2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
günaydın herkeseee
akşam ben de berbat bi bulantıyla uyudum kaldım
şimdi daha iyiceyim ama yine de bulantım var
geçecek inşallah kızlar az daha sabır:)

cumartesi randevum var arkadaşlar, merak ediyorum bebeğim nasıl acaba? benim bulantım dün ve bugün azaldı , bu olumsuz bişey değildir dimi ?

günaydın arkadaşlar... bugün güzel bir gün bizim için. bulantım ve ağrılarım azaldı. önceki günlere göre daha iyi uydum. inşallah bugüne özel değildir. ve hepiniz böyle olursunuz...

cumartesi randevum var arkadaşlar, merak ediyorum bebeğim nasıl acaba? benim bulantım dün ve bugün azaldı , bu olumsuz bişey değildir dimi ?

yok canım olabiliyormuş böle. benim de öle çünkü:):):) bebğin inşallah çok sağlıklıdır için rahat tut.

Son düzenleme:
günaydıın arkadaşlar safra taşı ağrısından ölüyorum yaaa varmı böyle bi sorun yaşayan hamiş

benim de 2 gün azalmıştı 2 gündür yine geri geldi
azalınca da endişe ediyorum
bulantıdan da şikayet ediyorum
12 haftalık olsak da geçse ne güzel olur..hem risk de bir nebze de olsa azalmış olur

yaaaa kızlarrr benim gittiğim özel hastanede yeni doğan yoğun bakım ünitesi yokmuş valla aklıma soktunuz şimdi. doktorumdan da memnundum.. napcam yaa

merhabalar hanımlar nasılsınız bugun gobusler ne alemde gece ruyamda cok ılgınc ruya gordum dogum yapıyorum hıc agrım yok ama kolay doguruyordum bır oglum oluyor ama sacları sıyah dumduz ve kulak hızasındauzun cok guzel bırbebekve tosun gıbı hayırlara gıtsın

inşallah rüyan gerçek olur da sağ salim alırsın kucağına.. rüyayı neye yorarsan ona çıkarmış ben aynen olmasına yordum. inşallah olur:):)

merhaba kızlarrr,gece degisik bi rüya gördüm,hastanedeyim basımda bir ebe ve hemsire 25 haftalıgım diyor ki simdi igne yapacagız sana bebegi alacagız sezeryanla yeterince büyüsün,ben nasıl aglıyorum hayır diyorum cok kücük daha zamanı varr almayın,diyo 1.100 kg olmus yeter o yasar o kiloyla,en sonunda aldırmadım ama...:) böyle degisik bir rüyaydı,hayr olsun insallah

kızlar ben de çok abuk rüyalar görüyorum..hatta anneme anlattığımda 'kızım ben size hamileyken neler neler görüyordum' dedii..demekki olağan bişey..biz yine de iyiye güzele yoralım..zaten çoğu bilinçaltı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…