- Konu Sahibi papatya3459
-
- #4.801
Merhaba kızlar,bazı tatsızlıklar yasanmıs,yasanmasa daha güzel olurdu,ne gerek var gerginlige hepimiz ortak bir paydada toplandık bebislerimiz icin,bir daha böyle seyler yasamayız umarım..
Neyse kızlar bir sey sormak istiyorum 10. haftanın icindeyiz kac aylık oluyoruz 2 de miyiz hala yoksa 3. ayda mıyız?
3.ayın içindeyiz canım
hosgeldin canim ayni gunmus dogumumuz bende aynilarinii yasiyorum burda ortalik karisti listeyi duzenliyen varmi bilmiyorum artik eger duzenliyen birisi varsa yaz nerde yasadigini yasini son adet tarihini bebeginle ilgili gelismeyi falan yazicaksin buraya ilk sayfaya bak ordakilere gore yaz
günaydın kızlar,
gece sabaha kadar uyayamadım kafamın içinde bi zonk sesi
benim safra kesemde 1.5 cm tas olusmustu ilk hamileligimden sonra ameliyat oldum nisan ayında 1 ay sonra hamile oldum herhangi bir zararı olurmu acaba bilemedim yada var mı böle olan hiç duydunuz mu?dr bey izne cıkmış kontrole gidicem gelsinde bakalım ne dicek çok zor gececek ya şimdiden bulantı kusma sonra ameliyat yeri acılarım son aylarda da sezeryan acısı hiç düşünemiyorum kendimi artık..:18:
yıne korkular ıcıne grdm dun gece baya bıldgnz kanamam oldu hastaneye yattm snra daha kan gelmedı ıgne serum falan ultrasona gırene kadar omrumden omur gıttı sankı cok sukur ultrasonda kalp atsı duruyo kendı dryo ultrasonda doktor kanama yok dedı oleyse bu kanama nıe oldu yoksa gdecek de baslangc mı yyoksa korkmamalımıym nolur bı yardım edın suandada sıldkce kahverengı leke gelıo doktor dınlen bol su ıc dedı
Merhaba kızlar,bazı tatsızlıklar yasanmıs,yasanmasa daha güzel olurdu,ne gerek var gerginlige hepimiz ortak bir paydada toplandık bebislerimiz icin,bir daha böyle seyler yasamayız umarım..
Neyse kızlar bir sey sormak istiyorum 10. haftanın icindeyiz kac aylık oluyoruz 2 de miyiz hala yoksa 3. ayda mıyız?
yıne korkular ıcıne grdm dun gece baya bıldgnz kanamam oldu hastaneye yattm snra daha kan gelmedı ıgne serum falan ultrasona gırene kadar omrumden omur gıttı sankı cok sukur ultrasonda kalp atsı duruyo kendı dryo ultrasonda doktor kanama yok dedı oleyse bu kanama nıe oldu yoksa gdecek de baslangc mı yyoksa korkmamalımıym nolur bı yardım edın suandada sıldkce kahverengı leke gelıo doktor dınlen bol su ıc dedı
makineden çamaşır çıkmıştı eşmden sepeti balkona koymasını rica etmiştim. dıaşrı çıkacaktı. gidiomusn dedim evet dedi. çamaşırlar astınmı dedim bi süür insan avr nasıl asayım dedi.
balkona gittim çamaşır asmak için asmış kuzum. çok sevindirk oldummmm
makineden çamaşır çıkmıştı eşmden sepeti balkona koymasını rica etmiştim. dıaşrı çıkacaktı. gidiomusn dedim evet dedi. çamaşırlar astınmı dedim bi süür insan avr nasıl asayım dedi.
ben de kıyamıyorum hiç eşime
zaten temizliği falan beraber yapardık biz iş yapardı ama hepten üstüne kaldı her şey
akşam kızımla evcilik oynadı kaç saat üstüne mutfağı topladı
dedim bırak nolursa olsun bulantım da fazlaydı.
iyi ki varlar gerçekten...
teşekkr ederm kızlar buna ıhtıyacım vardı daha kan gormedım bakalmm allahm bana nasp etsn ınsallahh....
sagol canım,cinsiyetini ne zaman öğrenebiliriz acaba,ben medipol hastanesine gidiyorum ama bana ultrasonları cok iyi gibi gelmedi görebilir mi acaba ayın 26sında gidecegim
bencede iyiki varlar. bzide genelde temiliği berabe yaparız. ama gerçekten buaralr üzerine kaldı. kızlmla da çok ilgileniyor sağolsun.
birde ben daha tam bu hamilelik fikrine alışaamdım kendimi kötü hissetmemem için uğraşıo. bulantımda fazla oluo. kzıımda olmamıştı hiç
senin kızın kaç yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?