2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Cok çok gecmis olsun kizlar. İcim parcalandi valla okurken. Allahım sifalar versin hemencecik kurtulsun bebisler insallah hastaliklardan. Saglikla gulucuklerle büyüsünler inşallah. Allahım kimseyi de evladiyla imtihan etmesin.

Canım Allahtan umut kesilmez, inşallah en kısa zamanda nöbetler kontrol altına alınır, rahat bir nefes alırsınız siz de. Genetik nedenler derken aile öykünüzde mi vardı böyle bir rahatsızlığı olan? Ne söyleyeceğimi bilemiyorum, yapaileceğim birşey olursa telefonumu yazmıştım sana. Allah yardımcınız olsun.

tutuldum kaldım, tabi ki dualarımız seninle. ne diyebilirim bilmiyorum, hayata umutla bakmak ve dua etmek dışında dışında ne yapılabilir ki? çok geçmiş olsun, o mucize gerçek olsun, allahım sana ve eşine güç kuvvet versin. çok zor bir yol sizinkisi, ne kadar işine yarar bilmiyorum ama seni dinlemeye hep hazırım. ayşenaza derinden sevgiler. bizi haberdar et, merak ediyoruz seni ve ayşenazı.

gecmiş olsun canımm
yeni okuyabiliyorum yazılanları
inşallah birazcık daha iyidir yavrun..

Simdi Yatsiyi kildim aysenaz Basta olmak uzere rahatsizligi olan tum bebislerimize dua ettim. Rabbimin dua kapisi her vakit acik ve bize ondan baska deva verecek kimse yok. En kısa zamanda aysenaz iyi olur ins. Hocapoli Senin moralin ne kadar duzgun olursa bebegin o kadar Iyi olur. Ben bunu kendi bebegimde Cok yasiyorum. Ben mutlu olursam o da mutlu oluyo. Durumunun kesinlestigini yazmissin, doktorlar zaten tedavi uygulayacaklar. Sana düsen gorev, aysenazin kisa surede Iyi olacagina inanman ve bu moralle bebeginle ilgilenmen. Ona su an senden Daha guzel bi destekci olamaz.

yavrum ya kıyamıyorrr şimdiden abilik iç güdüsüne sahip yavrum masallah çok akıllı abisi de..üzmezler seni hiç.çok hoşuma gitti davranısı ya

canımmm
psikolojik olarak kendini yıpratıyorsunn..sanki işe basladım bebeğime bakamıyorum sütümü veremiyorum diyerek daha cok hem kendini hem bebeğini etkiliyorsun..bebeğini evde bırakmak zorunda kalan ne ilk annesin nede son olmayacaksın
üzerek sütünü etkiliyorsun..çok takılmayın su süt olayına yaaa hem niye sagıp sagıp ölçme geregi duyuyorsunuz ben hala bu sekilde yapanlarınızı anlayabilmiş değilim..ben sadece ahmetefe ilk dogdugunda yogun bakımda yatırıldıgında sagıp miktarını ölçmüştüm 10cc cıkıyordu hatta sütü teslim ettiğim emzirme odasındaki hemşire BU KADARCIK MI CIKIYOR SÜTÜN diye soruyordu sürekli...orda benmle birlikte süt getiren kızlar vardı 40cc'ye yakın getiriyorlardı ama ben hiç bunun için üzülmemiştm cünkü cocugumun yasama şansının hiç olmadıgını her gittiğimizde yüzümüze yapıştırmışlardı...
yani çok da takılmayın süt miktarına
iyi taraflarını düşün hep canımmm
cok şükür saglıklı bir evlada sahipsin..
bakıcıya degil annenin kucagına emanet ettin yavrunu.
bu mamayı yemek istemiyor olabilir sonucta yeni basladı mamaya.doktorunuzla konus baska ek mamayı önersin..
hepimizin severek yemediği birçok şey var damak zevki bu...
üzme kendini arkadasım..inan yavrun bundan da etkileniyor...
sarıl ona... bu günlarimizi hangimiz hatırlayabiliyoruz geriye dönüp baktıgımız da_?
beni annem evde kendisi dogurmuş.babam askerdeymiş.köyde sineklerin böcekklerin arasında tarlalarda büyümüşüm..ilgilenebilmiş mi? HAYIR...! ama ben o günlerimi hiç hatırlamıyorum...hepimizin yavrusu bu sekilde olacak çok küçük onlar daha...inan bikac yıl sonra daha da zor olur hem onlarında hafızaların da yer edecek hersey..bu sekilde alışmaları daha güzel
bende calışmaya başlayacagım..yani bizler gibi cok insan var..
kendini süte odaklama, işteyken çesit cesit ye sütüm olsun yavruma şifa olsun diye kendini motive et...ne kadar cıkmış diye ölçmeyin sütlerinizi..ölçen arkadaslar da cok cıkıyorsa miktarlarını yazmasın lütfen...bu sekilde destek olalım birbirimizee..
cok yazdım farkındayım gecmiş yeni yeni yapıyorum....biraz gec cevaplar oldu ama ...
ÜZME VE KAFANA TAKMA HİÇ ARKADASIM, SÜTÜM VARMIS YOKMUS YETMEZMİŞ DEME CANIM

