- Konu Sahibi papatya3459
-
- #44.441
aynı benim kızı anlattın gece 12 den önce uyumak bilmez iki haftadır iyice huy değiştirdi 12 de uyurdu 4-5 saat kesintisiz şimdi 2 saatte bir uyanıyor.3 günde bir yıkıyorum dışarıda hemen hemen hergün çıkıyoruz hava güzelse bebek arabasında iyi uyuyor.bence sizde çıkarın açık hava baya iyi geliyor.senin bebek kız mı erkek mi buarada?daha önce yazdıysan farketmedim kusura bakma.
benimkininde 15 gün önce falan 2 3 gün öyle uykusu şaşmıştı ama genelde iyi yAni. ben hergün yıkıyorum cnm doktorumuz öyle yapmamızı söyledi bikaç kere günaşırı olduğu olduğu oldu hergece 11 11buçuk gibi babasıyla yıkıyoz dışarıda tek başına çıkaramıyorum ağlar çok diye korkuyom babasıyla haftada 2 gün çıkarıyoz 2günde ananeye gidiyoz orda bahçede duruyoz hergün yarım saat kadarda balkona çıkıyoz . bebişim kız canım adımızda melek aylin sizinkinin ne
benmde oglum basını dik tutamıyor die gittk 15 gün sonra gel dedi kuyruk sokumunda hafif morlugumuz vardı ultrasonda temiz cıktı ama bugun nöroloji gördü oglumu morlugun üstünde igne ucu gibi cökük var mr istedi beyin ve bel için. cok canım sıkkın dua edin kızlar sabahtan beri aglıyorum boynunu yeni dogan kontrolunde dr ellerinden tutup cektiginde basını kaldırmıstı ama kasık fıtık ameliyatından sonra kendini kasmıyor tiremiyor boynunu. bebegin oksijensiz kaldımı dogumda falan die sordu öyle bişi olmadı dogumda ama acaba ameliyatta oksijensiz kaldı da söylemedilermi ben narkoza baglıyordum vucudu cok gevsedi ameliyattan sonra ama dr ya akraba evlilignde ya erken dogumda ya kuvezde kaldıgında yada beyin oksijensiz kaldıgnda boyun tutmazmıs güzel oglumun yüzü hep gülüyor sabah mr ları cekilecek 5 6 sayfalık kan tahlilleri var onlar yapılacak insallah temiz cıkar oglum boynunu artık kucagımda dik tutarken tutuyor ama dr ellernden tutup kaldırınca düştü boynu arkaya cok gevsek dedi ilc la uyutulacak sabah 9 da oglum dua edin tüm arkadaslar ne olur bel acıklıgıda cıkmaz insallah delik gibi görünüo ama degil ne yapcam cok kötüyüm esim kızıyor bana üzülüyorum die bişeyi yok oglumun dio ama aksini düsünmek istemiyorum bu arada bebegim sırt üstü yatarken yüzüstü dönüyor ama bogulur ben olmasam basını kaldıramıyor
canım yaaa ne dıyecegımı bılemedım bak kac aydır burdayız ne ımkansızlar gorduk yasadık sonu guzel bıttım ınsallah aysenaz da o mucızeyı yasatacak bıze, nolur bızı habersız bırakma cok merak edıyoruz senı ve aysenazı , dualarmızdasın canımhastane de olunca öncelikle herkese bebişiyle sağlıklı bi hayat diliyorum 20 gündür hastanedeyz kızım kesin olarak epilepsi hastası. bu kadar erken nöbetlerin başlaması altında genetik kalıtsal bi hastalık olduğunu dusunduruyor bunun için bi çok tahlil yapıldı bi sonuca ulasamadik epilepsi ilaçları kullaniyoruz daha bi yanıt alamadik doktor nöbetlerinin tamamen bitmesinin bi mucize olduğunu düşünüyor nöbetleri bitmezse zihinsel ve fiziksel engelli olacakmış. biz o mucizenin arkasından koşuyoruz allah büyük kızım su an yeni doğan bebek gibi beni bile tanımıyor zaten göz takibi de yok bu hastaligin süreciymış ama ilaçların etkiside var bence sizinle bi şeyler paylaşmak güzel bundan sonra biz başka bi nokta da olacağız umarım bi gün kızım yasıtlarını yakalar dualarınız da olmak dileğiyle
