- Konu Sahibi papatya3459
-
- #4.821
Ben önce hastaneye karar verdim. Hastanede yeni doğan yoğun bakım ünitesi olması önemli dedi birkaç arkadaşım ona yönelik bi araştırma yaptım. Sonra da doktorlarından en tecrübelisini seçtim ama sanırım en konuşmayanını ve suratsızını da seçmişim aynı zamanda :26:
bu benm tup bebek doktorumdu muayene ucreti 150 tl ama biraz pahalı ilkinde tup oldugu için gebelik takibimi o yaptı ama şimdi okadar veremiyorum sadece ikili teste gidicem oda 290 tl ama gercekten hem sevecen hem cok başarılı bir doçent bende ulun beyn az elini sıkmamışımdır vajinal ultrasonda ama sagolsun ben sıktıkca tamam sakın gecicek şimdi derdi yani operator bile degil duşun doçentti ama burnu havada bi doktor degildi, allah razı olsun şimdi bırak op.doktorları uzmanlar bile burnundan kıl aldırmıyo gıcık oluyom ole tipler
Ewet kızlar gittiğiniz hastanede yenidogan yogun bakım olması çok önemli gercekten.biz de çok dikkat etmiştik Rabbim muhtaç etmesin ama olabiliyor iste.benim oglum normal doğumda kakasini yutmuştu.iki gün yogun bakımda kaldı.eger bulunduğumuz hastanede olmasaydı hem yetişmesi zor olacaktı hem cocuk Baska hastanede siz Baska hastanede çok zor
evet canım ya zaten kıdem büyüdükçe havalı olmuyorlar. bir yakınım hastanede yatıyordu hasta bakıcı ukala ukala şunu yap bunu yap dedi direktif verdi gitti. prof doktor mütevazi şekilde teyzecim filan diye konuştu şaştım kaldım.adamlar kariyere odaklanmış egoya değil.hangi şehirde bu doktor ankaradayım ben normalde şu an değilim ama 1 ay sonra temelli doktoruma karar verecem inşallah.yenidoğan ünitesinin önemli olduğunu bilmiyordum. teşekkür ederim kızlar harikasınız iyi ki gelmişim buraya bak gidip saçma seçimler yapacaktım.
Facedeki kapalı grup mü
Davet edebilirmisin beni de
Ayse Ede Kömekçi[/QUOTE
CAnim evet kapalı grup o yüzden cok rahat güzel paylaşımlarda
Oluyor davete gerek yok arama butonuna yaz 2013 Şubat anneleri
Diye çıkıyor hemen ve üye ol
kızlaaarrr doğum falan deyince araştırayım dedim allahımmm kafam karmakarışık oldu :) gerçi daha doğmamış çocuğa don biçiyoruz gibi oluyor, çok erken ama o zaman gelince sanırım sıkışıklıkta daha zor olacak. ben bursadayım. daha önce bursada dıoğum yapan var mı? bana öneride bulunun. yeni doğan ünitesi olsun, fiyat 3000 e kadar olabilir. hadi bakalım fikir bekliyorum. bursalılaaaaarrrrr :)
ayrıca gergin ortan falan yok yahu, ne gerginliği.... :) hep olumlu şeyleri okuyun bakın geriliyor musunuz :)
slm cnm bende bursadan medıcale gıdıyorum yenı basladım o hastaneye once konura gıttım dediğin gıbı yenı doğan unıtesı yoktu vazgectım bakalım medıcalde fıyatlar ne bende haftaya test yaptırmaya gıdınce konusucam haber verırım.
Kızlar bı de fiyatlari konuşurken paket fiyat mı pakete neler dahil iyice sorun öğrenin.sonradan extralar can yakabiliyor
mrb arkadaşalr nasılsınız?
umarım her kes ıyıdır..
bizde iyiyiz cok suku cumartesı randevum var bakalım bebiş buyumuşmu?
makineden çamaşır çıkmıştı eşmden sepeti balkona koymasını rica etmiştim. dıaşrı çıkacaktı. gidiomusn dedim evet dedi. çamaşırlar astınmı dedim bi süür insan avr nasıl asayım dedi.
balkona gittim çamaşır asmak için asmış kuzum. çok sevindirk oldummmm
merhabalarrrrr hamiş arkadaşlarım beniiiiimmm :) ben de bursadanım bu arada, acıbademe gidiyorum... bugün midem iyi gibi... bakalım bir düzeliyor, bir bozuluyor...
benim kızım 4,5 yaşında canım
seninki kaç yaşındaydı?
aynı durumlardayız valla ama benim kızımda daha da beter bulantılarım olmuştu
bunda da kötüyüm ama 1 kilo verdim daha kızımda 3 kilo verecek kadar beter olmuştum
slm cnm bende bursadan medıcale gıdıyorum yenı basladım o hastaneye once konura gıttım dediğin gıbı yenı doğan unıtesı yoktu vazgectım bakalım medıcalde fıyatlar ne bende haftaya test yaptırmaya gıdınce konusucam haber verırım.
ay ne guzel :) kiyamiyorlar bize benimkide bilasigi bile yikatmiyor massallah aksam isten geliyim ben hallederim sen elini bile surme bitanem yat uyu bebegimize iyi bak diyor ben bu ani iki sene bekledim bebegim bir geldi tum mutluluklari getirdi benim kocama degil is yaptirmak ben onun islerini yapardim dahada
merak etme cnm zaten senden ister muhtemelen birdahaki kontrolde benden daha yeni istemişlerdi
canım tabiki oncelikle tecrube ararım buda genelde yaşta oluyor ama guleryuzde bi okadar onemli cunku ister istemez soru soruyosun ve bazıları mahalersf bön bön insanın suratına bakıyo insan istiyorki pozitif olsun ben doktorlardan yana cok şanslıydım hep komedi doktorlara denk geldim ilk gebeligimde al bunu muhtara gotur yazdır :) sennki amuda kalkmış :) senn kız güneşleniyo kapkara çıkarsa şaşırma gibi yani ultrasona bakarken sanki kotu bişey soyleyecek gibi ciddi ciddi bakmazdı eglenirdi şimdi ona gidemyorum o biraz pahalıydı sadece bu ayın sonunda ikili test için gidicem yani boyle doktora can kurban
günaydın kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?