2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

canım benim oğlanda malum zor emiyo beni, sağıyorum kaşıkla zor oluyo biberonu ağzıyla ısırıyo felan ucu silikon uç chicconun biberonu senin ne marka ucu nasıl bide onu deniyim...

canım benim oğlanda malum zor emiyo beni, sağıyorum kaşıkla zor oluyo biberonu ağzıyla ısırıyo felan ucu silikon uç chicconun biberonu senin ne marka ucu nasıl bide onu deniyim...

canım benim biberonlar avent emzik ucu yenidoğan kullanıyormuşum şimdi değiştirdim 3+ aldım maş. güzel içiyor birde aptamil sevmiyor sma gold mmmmmm yiyiyor afiyetle bir dene istersen

SMA GOLD deneyeceğim bakalım inş sever ve alerji yapmaz.
Bende anne sütünden yanayım ama yetmiyo sonra açlıktan ağlıyo yavrucum .
Malt içeceğini de deneyeceğim ülkerinkini. Benim ki de çok hareketli ...
Teşekkür ederim cnm inşallah ütüm olur bebeğim doyar.

Merhaba canım ,

bebeklerimiz büyüdükçe mideleride büyüyo süt yetmiyo, sütler neden azalıyo onu bilmiyorum

Evet stres sıkıntı etkiliyo sanırım , ama kafaya takmamayı ben de yapamıyorum.
Canım , benim bebeğim mamayı sevmiyo hero baby yi sevmedi aptamil verdim severek içti o da alerji yaptı.
Her tarafı , kulakları elleri, vücudu kızardı. ertesi gün kakasını yapamadı , hafta sonu 2 gece zeynep kamil acilde sabahladık.
perişan oldu yavrucum.
sütüm yetmediği için doymuyo bu seferde açlıktan ağlıyo. sma gold aldım malt içecek aldım bakalım onları deneyeceğim.
İnşallah mamayı sever ,alerji yapmaz . Sütümüzde artsın inşallah ...

Merhaba cnm
Biberonu benimki de almıyordu. Çalışmaya başlamıştım sağolsun annem ilgilendi. Nuk kauçuk damaklıyı aldım. Yumuşak uçlu ya alır belki bir dene istersen sadece biberon emziği olarak Satılıyor.
Benimki şimdi de doymuyor mamayıda sevmedi içmiyor

meraba canım tşk ederim cevabın için bir deniyim eşme hemen söyledim şimdi çıktı evden akşama getiricek yalnız bu normal biberonlara oluyomu mesela bende iki tane bebedor var drbrows var birde chicco ona uymaz o ayrıda diğerlerine uyarmı acaba :26::26:

Acil yardima ihtiyacim var kizlar bebegim 23 subat dogumlu yuzustuyken kafasini kaldirabiliyor. Kucagimda kisa sureli kafasini onzumdan kaldirip tutuyor. Fakat destesksiz bi sekilde onu kucagimda disa dogru cevirdigimde kafasi one dogru dusuyor sanki kendini birakiyor bir de destekle oturttugumda da boynu hep one bukuyor. Yukaridan oyuncak sallayinca kafasini kaldiriyor bakiyor sonra yine kendini saliyor. Anormalmi bu nolur yardim edin

Merhaba kızlar öncelikle bebekleri hasta olanlara geçmiş olsun. Emme problemi hissede başladı ne yazıkki. Kizim Dogdugundan beri 20 gün sabah akşam isirgan otu çayı içip 10 gün ara verdim. Ve kizim 1. Ay 800 gr 2. 1400 3 ay 1400 gr aldı . Kizim 2700 doğdu bu arada.sutumun yaramasina bu çaya bağladım .ve kizim mememeden ayrilmazdi. Ama iki haftadır az emmeye başladı. Bu arada bira mayası hapida acayip süt yapıyor mutlaka deneyin. Sabah sutumu sagip derin dondurucuya atar oldum. Önceden her ağladığında emerdi.2 ayın sonuna kadar nerdeyse 24 saat memede kalırdı. Şimdi sadece acikinca emiyor. Ve göğüslerim hep dolu bitiremiyor. 28 haziranda 4 ayını dolduracak ve tarttigimda 600 gr almış gibi gözüküyor. Bakalım bir haftası var. Bu arada bu benim ikinci bebeğim. İlkinde 2,5 aylıkken çalışmaya başladım,öğretmenim ve malesef üzüntüden stresten sütum azaldı gitti. Beni 8 ay emdi. Aptamille devam ettik . Ama oğlumun maşallahi var şimdi 3 yaşını doldurdu belki 2-3 kez anca ateslenip hastalanmistir.Şimdi evdeyim ve iki ay daha kızımla ve oğlumla vakit geçireceğim. Şunu anladımki sütun olmasi için birazda huzur olması gerekiyor.

