- Konu Sahibi papatya3459
-
- #45.081
Allah yardımcın olsun bende çalışıyorum benimde sütüm yetmedi bebeğime ne yediysem ne içtiysem artmadı bu malt içecekleri varmışl onlardan içtim rezene içtim bulgur pilavı yok et yeşillik maalesef olmadı kızım ayda 400 gr kilo almaya başladı doktorumuz kızdı tabii bu esnada mamada yemiyordu anlamadım hiç neden olduğunu bende aptamil veriyordum sonra int araştırdım sma gold diye bir mama varmış dedim bundan bir alayım birde herşeyi düşünen akıl eden ben biberonun ucunu değiştirmemişim 4 aylık bebeğime hala yenidoğan emzik ucuyla mama veriyormuşum 90 cc zor içiyordu hatta ve hatta çoğu zaman yarısı kalıyordu bile senin üzüntünü çok ii anlıyorum emziğin ucunu değiştirdim sma gold mama aldım şimdi maş. 125 cc içiyor hatta ve hatta yetmiyopr bile400 gr mamayı 3 günde bitiriyor hamd olsun bir dene istersen allah yardımcın olsun
canım benim oğlanda malum zor emiyo beni, sağıyorum kaşıkla zor oluyo biberonu ağzıyla ısırıyo felan ucu silikon uç chicconun biberonu senin ne marka ucu nasıl bide onu deniyim...
bizde oda oda gezerek emiyoruzaynen bızı anlattın kumpi bız 3. aydan berı boyleyız 4. ay da 400 gr aldı sadeceemmıyo meyve suyunu da 1 gun guzel ıcıyor 1 gun hıc ıcmıyor ayakta gezerek yada yatarak emıyoruz
bizde oda oda gezerek emiyoruz
öyle valla tatlımanammmm allah yardımcınız olsun canım benim çok zor iştahsızlık
Ben mama konusunda bilgi veremiycem cnm cünkü daha hic vermedim iyi kötü anne sütü devam ettik, yarım kilo alsında yeter dedik. Doktorum bana ısırgan cayı önerdi günde 4-5 kupa iciyorum birde ülkerin malt icecegini iciyorum günde 2 adet diger maltlardan icmiyorum cünkü ayda 500tl malta veremiycem doktor ülkerinkini kendi söyledi zaten ben faydasını gördüm eskisine göre daha fazla sütüm ama 15 gündür istahı az bizim kızın arkadaslarında anlattıgı gibi bide benimki ekstra kurtlu bi sn durmuyor et tutmuyor o yüzden
Benim de sutum var ama bebegim iyi emmiyorgoguslerim dolu, kizim birkac firt cekip birakiyor, deli oluyorum. Gecen kizimi yengeme birakip disciye gittim, gitmeden de 90 ml sut sagdim, yarisini anca icmis. Biberondan birsey emmeyi unutmus zaten, illaki meme olacak, onu da adam akilli emse neyse. Sicaklardan bunaliyor diye hep yatakta yan yatarak emziriyorum, sonra soyuyorum, uzerinde sadece bez varken emziriyorum. Cesit cesit yontem deniyorum.Emmek terletiyor ve yoruyor desem, biberonla iciyor olsa gunde bir iki ogunu de sagip veririm. Istahi cok kotulesti.saatlerce birsey yemese sesi cikmayacak sanki. 13 gunde 250 gr anca almis, ama ay sonuna dek 500 gr alacagini pek sanmiyorum bu istahla.adam akilli sadece uyurken emiyor, memede demlene demlene emmeyi seviyor, o da kilo aldirir mi bilmem. Dogruduzgun emmedigi icin de yarim saatte bir emziriyorum, ac diye huzursuz oluyorum cunku. Aslinda kaka yapmasi cok normal, ac olup aglamak, huzursuz olmak gibi bir durumu da yok, gayet keyifli bir bebek.
ne yapacagimi sasirdim valla. Bebegin daha cok emmesi nasil saglanir ki? Bir de dikkat ettim, herkesin emzirme problemleri bu 4. Ayda yogunlasiyor, bu ay neden boyle acaba? Ilk alti ay sadece anne sutu deniyor da, goruyorum ki pek azimiz bu sekilde yapabilecegiz.
