- Konu Sahibi papatya3459
-
- #44.461
hastane de olunca öncelikle herkese bebişiyle sağlıklı bi hayat diliyorum 20 gündür hastanedeyz kızım kesin olarak epilepsi hastası. bu kadar erken nöbetlerin başlaması altında genetik kalıtsal bi hastalık olduğunu dusunduruyor bunun için bi çok tahlil yapıldı bi sonuca ulasamadik epilepsi ilaçları kullaniyoruz daha bi yanıt alamadik doktor nöbetlerinin tamamen bitmesinin bi mucize olduğunu düşünüyor nöbetleri bitmezse zihinsel ve fiziksel engelli olacakmış. biz o mucizenin arkasından koşuyoruz allah büyük kızım su an yeni doğan bebek gibi beni bile tanımıyor zaten göz takibi de yok bu hastaligin süreciymış ama ilaçların etkiside var bence sizinle bi şeyler paylaşmak güzel bundan sonra biz başka bi nokta da olacağız umarım bi gün kızım yasıtlarını yakalar dualarınız da olmak dileğiyle
hastane de olunca öncelikle herkese bebişiyle sağlıklı bi hayat diliyorum 20 gündür hastanedeyz kızım kesin olarak epilepsi hastası. bu kadar erken nöbetlerin başlaması altında genetik kalıtsal bi hastalık olduğunu dusunduruyor bunun için bi çok tahlil yapıldı bi sonuca ulasamadik epilepsi ilaçları kullaniyoruz daha bi yanıt alamadik doktor nöbetlerinin tamamen bitmesinin bi mucize olduğunu düşünüyor nöbetleri bitmezse zihinsel ve fiziksel engelli olacakmış. biz o mucizenin arkasından koşuyoruz allah büyük kızım su an yeni doğan bebek gibi beni bile tanımıyor zaten göz takibi de yok bu hastaligin süreciymış ama ilaçların etkiside var bence sizinle bi şeyler paylaşmak güzel bundan sonra biz başka bi nokta da olacağız umarım bi gün kızım yasıtlarını yakalar dualarınız da olmak dileğiyle
ayyyy kızlar ne oldu sabah uyandım ben kızın burnu tıkanmış zor nefes alıyor dünde burnundan yeşil renk sümük geldi neyse dedim üşüdü herhalde saba mama yaptım vereyim dedim bir baksam yavrum bir gözünü açmış öbürünü açmıyor allah allah dedim ne oldu acaba neyse gözü böyle bembeyaz olmuş ayy dedim herhalde gece mama verirken uyku semesi çocuğun gözüne bulaştı sonra bir baksamki yavrum resmen çabak kapamış çocuğun gözünü neyse ıslak nemli beziyle sildik mamasını yedi sonra başladı öksürmeye hapşırmaya yavrum canım benim hasta olmuş tabii babaannesine götürdük bende işe geldim doktorumuzu aradım getir acil dedi işimle evim çok uzak babaannesi götürdü üşütmüş demiş doktor ilaç vermiş bir sürü göğsündede hırıltı var demiş zaten o doğduğundan beri vardı söylüyorduk anlamadı salak doktor neyse şimdi iyiymiş çok çükür dua edinde çabucak iyileşsin canım benimmm
Eki Görüntüle 721891 oğluşum sünnet olurken :))) maaşallah paşama :)
kızlar bebişlereiniz yüzüstü dönmeye basladımı.benim oglum basını cok iyi tutamıyor ama 2 gündür sırt üstü yatarken yüzüstü dönüyor ama boyundan olayı 2 kere bogulma tehlikesi atlattk oglum uyanıkken mutfaga bile gidemiyorum 2 yasını doldurmamıs oglum daha var oda benden gördü bebek döndümü düzeltiyo masallah 2 side akıllı cok sükür birde basını dik tutup kendini dönünce kurtarsa rahatlıcam hepinizin bebişlerine saglık diliyorum hepside cok tatlı ara ara ngirebiliyorum malum 2 cocuk olunca
Arkadaşlar nolur şu anne sütü için yazılanlar yeter artık. Ben çalışan bir anneyim ve kızım mememi reddediyor alsa da sütüm gelmiyor. zaten 3gündür zor mama yediriyo annem. napıcamı şaşırdım. borcumuz var çalışmak zorundaym. anne sütü anne sütü deyip iyice yıkmayın beni.