hastane de olunca öncelikle herkese bebişiyle sağlıklı bi hayat diliyorum 20 gündür hastanedeyz kızım kesin olarak epilepsi hastası. bu kadar erken nöbetlerin başlaması altında genetik kalıtsal bi hastalık olduğunu dusunduruyor bunun için bi çok tahlil yapıldı bi sonuca ulasamadik epilepsi ilaçları kullaniyoruz daha bi yanıt alamadik doktor nöbetlerinin tamamen bitmesinin bi mucize olduğunu düşünüyor nöbetleri bitmezse zihinsel ve fiziksel engelli olacakmış. biz o mucizenin arkasından koşuyoruz allah büyük kızım su an yeni doğan bebek gibi beni bile tanımıyor zaten göz takibi de yok bu hastaligin süreciymış ama ilaçların etkiside var bence sizinle bi şeyler paylaşmak güzel bundan sonra biz başka bi nokta da olacağız umarım bi gün kızım yasıtlarını yakalar dualarınız da olmak dileğiyle
hastane de olunca öncelikle herkese bebişiyle sağlıklı bi hayat diliyorum 20 gündür hastanedeyz kızım kesin olarak epilepsi hastası. bu kadar erken nöbetlerin başlaması altında genetik kalıtsal bi hastalık olduğunu dusunduruyor bunun için bi çok tahlil yapıldı bi sonuca ulasamadik epilepsi ilaçları kullaniyoruz daha bi yanıt alamadik doktor nöbetlerinin tamamen bitmesinin bi mucize olduğunu düşünüyor nöbetleri bitmezse zihinsel ve fiziksel engelli olacakmış. biz o mucizenin arkasından koşuyoruz allah büyük kızım su an yeni doğan bebek gibi beni bile tanımıyor zaten göz takibi de yok bu hastaligin süreciymış ama ilaçların etkiside var bence sizinle bi şeyler paylaşmak güzel bundan sonra biz başka bi nokta da olacağız umarım bi gün kızım yasıtlarını yakalar dualarınız da olmak dileğiyle
Rahat olun kızlar kım ne demiş nasıl yasamış bunlara takılmayın gelecegi varsa da gelmez sut yoksa. 4. Ayı doldurmadık daha fakat bende zor emzirmeye basladım surekli kafayı cekip suratımı ızlemekten emmiyo.
kızlar oğlum cuma günü sertleşti morardı kımıldamadan hemen hastaneye götürdük cuma yatırdılar dün taburcu olduk epilepsiden şüphelendiler önlem amaçlı nöbet olmasın die epilepsi ilacına başlattı sonuç temiz çıkarsa belki bırakırız ilacı dün emarımız temiz çıktı eeg sonumuzla tahliller kaldı 10 gün sonra öğrenicem araştırıcaklar nolur oğluşuma dua edin eegmiz falan temiz çıksın dualarınıza ihtiyacım var çok kötüyüm kaç gündür nolur eymenimden dualarınızı eksik etmeyin(
allahım butun bebeklere acıl sıfa versın yaaa cokk gecmıs olsuncanım gecmiş olsun insallah bi mucize olurda yanlıs teshis derlerde bebeginizin birseyi yok derler dualarm sizinle allah kimsenn evladına acı vermesin hepimizin bebişlerine saglık diliyorum allaha tevekkül edin benm oglumada dogumda oksijensiz kalmıs olabilir dediler ve amonyak laktat gibi bilmedigim isimlerle kan tahlili yapıldı 7 tüp kan alındı yüregim parcalanıyor üniversite hastanesi arartıracak dediler mr cekildi boyun bel beyin insallah sonuc temz cıkar dua edelm insallah iyilesecek bebelerimiz
ben bugun mahvoldum burdaaaa ya bırınız de cıkın saka bunlar desınsabah bel boyun beyin mr ları cekildi sonra 7 tüp kan alındı üniversite hastanesine gönderildi.bir sürü sey aranacak kanında öyle agladıkı öldüm öldüm dirildim dua edin insallah sonucumuz temiz cıkar koyun boynu ye dedi hastanedeki bebek anneleri esim yazık hemen aldı ne yapcam bilemiyorum rabbim her derdin dermanını vermş insalah o dermanı buluruz kızlar ya boynu tutmazsa allah korusun kafayı yicem ama kucagımda dik tutuyor yatınca ellerinden cekince kaldıramıyor arkada kalıo boynu yoksa kucagımda normal tutuyor ne yapcam bilmiyorum rabbim evladımızla imtihan etmesin bizi popo arasındaki morlukta bel acıklıgı olabilir dedi allah korusun. insallah yanılıyordur dr lar sadece süphe olarak kalır sonuc temiz cıkar insallah burada yazmak paylasmak iyi geliyor insana. evde sürekli düşün düşün kafayı yicem kan sonucu 4 gün sonra mr sonucu 13 haziranda cıkacak ogüne kadar ne yapcam dua edin lütfenoglum simdi okadar güzel bakıoki herseye gülüo hep güzel söz söylememizi beklio kıkır kıkır gülüo insallah sonuclar temz cıkarda bnde onunla gülmeye devam ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?