Bir de mesela benim ablamin 3 yasinda cocugu var. Onun bebekliginde saglik bakanligi boyle titiz degildi, her ay arayip kac kilo oldu, boyu ne kadar filan diye sormuyorlardi. Ablam da her ay kontrole goturmuyordu. Yani belki onunkinin de 500 gr altinda kilo alimi olmus olabilir ama ablam mama takviyesi yapmadan ilk alti 6 ay sadece emzirmeye devam etti. Biz de oyle yapsak ne olur ki acaba?
Benim de sütüm yetmiyor. Aynı şekilde yiyip içmediğim şey kalmadı Üzüldüğümüz için azalıyor o sütler bence sütün kafanın rahat olmasıyla ve pozitif düşünmekle çok alakası var birebir yaşadım gördüm süt gelecek mi stresiyle sağdıkça süt gelmiyor. ama kendimde uygulayabiliyor muyum tabiki hayırNe yapalım sağlıklı olsunlar da mama yesinler
canım benimde doktorum öyle demişti yapıyodumda ama işte emmiyor diye bende 3 satte bir sağardım ama emmeye başlayınca göğsümde azaldı sürekli emdiğinden kaşıklada boldan gidiyo yaa memeden gitmeyince sinrileniyo diye sağmıyımda emsin zatebn tek taraf emer az bile gleir dedim ama demekki bitiremmişki mastit olmuş canım biberonu almıyo 4 çeşit aldım en son chicco aldım anne memesi gibi yok çiğniyo resmen üstelediğimdede öğürüyo kuzum emmek istiyo artık çok şükür haklısın bu duygu bambaşka ama lamadığındada yapıck birşey yok 6 ayı tammamlasak derdim hep ama bakalım ne olucak şu mastit geçse emicek deli gibi aranıyo solu verdim onunda ucu olamdığından almıyoki yavrum inş sol tarfımda çoğalırda ikisinide mer emebildiği kadar eskiler nasıl emzirimiş bababnmle konuşurken diyorki 2 sene emzirirdik zorla ekserdik memeden bu çocuklar neden böyle aklım almıyo gerçkten
bende etkılı olan seyler tahın helvası borulce balık cok sut yaptı bırde yesıllk,
mamada da sma falan denesen?
Merhaba cnm
Biberonu benimki de almıyordu. Çalışmaya başlamıştım sağolsun annem ilgilendi. Nuk kauçuk damaklıyı aldım. Yumuşak uçlu ya alır belki bir dene istersen sadece biberon emziği olarak Satılıyor.
Benimki şimdi de doymuyor mamayıda sevmedi içmiyor
Merhaba kızlar öncelikle bebekleri hasta olanlara geçmiş olsun. Emme problemi hissede başladı ne yazıkki. Kizim Dogdugundan beri 20 gün sabah akşam isirgan otu çayı içip 10 gün ara verdim. Ve kizim 1. Ay 800 gr 2. 1400 3 ay 1400 gr aldı . Kizim 2700 doğdu bu arada.sutumun yaramasina bu çaya bağladım .ve kizim mememeden ayrilmazdi. Ama iki haftadır az emmeye başladı. Bu arada bira mayası hapida acayip süt yapıyor mutlaka deneyin. Sabah sutumu sagip derin dondurucuya atar oldum. Önceden her ağladığında emerdi.2 ayın sonuna kadar nerdeyse 24 saat memede kalırdı. Şimdi sadece acikinca emiyor. Ve göğüslerim hep dolu bitiremiyor. 28 haziranda 4 ayını dolduracak ve tarttigimda 600 gr almış gibi gözüküyor. Bakalım bir haftası var. Bu arada bu benim ikinci bebeğim. İlkinde 2,5 aylıkken çalışmaya başladım,öğretmenim ve malesef üzüntüden stresten sütum azaldı gitti. Beni 8 ay emdi. Aptamille devam ettik . Ama oğlumun maşallahi var şimdi 3 yaşını doldurdu belki 2-3 kez anca ateslenip hastalanmistir.Şimdi evdeyim ve iki ay daha kızımla ve oğlumla vakit geçireceğim. Şunu anladımki sütun olmasi için birazda huzur olması gerekiyor.
Bebislerinizle bol sütlü ve sağlıkli günler.