aynen naparsan yap rızkı neyse o dıyorum ben
hosgeldın bence okumaya ugrasma 4000 sayfanın 3500 u arkadaslarla 9 ay boyunca yaptıgımız dedıkodu sohbet falandı :))) kızının masallah olculerı cok ıyı bızde aynı seylerı yapıyorusz masallah ben o kızarıklıklar ıcın bubchen bebek bakım kremı suruyorum
Iyi aksamlar kizlar cok uzun bi zamandir giremedim, umarim siz bebekleriniz iyisinizdir. Benim bi sorum olacakdi Ben dogumdan sonra ilk kez 11.04 Adet oldum ve dahada olmadim acaba hamilemiyim diye korkuyorum aranizda böyle bi durumu yasayan oldumu?
kızlar oğlum cuma günü sertleşti morardı kımıldamadan hemen hastaneye götürdük cuma yatırdılar dün taburcu olduk epilepsiden şüphelendiler önlem amaçlı nöbet olmasın die epilepsi ilacına başlattı sonuç temiz çıkarsa belki bırakırız ilacı dün emarımız temiz çıktı eeg sonumuzla tahliller kaldı 10 gün sonra öğrenicem araştırıcaklar nolur oğluşuma dua edin eegmiz falan temiz çıksın dualarınıza ihtiyacım var çok kötüyüm kaç gündür nolur eymenimden dualarınızı eksik etmeyin(
Allah'ım tez zamanda minik bebeğine şifa versin inşallah. Bir komşumun bebeği de 3 aylıkken aynı problemi yaşadı, şu anda kızı 4 yaşında ve akranlarıyla arasındaki farkı neredeyse kapandı. Sürekli ilaç kullanıyor, bu da atak geçirmesini engelliyor. Allah yardımcınız olsun, size de güç kuvvet versin...
canım çok geçmiş olsun öncelikle.Arkadaşlarında dediği gibi Allahtan ümit kesilmez. her zaman dualarımdasın. o mucizeye inanmak lazım bence. çünkü benim anasıfında bi öğrencim var epilepsi ancak sadece 1 ilaç kullnıyrdu onu da yavaş yavaş azalttılar artık eeg sonuçlarına göre ve maşallah hiç de bişeyi yok. sadece küçükken nöbetleri olmuş onunda ve bir daha kesilmiş. rabbim dermanını da verir inşallah.
Canım Allahtan umut kesilmez, inşallah en kısa zamanda nöbetler kontrol altına alınır, rahat bir nefes alırsınız siz de. Genetik nedenler derken aile öykünüzde mi vardı böyle bir rahatsızlığı olan? Ne söyleyeceğimi bilemiyorum, yapaileceğim birşey olursa telefonumu yazmıştım sana. Allah yardımcınız olsun.
korkma korkma :) arkadasım bende 18subatta dogum yaptım nisan basların da adet olur gibi 1haftaya yakın kanamam oldu ama tekrarlamadı..heralde hamile değilimdir diye düşünerek saglık ocagında test te yaptıramadım..buaralar bi basur muhabbeti bulaştı bana ayıptır söylemesi kac ünlerdir öldüm sandım..
ama korkma demek ki hormonlarımız daha kirli kanı atamıyor dısarı:)
ama yine de rahat etmek amaclı bir test yaptır derim...
banada haber verirsen sevinirim
Ah Cnm okadar rahatlatin beni, allahin Zoruna gitmesin tabiki ikinci bebek istiyorum ama suan furkanim halen cok kucuk. Bu önumuzdeki hafta randevu alip gidecem, yazarim buraya. 16.09 türkiye bilet Aldik Eger hamileysem guzelim tatilim yanacak 😀korkma korkma :) arkadasım bende 18subatta dogum yaptım nisan basların da adet olur gibi 1haftaya yakın kanamam oldu ama tekrarlamadı..heralde hamile değilimdir diye düşünerek saglık ocagında test te yaptıramadım..buaralar bi basur muhabbeti bulaştı bana ayıptır söylemesi kac ünlerdir öldüm sandım..
ama korkma demek ki hormonlarımız daha kirli kanı atamıyor dısarı:)
ama yine de rahat etmek amaclı bir test yaptır derim...
banada haber verirsen sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?