2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Ewet kızlar gittiğiniz hastanede yenidogan yogun bakım olması çok önemli gercekten.biz de çok dikkat etmiştik Rabbim muhtaç etmesin ama olabiliyor iste.benim oglum normal doğumda kakasini yutmuştu.iki gün yogun bakımda kaldı.eger bulunduğumuz hastanede olmasaydı hem yetişmesi zor olacaktı hem cocuk Baska hastanede siz Baska hastanede çok zor

evet canım ya zaten kıdem büyüdükçe havalı olmuyorlar. bir yakınım hastanede yatıyordu hasta bakıcı ukala ukala şunu yap bunu yap dedi direktif verdi gitti. prof doktor mütevazi şekilde teyzecim filan diye konuştu şaştım kaldım.adamlar kariyere odaklanmış egoya değil.hangi şehirde bu doktor ankaradayım ben normalde şu an değilim ama 1 ay sonra temelli doktoruma karar verecem inşallah.yenidoğan ünitesinin önemli olduğunu bilmiyordum. teşekkür ederim kızlar harikasınız iyi ki gelmişim buraya bak gidip saçma seçimler yapacaktım.

biz onu hiç araştırmadık şimdi sordum yokmuş

ben istanbulda yaşıyorum benm doçent istanbulda bu arada yogun bakım unitesi cooooooooooookkkkkkk onemli benm işime yaradı allahım bunda gerek duyurmaz inşallah benm bebek kuvezde yatmıştı ben hastaneye karar verirken ozellikle bebek unitesini aralştırmıştım ona d,kkat et allah gerektirmez inş ama olsun insan garantiye almalı işini

kızlar sabahtan beri gayet tatlı muhabbet ediyoruz
sayfalar çok gergin diyip çıkıyorsunuz :)
gerginlik yokken geriliyor insan...
gergin mesajları görmezsek hiçbir sorun olmaz

yenidoğan ünitesi bence de çok önemli..
benim aklımda 2 hastane var ikisinden birini seçeceğim artık
kızımda üniversite hastanesinde doğum yapmıştım ama doktorum özeldi
şimdi yasa değişince olmuyo artık özel hastanede doğum yaptırıyo

kızlaaarrr doğum falan deyince araştırayım dedim allahımmm kafam karmakarışık oldu :) gerçi daha doğmamış çocuğa don biçiyoruz gibi oluyor, çok erken ama o zaman gelince sanırım sıkışıklıkta daha zor olacak. ben bursadayım. daha önce bursada dıoğum yapan var mı? bana öneride bulunun. yeni doğan ünitesi olsun, fiyat 3000 e kadar olabilir. hadi bakalım fikir bekliyorum. bursalılaaaaarrrrr :)
ayrıca gergin ortan falan yok yahu, ne gerginliği.... :) hep olumlu şeyleri okuyun bakın geriliyor musunuz :)

yaa hastaneyi şöyle seçmek gerekiyor
hani insan doktor değiştirmek istemiyor bir terslik olmadıkça
e o zaman iyi bir doktor iyi bir hastane ikilisini araştırmak gerekiyor

slm cnm bende bursadan medıcale gıdıyorum yenı basladım o hastaneye once konura gıttım dediğin gıbı yenı doğan unıtesı yoktu vazgectım bakalım medıcalde fıyatlar ne bende haftaya test yaptırmaya gıdınce konusucam haber verırım.

Kızlar bı de fiyatlari konuşurken paket fiyat mı pakete neler dahil iyice sorun öğrenin.sonradan extralar can yakabiliyor

mrb arkadaşalr nasılsınız?
umarım her kes ıyıdır..
bizde iyiyiz cok suku cumartesı randevum var bakalım bebiş buyumuşmu?

mrb arkadaşalr nasılsınız?
umarım her kes ıyıdır..
bizde iyiyiz cok suku cumartesı randevum var bakalım bebiş buyumuşmu?

inşallah cok guzel goruntuler gorursun belki annecigine el sallar ilk bebegim bana sallamıştı :) supperdi senn cinsiyet bellidir heralde

Son düzenleme:

ay ne guzel :) kiyamiyorlar bize benimkide bilasigi bile yikatmiyor massallah aksam isten geliyim ben hallederim sen elini bile surme bitanem yat uyu bebegimize iyi bak diyor ben bu ani iki sene bekledim bebegim bir geldi tum mutluluklari getirdi benim kocama degil is yaptirmak ben onun islerini yapardim dahada

merhabalarrrrr hamiş arkadaşlarım beniiiiimmm :) ben de bursadanım bu arada, acıbademe gidiyorum... bugün midem iyi gibi... bakalım bir düzeliyor, bir bozuluyor...

mrb acıademde kime gdiosun acaba.bende bursadayım.

benim kzım daha 1.5 yaşında.senin çok zor olmaz bakalım ben neyapıcam.

sendemi bursadasın canım. benil doğumumu çekirge dorukta yapmıştım belki yine öel olur belki jimer

sende tadını çıkar canım ozamn benim eşim zaten abn evd eyardımcı olurdu ama sölenirdi de bazen. am şimdi kendiliğinden sölemem gerek kalmıyo.

Son düzenleyen: Moderatör:
merak etme cnm zaten senden ister muhtemelen birdahaki kontrolde benden daha yeni istemişlerdi

kesinlikle doktorun önemli olduğunu bugün bir kez daha anladım. doktorum izinde olduğu için başka bir doktora gittim. adam konuşmuyor suratsızın teki. allaha şükrettim benim doktorum şeker gibi. sormadan anlatıyor. içini rahatlatıyor. doktor önemli hem canını hem de canının canını teslim edeceksin... istanbul beylikdüzünde olanlar için tavsiye edebilirim.

bu gün midem o kadar kötü ki mesai nasıl bitçek bilmiyorum kramp giriyo mideme ne zormuş hamile olmak allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…