- Konu Sahibi papatya3459
-
- #44.421
ohhhh ne güzel bebişlerle doya doya vakit geçirin bakalım bizde akşamlar kuzumla doya doya vakit geçiriyoruz inş. girer uykuları düzene en yakın zamda kusuyormu reflü olmasınnnn çok mu kusuyor bir doktora sor bakalım kilosu nasıl
iyiyim bende ne olsun mesai saatlerimin sonuna doğru yaklaşında kızıma kavuşma düşüncesi beni çok mutlu ediyor çok şükür anammm nasıl olsun benim kızımda çok mızmız çok ağlıyorrrrr belirli saatlerde kolik var ne zaman geçecek bilmiyorum ama çok üzülüyorummm ağlamasına dayanamıyorum
hoş geldin aramıza o zaman benim bebişimde 8 şubat doğumlu nasıl oluyor ağlaması benimki mesela akşam saat 5 ten sonra başlıyomuş ben eve gidene kadar 8 gibi gidiyorum birde saat 10 gibi oluyor ama kendini kasa kasa ağlıyor resmen inş. evet dediğin gibi birazda huzursuz galiba ilk zamanlar zor geliyor ama sonra alışıyorsun canım ohhh ne güzel veriyorlarsa iste tabii ben başlayalı 1 ay oldu işe
kızlar bikaç gündür dra gidip geliyoruz bizde. daha önce de yazmıştım oğlumun kaka sorunu var 4 5 günde 1 yapıyodu. usg verdi dr kan tiroid tahlilleri falan yapıldı bişey yok gibi yarın bakacak bakalım dr. bugün de altını alırken poposundan beline doğru kuyruk sokumunda iğne ucu kadar bir çukurluk gibi delik gibi bişey farkettim şaşırdım netten baktım biraz karışık durumlar anlatılmış. mr isteniyomuş genelde omuriliğe kadar gidiyo mu delik diye çok yüzeysel bişey ama canım sıkılı çok böyle bişey fark eden bişey var mı bebeğinde yada duydunuz nedir bu?
benmde oglum basını dik tutamıyor die gittk 15 gün sonra gel dedi kuyruk sokumunda hafif morlugumuz vardı ultrasonda temiz cıktı ama bugun nöroloji gördü oglumu morlugun üstünde igne ucu gibi cökük var mr istedi beyin ve bel için. cok canım sıkkın dua edin kızlar sabahtan beri aglıyorum boynunu yeni dogan kontrolunde dr ellerinden tutup cektiginde basını kaldırmıstı ama kasık fıtık ameliyatından sonra kendini kasmıyor tiremiyor boynunu. bebegin oksijensiz kaldımı dogumda falan die sordu öyle bişi olmadı dogumda ama acaba ameliyatta oksijensiz kaldı da söylemedilermi ben narkoza baglıyordum vucudu cok gevsedi ameliyattan sonra ama dr ya akraba evlilignde ya erken dogumda ya kuvezde kaldıgında yada beyin oksijensiz kaldıgnda boyun tutmazmıs güzel oglumun yüzü hep gülüyor sabah mr ları cekilecek 5 6 sayfalık kan tahlilleri var onlar yapılacak insallah temiz cıkar oglum boynunu artık kucagımda dik tutarken tutuyor ama dr ellernden tutup kaldırınca düştü boynu arkaya cok gevsek dedi ilc la uyutulacak sabah 9 da oglum dua edin tüm arkadaslar ne olur bel acıklıgıda cıkmaz insallah delik gibi görünüo ama degil ne yapcam cok kötüyüm esim kızıyor bana üzülüyorum die bişeyi yok oglumun dio ama aksini düsünmek istemiyorum bu arada bebegim sırt üstü yatarken yüzüstü dönüyor ama bogulur ben olmasam basını kaldıramıyor
