- 7 Ekim 2020
- 2.649
- 3.565
- 83
Çok şükür. Demekki yerleşme falan yaşadın. Ama sen yine de dikkat et kendini zorlamaDurdu çok şükür kahve geliyor bazen korktum gece uykumdan uyandırdı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür. Demekki yerleşme falan yaşadın. Ama sen yine de dikkat et kendini zorlamaDurdu çok şükür kahve geliyor bazen korktum gece uykumdan uyandırdı![]()
Kanama alanı görmedi çok şükürÇok şükür. Demekki yerleşme falan yaşadın. Ama sen yine de dikkat et kendini zorlama
benim de 9 ağustostu randevum dün dayanamadım gittimCanim 1 hafta daha bekleyemeyecegim için sali gününe randevu aldım yoksa çok stres olacagim![]()
Çok mu olmuştu kanamanız bana da iğne fitil ve ağızdan da verdi. Sonraki doktor kullanma dedi napacağımı bilemedim.Çok geçmiş olsun inşallah sağlıcakla alırız kucağımıza bende de kanama vardı iğne ve fitil kullanıyorum çok şükür geçti iyice kahve çok hafif akıntıya döndü içini ferah tut sürekli dinlen dedi doktor bana çok iş yapma dinlen sende ben 1 gün biraz temizlik yaptım kahve akıntım hemen arttı bidaha yapmadım
benim kanamada günde 1 fitil vardı hala da devam ediyorum aynı şekildeÇok mu olmuştu kanamanız bana da iğne fitil ve ağızdan da verdi. Sonraki doktor kullanma dedi napacağımı bilemedim.
Ben de hergün gitmek istiyoruummbenim de 9 ağustostu randevum dün dayanamadım gittimduramıyoruz neden, az daha büyüdüklerinde durabilecek miyizz
Hareketlerini hissedene kadar böyle devam edecek bence hepimiz için. Ben ilk gebeligim de 19.hafta da hissetmiştim ondan sonra rahattım. Yine öyle hissedene kadar bir devlet bir özel gider gelirim vallabenim de 9 ağustostu randevum dün dayanamadım gittimduramıyoruz neden, az daha büyüdüklerinde durabilecek miyizz
Canım çok geçmiş olsun ben de 10 gün önce yaşadım koyu kirmizi geldi hatta bir kez. Öncesinde de sütlü kahve renginde lekelenmelerim hep oldu . Kese etrafın da kanama göründü çok ufak dedi Dr. Progestan igne verdi hafta da iki gün devam ediyorum bir de endol verdi 2 hafta kullan dedi. 1 hafta sonra ko.trol de kanama alanı yoktu şükür. Devam eden kahverengi lekeler de kesildi sonun da igneye devam ediyorum beni rahat hissetttiriyor bir yandan da.Çok mu olmuştu kanamanız bana da iğne fitil ve ağızdan da verdi. Sonraki doktor kullanma dedi napacağımı bilemedim.
Bende idrar yolu enfeksiyonu çıktı canım. Pek bi şikayetim de yoktu aslında. Rutin kan idrar tahlilinde çıktı. Baya da yüksekKizlar sanki idrar yolu enfeksiyonu olanlar vardi grubumuzda. Belirtileri neydi sizde? Benim sag tarafta baya asagida 2 gundur sızı gelip gidiyor sık aralıklarla. Enfeksiyon mu yoksa normal mi bilemedim.
Geçmiş olsun canımCanım çok geçmiş olsun ben de 10 gün önce yaşadım koyu kirmizi geldi hatta bir kez. Öncesinde de sütlü kahve renginde lekelenmelerim hep oldu . Kese etrafın da kanama göründü çok ufak dedi Dr. Progestan igne verdi hafta da iki gün devam ediyorum bir de endol verdi 2 hafta kullan dedi. 1 hafta sonra ko.trol de kanama alanı yoktu şükür. Devam eden kahverengi lekeler de kesildi sonun da igneye devam ediyorum beni rahat hissetttiriyor bir yandan da.
Kan sulandirici kullanıyor musunuz benimde olmuştu. Ikinma öksürme bile yapar dedi doktorum damla vermistiKızlar benim gözüme bayağı geniş bir alanda kan oturmuş. Normal mi bu durum
sorduğum sorunun dolaylı cevabını buldumbenim de 9 ağustostu randevum dün dayanamadım gittimduramıyoruz neden, az daha büyüdüklerinde durabilecek miyizz
Yok kan sulandırıcı içmiyorum. Tansiyonuma baktım 9/6 o da. Bilmiyorum kustuğum içindir belki. Başımda da ağrı hissediyorum aslında amaKan sulandirici kullanıyor musunuz benimde olmuştu. Ikinma öksürme bile yapar dedi doktorum damla vermisti
İyi yapmışsın benim de cumartesi günü randevum tahlil sonuçlarına bakılacak hem de gerçekten mide yanmasına bir çözüm istiyorum.Canim 1 hafta daha bekleyemeyecegim için sali gününe randevu aldım yoksa çok stres olacagim![]()
utanıyorum ama 2 hafta durmadım hiçsorduğum sorunun dolaylı cevabını buldumhangi haftalarda ne sıklıkla gittiniz acaba :)
İlkinde 5 aya kadar bulantim oldu.insallah bunda kisa surer:)Ayy ilk trimester bitince rahatlanıyor diyorlar öyle olsun inşallah o zamanher gün ayrı bir dert, semptomlar geçse o da ayrı dert bir sıkıntı mı var diye
![]()
Ben ilk 5+2 de, sonra 6+4 te gittim canım. 3. Randevum 9+2 de :)Kızlar ilk haftalarınızda ne kadarda bir ultrasona girdiniz? Şimdi kendi doktorum izinde olduğu için haftaya ultrason yapalım demişti ama ben dayanamayıp salı günü 4+6da başka doktora gittim o da 9 gün sonra çağırdı ücretsiz haktan yararlanmak için. Haftaya hem ona hem kendi doktoruma gitmeli miyim sizce? Önce hangisine gideyim? Baştan beri kendi doktorumun da takip etmesini istiyorum kafamda deli sorular hdshdhds
6+4 de kalp atışı duyabildinizmiBen ilk 5+2 de, sonra 6+4 te gittim canım. 3. Randevum 9+2 de :)
Ben olsam takibimi hangi doktor yapacaksa ona giderim ama senin bileceğin iş tabi ki![]()