Merhaba kızlar öncelikle bebekleri hasta olanlara geçmiş olsun. Emme problemi hissede başladı ne yazıkki. Kizim Dogdugundan beri 20 gün sabah akşam isirgan otu çayı içip 10 gün ara verdim. Ve kizim 1. Ay 800 gr 2. 1400 3 ay 1400 gr aldı . Kizim 2700 doğdu bu arada.sutumun yaramasina bu çaya bağladım .ve kizim mememeden ayrilmazdi. Ama iki haftadır az emmeye başladı. Bu arada bira mayası hapida acayip süt yapıyor mutlaka deneyin. Sabah sutumu sagip derin dondurucuya atar oldum. Önceden her ağladığında emerdi.2 ayın sonuna kadar nerdeyse 24 saat memede kalırdı. Şimdi sadece acikinca emiyor. Ve göğüslerim hep dolu bitiremiyor. 28 haziranda 4 ayını dolduracak ve tarttigimda 600 gr almış gibi gözüküyor. Bakalım bir haftası var. Bu arada bu benim ikinci bebeğim. İlkinde 2,5 aylıkken çalışmaya başladım,öğretmenim ve malesef üzüntüden stresten sütum azaldı gitti. Beni 8 ay emdi. Aptamille devam ettik . Ama oğlumun maşallahi var şimdi 3 yaşını doldurdu belki 2-3 kez anca ateslenip hastalanmistir.Şimdi evdeyim ve iki ay daha kızımla ve oğlumla vakit geçireceğim. Şunu anladımki sütun olmasi için birazda huzur olması gerekiyor.
Bebislerinizle bol sütlü ve sağlıkli günler.
meraba canım tşk ederim cevabın için bir deniyim eşme hemen söyledim şimdi çıktı evden akşama getiricek yalnız bu normal biberonlara oluyomu mesela bende iki tane bebedor var drbrows var birde chicco ona uymaz o ayrıda diğerlerine uyarmı acaba :26::26:
ah bu bebekler ahhh neden emmezler anlamıyorum canım yine çok şüğkür klio almış benimki hiç almamışyı zayıflamıştı birşey sorucam bira mayası hapı nrden bulabiklirim birde normal maaya içenleride okudum doğrumu acaba çok faydası oluyomuş:26::26:
ayy tamam canım çok sağolsın eşim getiricek akşama alırsa duacın olurum almazsada olurum Allah razı olsun canımmerhaba
bebedora uyuyor ben bebedorun bıberonunda denedım oldu ...
merhaba ben ülkerin malt içeceğini aldım , migrosta bulabildim. sabah akşam 15 gün içeceğim bakalım fark edecek mi...
Ben eczaneden aldım canım. Ama en çok ta kilo almasıni isirgan otunu düzenli kullanmama bağlıyorum. Ama tabi bira mayasınin etkisi hemen oluyor. Günde 6 tablet dedi eczacı sabah öğle akşam 2 şer adet . Zararını göremedim faydası çok internette arastirrsaniz. Zaten şimdi sutum çok bol içmiyorum en fazla bir hafta kullanmisimdir ama onu içinde tek gogsumden 150 cc sagdim. Tâbi kizim gece iki kez kalkıp emiyor. Haliylede gogsum patlayacak gibi oluyor sabAhlari.ah bu bebekler ahhh neden emmezler anlamıyorum canım yine çok şüğkür klio almış benimki hiç almamışyı zayıflamıştı birşey sorucam bira mayası hapı nrden bulabiklirim birde normal maaya içenleride okudum doğrumu acaba çok faydası oluyomuş:26::26:
Merhaba arkadaşım ,
Bira mayası hapindan bahsetmişsin. ismi nedir ? nasıl kullandın, bende almak istiyorum , yan etkisi var mıdır?
Ne kadar süre kullanılmalıdır ?
Teşekkürler ...
Ben eczaneden aldım canım. Ama en çok ta kilo almasıni isirgan otunu düzenli kullanmama bağlıyorum. Ama tabi bira mayasınin etkisi hemen oluyor. Günde 6 tablet dedi eczacı sabah öğle akşam 2 şer adet . Zararını göremedim faydası çok internette arastirrsaniz. Zaten şimdi sutum çok bol içmiyorum en fazla bir hafta kullanmisimdir ama onu içinde tek gogsumden 150 cc sagdim. Tâbi kizim gece iki kez kalkıp emiyor. Haliylede gogsum patlayacak gibi oluyor sabAhlari.
Hapın markası
gnc
Brewer's yeast 500 250 tablet 50 tl uzun süreli kullanmayın diyorlar. Bana herhangi bir yan etkisi olmadı. Bende internetten. Tavsiye üzerine aldım.Genelde vücut geliştirmek için kullanıyorlarmis. B vitamini deposu . Siz yinede internette bir araştırırsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?