- Konu Sahibi papatya3459
-
- #4.841
mrb acıademde kime gdiosun acaba.bende bursadayım.
şahin zeteroğlu... tüp bebek için gitmiştim. gerçi transferde acil işi çıkmıştı aylin karahasan yaptı transferimi o da mükemmel bir doktor.
günaydın herkeseee
akşam ben de berbat bi bulantıyla uyudum kaldım
şimdi daha iyiceyim ama yine de bulantım var
geçecek inşallah kızlar az daha sabır:
günaydın cnm sabrediyoruz ama bakalım 3,5 kilo verdim durum kötüye gider böyle devam ederse
günaydın herkeseee
akşam ben de berbat bi bulantıyla uyudum kaldım
şimdi daha iyiceyim ama yine de bulantım var
geçecek inşallah kızlar az daha sabır:
günaydın cnm sabrediyoruz ama bakalım 3,5 kilo verdim durum kötüye gider böyle devam ederse
benim yan komşum 6 kilo verdi sonra 20 kilo aldı merak etme hiç kötüye falan gitmiyo
ben 1 kilo verdim anca..günaydın sevgi :))
benim yan komşum 6 kilo verdi sonra 20 kilo aldı merak etme hiç kötüye falan gitmiyo
ben 1 kilo verdim anca..günaydın sevgi :))
hayırlısıyla bi kurtulsaydık bu durum beni sürekli isyan etmeye yöneltiyo mayışık mayışık oturuyorum
cumartesi randevum var arkadaşlar, merak ediyorum bebeğim nasıl acaba? benim bulantım dün ve bugün azaldı , bu olumsuz bişey değildir dimi ?
günaydıın arkadaşlar safra taşı ağrısından ölüyorum yaaa varmı böyle bi sorun yaşayan hamiş
günaydıın arkadaşlar safra taşı ağrısından ölüyorum yaaa varmı böyle bi sorun yaşayan hamiş
merhabalar hanımlar nasılsınız bugun gobusler ne alemde gece ruyamda cok ılgınc ruya gordum dogum yapıyorum hıc agrım yok ama kolay doguruyordum bır oglum oluyor ama sacları sıyah dumduz ve kulak hızasındauzun cok guzel bırbebekve tosun gıbı hayırlara gıtsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?