2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlar kan yok bende ama tuvalete gdyrum sıldgmde leke var ıc camasrıma bısı gelmıo yalnz belım de agryoo dınlence gecıo ama yınede korkuyrumm bu gecıcı bıısımıı yoksa korkmalmıyım ılacı kullanyrum baska yapabılcegm ne var

ne ilaç kullandığını bilmiyorum ama canım mutlaka doktorunla görüşmelisin...bu bizim tavsiyemiz ile çözülecek bişey değil...umarım herşey yolundadır...geçmiş olsun..

Bu ilacın ne olduğu konusunda bir fikrim yok ben kullanmıyorum o yüzden yardımcı olamıycam cnm sana

Tup bebek tedavisinde kullanılıyor. Normalde x kategorisinde bir ilac ama bazı Dr 2 ay bazısı 2 ay bazısı da kalp atışına kadar kullandiriyor. Ben de 7. Hafta bıraktım ama icime kurt düştü ,

Tup bebek tedavisinde kullanılıyor. Normalde x kategorisinde bir ilac ama bazı Dr 2 ay bazısı 2 ay bazısı da kalp atışına kadar kullandiriyor. Ben de 7. Hafta bıraktım ama icime kurt düştü ,

Anladım canım tüp bebekle hamile kalan arkadaşlardan burda varsa eminim cevaplar

ama yoksada tüp bebek topiclerinden belki soruna cevap bulursun

bana kalsa direk doktorunu ara diycem ama sen fikir almak istiyosun sanırım

bende çok ilginç rüyalar görüyorum. bi gecekonduya taşınıyorduk az daha komşualrıne vini geziyorum. her detay o kadar gerçekki. lokum ikram ettiler yedim uyandığımda sanki ağzımdaydı:)

Kızlar dünde sordum ama donen olmadı. Estrofemi kacinci hafta biraktiniz, ben 7. Hafta kestim, bebeğe zararı olmuş mudur?

hiç bi fikrim yok canım.ben progesteron kullandım sadece 1 ay kist için..

kızlar bu arada sağ yumurtalığım sancıdı dün devamlı. orda benim kistim var 4.5 cm.. doktor zararaı olmaz dedi ama ben az korktum.

bide gebeliğimin başından beri adet sancısı gibi hafif sancı oluyo günde 2 kere filan sizde de oluyo mu? karnımda hafif ama çok ağır değil.

slm anneler nasılsınız hamilelik nasıl benim zor geçiyo bişi yiyemiorum pek.buarada son sayfalar cıkmıyo bende kızlar ancak konuya cvp atııgımda görebiliyorumm

walla bende kist yok ama dediğin sancılar bende de oluyo..adet sancıları,sağ ve sol kasıkta batmalar,ama doktor kanama olmadıkça korkma dedi,o yüzden rahatım...

canım bende ilk cocuguma hamileyken 2 aylık felandım gece ruyamda kapkara sacları olan bi kız bebek gordum kucagımda sabah kalkınca eşime kızımız olucak dedim ve o hafta isim buldum okadar inanmıştım ve ogrendim bebegim kızdı dogumdan cıkınca bebege bi baktım kapkara sacları vardı kızımın bu gebeligimdede yine aynı zamanlarda ruyamda 2 kez erkek bebegim oldugunu gordum birkezde mavi hamile elbisesi giymiştim inşallah bu ruyamda cıkarsa bide ogluşum olur ikimizinde kızı var rabbim bunlarıda saglıklı sıhhatli erkek verse ne guzel olur ama kızda olurlarsa iki cicişimiz olur ama ben hamilelerin gordukleri ruyaların boş olduguna inanmıyorum bence rabbim gosteriyor bakalım ikimizinde bikaç hafta sonra belli olur inş

Merhabalar,

Bende 8+6 dayım şuan.Cinsiyetini çok merak ediyorum. Eğer şanslıysam 3. ayda gösterebilirmiş. Çin takvimi var pek inanmam böyle şeylere ama yine de baktım bakalım tutacak mı? Birde zaten bulantı çok olduğu için canım hiçbirşey istemiyor ne ekşi ne tatlı.

bendede bu gece yogun karın agrısı oldu affına sıgınarak dun eşimle beraber olduk ve sonrasında gece boyu karın agrısı cektim ben benmkini ona baglıyorum doktora gidene kadar daha beraber olmiycam sanırım ondan oldu benmki ama hamilelikte ufak tefek agrılar normal kabul ediliyo sadece kanamayı ciddiye almak lazım sanırım

çin takviminin hiçbir halt bildigi yok :) kızıma hamileyken erkekti buna hamileykende kız demekki oglum olucak :)

Ben sizlere bişey sormak istiyorum. Bugün kontrole gittim. Bi öncekinde geldiğin zaman kalp atışlarına bakacağız demişlerdi, Ancak bugün duyulmadı. Haftaya tekrar gideceğim. Moralim çok bozuldu. Acaba bi sorun mu var? Sizlerden de böyle bişey yaşayan olmuş muydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…