benmde oglum basını dik tutamıyor die gittk 15 gün sonra gel dedi kuyruk sokumunda hafif morlugumuz vardı ultrasonda temiz cıktı ama bugun nöroloji gördü oglumu morlugun üstünde igne ucu gibi cökük var mr istedi beyin ve bel için. cok canım sıkkın dua edin kızlar sabahtan beri aglıyorum boynunu yeni dogan kontrolunde dr ellerinden tutup cektiginde basını kaldırmıstı ama kasık fıtık ameliyatından sonra kendini kasmıyor tiremiyor boynunu. bebegin oksijensiz kaldımı dogumda falan die sordu öyle bişi olmadı dogumda ama acaba ameliyatta oksijensiz kaldı da söylemedilermi ben narkoza baglıyordum vucudu cok gevsedi ameliyattan sonra ama dr ya akraba evlilignde ya erken dogumda ya kuvezde kaldıgında yada beyin oksijensiz kaldıgnda boyun tutmazmıs güzel oglumun yüzü hep gülüyor sabah mr ları cekilecek 5 6 sayfalık kan tahlilleri var onlar yapılacak insallah temiz cıkar oglum boynunu artık kucagımda dik tutarken tutuyor ama dr ellernden tutup kaldırınca düştü boynu arkaya cok gevsek dedi ilc la uyutulacak sabah 9 da oglum dua edin tüm arkadaslar ne olur bel acıklıgıda cıkmaz insallah delik gibi görünüo ama degil ne yapcam cok kötüyüm esim kızıyor bana üzülüyorum die bişeyi yok oglumun dio ama aksini düsünmek istemiyorum bu arada bebegim sırt üstü yatarken yüzüstü dönüyor ama bogulur ben olmasam basını kaldıramıyor
allahım tez zamanda sıfasını versınbenmde oglum basını dik tutamıyor die gittk 15 gün sonra gel dedi kuyruk sokumunda hafif morlugumuz vardı ultrasonda temiz cıktı ama bugun nöroloji gördü oglumu morlugun üstünde igne ucu gibi cökük var mr istedi beyin ve bel için. cok canım sıkkın dua edin kızlar sabahtan beri aglıyorum boynunu yeni dogan kontrolunde dr ellerinden tutup cektiginde basını kaldırmıstı ama kasık fıtık ameliyatından sonra kendini kasmıyor tiremiyor boynunu. bebegin oksijensiz kaldımı dogumda falan die sordu öyle bişi olmadı dogumda ama acaba ameliyatta oksijensiz kaldı da söylemedilermi ben narkoza baglıyordum vucudu cok gevsedi ameliyattan sonra ama dr ya akraba evlilignde ya erken dogumda ya kuvezde kaldıgında yada beyin oksijensiz kaldıgnda boyun tutmazmıs güzel oglumun yüzü hep gülüyor sabah mr ları cekilecek 5 6 sayfalık kan tahlilleri var onlar yapılacak insallah temiz cıkar oglum boynunu artık kucagımda dik tutarken tutuyor ama dr ellernden tutup kaldırınca düştü boynu arkaya cok gevsek dedi ilc la uyutulacak sabah 9 da oglum dua edin tüm arkadaslar ne olur bel acıklıgıda cıkmaz insallah delik gibi görünüo ama degil ne yapcam cok kötüyüm esim kızıyor bana üzülüyorum die bişeyi yok oglumun dio ama aksini düsünmek istemiyorum bu arada bebegim sırt üstü yatarken yüzüstü dönüyor ama bogulur ben olmasam basını kaldıramıyor
cnm senin oğlan dönüyomu benm kuzu 20 şubat doğumlu hiç öyle sırt üstünden yzüstne falan dönmüyor sırtüstü tepişiyoyastıktan kaydırıyo kendini kafası bacakları ayrı yerlere gidiyo ama dönmüyor yaniallahım tez zamanda sıfasını versınama boynunu tutmasa donemezkı yaaa
benim kızımda gazlı bir bebek 21 şubat doğumlu hala tam olarak geçmedi ve maalesef uyku düzenimizde yok.önceden geceleri iyi uyurdu şimdi oda bozuldu anlamadım neden böyle oldugunu.bugunde doğum iznim bitti rapor aldım öğretmen oldugum için eylülde başlıcam ozamana kadar baya büyümüş olacak benim bebiş inş.buarada uyumayan bebişler varmış bende sadece benimkinde sorun var uyumuyor diyordum.