Bebislerinizle bol sütlü ve sağlıkli günler.

ah bu bebekler ahhh neden emmezler anlamıyorum canım yine çok şüğkür klio almış benimki hiç almamışyı zayıflamıştı birşey sorucam bira mayası hapı nrden bulabiklirim birde normal maaya içenleride okudum doğrumu acaba çok faydası oluyomuş:26::26:

Merhaba arkadaşım ,

Bira mayası hapindan bahsetmişsin. ismi nedir ? nasıl kullandın, bende almak istiyorum , yan etkisi var mıdır?
Ne kadar süre kullanılmalıdır ?

Teşekkürler ...

merhaba
bebedora uyuyor ben bebedorun bıberonunda denedım oldu ...

merhaba ben ülkerin malt içeceğini aldım , migrosta bulabildim. sabah akşam 15 gün içeceğim bakalım fark edecek mi...

merhaba
bebedora uyuyor ben bebedorun bıberonunda denedım oldu ...
ayy tamam canım çok sağolsın eşim getiricek akşama alırsa duacın olurum almazsada olurum Allah razı olsun canım
merhaba ben ülkerin malt içeceğini aldım , migrosta bulabildim. sabah akşam 15 gün içeceğim bakalım fark edecek mi...

eevt onuda duymuştum ama denemedim deneyyim bir canım ama şöle birşey var benim eskiden taş gibiydi gögüslerim taşardıki dayandıramzdım ne üst nede ped ama şimdi yumuşak son 10 gündr falan ve yumuak diye takviyelerde bulundum sütlaç yedim bol bol irmik helvası yedim bol su içtim ksıır marul yedim su içtim derken fayda etmedi gibi biraz sertleşti eskiden yapsam taş olurdu dedim yok yine aman aman değil ama mastit oldum geçenlerde anlamıyorum yumuşakken nasıl olur hemde nasıl falza iltihaplanmış şaşrıdm ben sütüm yok diye yerken içerken göğüslerim yumuşaken nasıl oldu diyee demekki varmı oğlum böyle iştahlı emmiyo geceleri ve sık uyanıyo biberon alsa en azından sağarım mama yaparım içiririm ama ah alsa inş bu arada sağdığımdada göğsümden tek sefer 100-1200ancak çıkıyo çıkmıyo bu günlerde iyice azaldı 30-40 falan buna rağmen nasıl mastit oluyo:26::26:

Ben eczaneden aldım canım. Ama en çok ta kilo almasıni isirgan otunu düzenli kullanmama bağlıyorum. Ama tabi bira mayasınin etkisi hemen oluyor. Günde 6 tablet dedi eczacı sabah öğle akşam 2 şer adet . Zararını göremedim faydası çok internette arastirrsaniz. Zaten şimdi sutum çok bol içmiyorum en fazla bir hafta kullanmisimdir ama onu içinde tek gogsumden 150 cc sagdim. Tâbi kizim gece iki kez kalkıp emiyor. Haliylede gogsum patlayacak gibi oluyor sabAhlari.
Merhaba arkadaşım ,

Bira mayası hapindan bahsetmişsin. ismi nedir ? nasıl kullandın, bende almak istiyorum , yan etkisi var mıdır?
Ne kadar süre kullanılmalıdır ?

Teşekkürler ...

Hapın markası
gnc
Brewer's yeast 500 250 tablet 50 tl uzun süreli kullanmayın diyorlar. Bana herhangi bir yan etkisi olmadı. Bende internetten. Tavsiye üzerine aldım.Genelde vücut geliştirmek için kullanıyorlarmis. B vitamini deposu . Siz yinede internette bir araştırırsiniz

anladım canım sağolsın ben eşime diyeyim gelirken onuda alsın bende ısırgan içiyorum günlük rezene ve ısırgan birer kupa ama çoğaltayım o zaman bazen oluyo bol bazen olmuyo yemekde olmuyo sürekli kilolar malum ama işte süt olmayıncsada aman tek emsinde ben kilo alayım diyorum o zamanda sıpam emmekle inatlaşıyı vallaha çok zor süreç Allahım yardımcmmız olsun çok tşk eidyorum sana inş işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…