meltemcim evet ahmetefe'nin de boynunu altında ki kızarıklıklara bubchen cok iyi geldi sacınıda bubchenle yıkıyorum dogdugundan buyana cok kokulu degil hosuma gidiyor...
bid ebizimkinin pek boynu yok gibi :) garip gelmiş olabilir ama annem ve küçük kız kardeşimin de bu sekilde boyun kısmı kısa etli ahmetefe'de bu sekilde..sıvcaklarda cıkınca 2gündür pembeleşmeye baslamıstı krem sürdüm gecti hemen

korkma korkma :) arkadasım bende 18subatta dogum yaptım nisan basların da adet olur gibi 1haftaya yakın kanamam oldu ama tekrarlamadı..heralde hamile değilimdir diye düşünerek saglık ocagında test te yaptıramadım..buaralar bi basur muhabbeti bulaştı bana ayıptır söylemesi kac ünlerdir öldüm sandım..
ama korkma demek ki hormonlarımız daha kirli kanı atamıyor dısarı:)
ama yine de rahat etmek amaclı bir test yaptır derim...
banada haber verirsen sevinirim

canım ya cok üzüldüm şaşkınlık içindeyim hala yeni okuyorum daha gecmişi kusura bakma dua etmez olurmuyum hiç rabbim şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine paşana şifa versin..inşallah bişeyciği yoktur ya ne yazcagımı bilemedim hiç sende hep dua oku...
Eûzu billahi mineş-şeytânirracîm. Bismillahirrahmanirrahîm.
er-rahim celle celalehu

abdest alıp 200defa hep bunu oku bebeginin üzerine üfle..ben hep bunu okudum canım banada akrabamız söylemişti..hamileyken karnıma okuyup üfledim dogunca yogun bakımda camın arkasından da bunu okudum yanına girince bunu okudum hala okuyorum
inşallah şifa versin rabbimmm

etraftan böyle umut verici haberler duymak çok güzel. bizimkinin mucize olmasının nedeni gün içinde küçük ama sayısını bilemediğimiz çok nöbet geçirmesi ama bu tarz bi bebişimizinde iyileştiğini duydum ben. dedim ya o mucizenin peşindeyiz.

ah kumpirella yok yok ailede hiç bişey yok ne zihinsel engelli ne fiziksel engelli ne havale geçiren. ben ne sigara ne alkol kullanırım hamileliğimde hasta falanda olmadım. düşük riskim vardı başında o da artık çok sık karşılaşılan bi durum. tek soru işareti eşimle uzaktan akrabayız dıdının dıdısı gerçi bozuk gen çakıştı mı çakışır ama prof. bile uzak akrabalıkla ortaya çıkacağı ispatlanmamış bişey diyor. gerçi nedeni önemli değil sonuca bakalım. ayşenazım hasta ve ben onun iyileşebilmesi için elimden geleni yapacam. takdir allaha kalmış

nz5840 sevyeter arkadaşlar sizede çok geçmiş olsun. çocuk nörolojisi kapılarında yatıp kalkan biri olarak size tavsiye sakın etrafın falancanınkide böyle olmuştu laflarına bakmayın ne iyi ne kötü anlamda. her bebek her çocuk kendine özgü bunu hem bi anne hem bi öğretmen olarak söylüyorum. belki bebişlerinizde hiç bişey yok belki bişeyler var (bunuda bana ayşenazın yoğun bakım doktoru söylemişti) siz işin peşini asla bırakmayın ben kızımın hastalığını şüphem sayesinde öğrendim. yoksa her bebek irkilir ne olacak. ama sakın ümitsizliğe kapılıp benim bebeğim hasta diye kucaklamayın bebeklerinizi üzülmeyin demeyeceğim çok zor. inş. çook güzel temiz tahlil sonuçları alırsınız. sevyeter hastalıktan değilde naz yapıyor olur senin beter böcek. nz5840 bebişinde şüphelinen hastalık bizde var ama bi yerde okumuştum herkesin hayatta bi kere nöbet geçirme hakkı var diye. inşallah oğluşun o nöbeti geçirmiştir eeg de temiz gelir ve siz bu defteri kapatırsınız.

başlama kanaması diye bir şey varmış. belki odur.

annişler bişi sorcam bebişlerimiz hemen hemen aynılar 3buçuk 4 aylık oldular epeyde sıcak oldu güniçinde evde ve dışarda neler giydiriyosunuz gecede bizim ev 26 27 derece civarı oluyo camıda tam açmaya korkuyom ne giydircem bilemiyorum bugece ilk kez üstünü tek kalt uzun kollu ince badi giydirip yatırdım altı zaten çorapla tek alt nezmandır siz napıyosunuz hasta olur diye korkuyom bide sıcaklar diyede korkuyom iki arada kaldım

hasta olan tüm bebeklere acil şifalar diliyorum okudum hepsini içim parçalandı dua ediorum aklıma geldikçe dünden beri çok üzgünüm tüm yawruları korusun Allahım

Ah Cnm okadar rahatlatin beni, allahin Zoruna gitmesin tabiki ikinci bebek istiyorum ama suan furkanim halen cok kucuk. Bu önumuzdeki hafta randevu alip gidecem, yazarim buraya. 16.09 türkiye bilet Aldik Eger hamileysem guzelim tatilim yanacak 😀

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…