benımkı 2 gun dondu baktı bı numara yok bıraktı donmeyı ama bız 1 ay buyuguz szdencnm senin oğlan dönüyomu benm kuzu 20 şubat doğumlu hiç öyle sırt üstünden yzüstne falan dönmüyor sırtüstü tepişiyoyastıktan kaydırıyo kendini kafası bacakları ayrı yerlere gidiyo ama dönmüyor yani
benim kızıma en yakın bebişi bulduk20 şubat benimkinin doğumuda. benimkide arada ağlıyod gazdan değil ya uykusu çok gelmişse ya istediği olmuyosa canı sıkıldıysa falan falan. gaz kamadı gibi geliyor bana çünkü ozaman susmaz saatlerce hep ağlardı şimdi öyle değil 5 dakikada falan sakinleşiyor ama katılana kadar ağlıyo bende bankacıyım ücretsiz izn alcam 3 ay kadar ekim gibi başlıcam inşallah verirlerse. senin kız neler yapıyo canım boy kilo baş çevresi falan nasıl.
bugun sağlık ocağından rapor almaya gittiğimizde ölçüleri alındı ona göre 6300 gr 62 cm baş 40,5 doğumda 3100 gr doğmuştu 48 cm di.benim kızda dönme filan yok hala.oyun halısı aldım onda oyalanıyor ayaklarıı filan baya hareketlendiriyor.sürekli eller ağzında ve ağzının suyu akıyor.gaz olayında bizimkide çok ağlardı eskiden şimdi okadar uzun ağlama nöbetleri olmuyor bir çok ilaç ve bitkisel yöntem denedik hiç bişey iyi gelmedi ve hepsini bıraktık.bi de şu uykusu düzene girse çok mutlu olucam:))sizin kilo boy filan nasıl?uyku problemi var mı?bide nasıl uyutuyosunuz?bizimki gaz olayından dolayı baya sallanmaya alıştı:(
Cok gecmis olsun cnm dualarımız seninlekızlar oğlum cuma günü sertleşti morardı kımıldamadan hemen hastaneye götürdük cuma yatırdılar dün taburcu olduk epilepsiden şüphelendiler önlem amaçlı nöbet olmasın die epilepsi ilacına başlattı sonuç temiz çıkarsa belki bırakırız ilacı dün emarımız temiz çıktı eeg sonumuzla tahliller kaldı 10 gün sonra öğrenicem araştırıcaklar nolur oğluşuma dua edin eegmiz falan temiz çıksın dualarınıza ihtiyacım var çok kötüyüm kaç gündür nolur eymenimden dualarınızı eksik etmeyin(
bizimkide tam 3 aylıkken 7200gr boy 62cm baş 41,9du doğumda 3300gr 51 cmdi.oyun halısında benimki hemen sıkılıyo biri sürekli ona konuşcak eğlendircek ozamn mutlu. bizimkide ellerini emiyo tükürük yapıyo. uykuda gündüz ayağımda sallıyom geceda genelde ayağımda uyutuyom bazen emerken uyuyo mıkırdanırsa beşiğindede sallıyom sallayarak uyuyo yani hep. gece güzel uyuyo diyebilirim 12de falan uyuyo 5 6 kalkıyo bidaha 2 kere falan daha 2şer saat uyuyo ama bazen çok zor uyuduğu çok sık uyandığıda oluyo tabi. gündüzde 2 3 saatte bir yarım saat 1 saat sallamakla uyuyo işte. hangi sıklıkta yııkıyosun dışarı falan pek çıkarmıyoz biz daha sen napıyosun
kızlar oğlum cuma günü sertleşti morardı kımıldamadan hemen hastaneye götürdük cuma yatırdılar dün taburcu olduk epilepsiden şüphelendiler önlem amaçlı nöbet olmasın die epilepsi ilacına başlattı sonuç temiz çıkarsa belki bırakırız ilacı dün emarımız temiz çıktı eeg sonumuzla tahliller kaldı 10 gün sonra öğrenicem araştırıcaklar nolur oğluşuma dua edin eegmiz falan temiz çıksın dualarınıza ihtiyacım var çok kötüyüm kaç gündür nolur eymenimden dualarınızı eksik etmeyin(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?