- 24 Ekim 2011
- 1.043
- 9
- 66
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #4.861
Kızlar dünde sordum ama donen olmadı. Estrofemi kacinci hafta biraktiniz, ben 7. Hafta kestim, bebeğe zararı olmuş mudur?
kızlar kan yok bende ama tuvalete gdyrum sıldgmde leke var ıc camasrıma bısı gelmıo yalnz belım de agryoo dınlence gecıo ama yınede korkuyrumm bu gecıcı bıısımıı yoksa korkmalmıyım ılacı kullanyrum baska yapabılcegm ne var
Bu ilacın ne olduğu konusunda bir fikrim yok ben kullanmıyorum o yüzden yardımcı olamıycam cnm sana
Tup bebek tedavisinde kullanılıyor. Normalde x kategorisinde bir ilac ama bazı Dr 2 ay bazısı 2 ay bazısı da kalp atışına kadar kullandiriyor. Ben de 7. Hafta bıraktım ama icime kurt düştü ,
Anladım canım tüp bebekle hamile kalan arkadaşlardan burda varsa eminim cevaplar
ama yoksada tüp bebek topiclerinden belki soruna cevap bulursun
bana kalsa direk doktorunu ara diycem ama sen fikir almak istiyosun sanırım
inşallah rüyan gerçek olur da sağ salim alırsın kucağına.. rüyayı neye yorarsan ona çıkarmış ben aynen olmasına yordum. inşallah olur:):)
kızlar ben de çok abuk rüyalar görüyorum..hatta anneme anlattığımda 'kızım ben size hamileyken neler neler görüyordum' dedii..demekki olağan bişey..biz yine de iyiye güzele yoralım..zaten çoğu bilinçaltı...
Kızlar dünde sordum ama donen olmadı. Estrofemi kacinci hafta biraktiniz, ben 7. Hafta kestim, bebeğe zararı olmuş mudur?
yok canım olabiliyormuş böle. benim de öle çünkü:):):) bebğin inşallah çok sağlıklıdır için rahat tut.
günaydın herkeseee
akşam ben de berbat bi bulantıyla uyudum kaldım
şimdi daha iyiceyim ama yine de bulantım var
geçecek inşallah kızlar az daha sabır:
günaydın cnm sabrediyoruz ama bakalım 3,5 kilo verdim durum kötüye gider böyle devam ederse
tatlm bende 2 kilo verdim şimdiden bişi yiyemiyorum beslenemiyorum korkuyorum cok halsizim hep uykum var gözlerim acılmıyo devamlı bir hastalık hali üstümde ne zaman gecer bu durumlar yaaa cook bunaldımmmmm
bende çok ilginç rüyalar görüyorum. bi gecekonduya taşınıyorduk az daha komşualrıne vini geziyorum. her detay o kadar gerçekki. lokum ikram ettiler yedim uyandığımda sanki ağzımdaydı:)
hiç bi fikrim yok canım.ben progesteron kullandım sadece 1 ay kist için..
kızlar bu arada sağ yumurtalığım sancıdı dün devamlı. orda benim kistim var 4.5 cm.. doktor zararaı olmaz dedi ama ben az korktum.
bide gebeliğimin başından beri adet sancısı gibi hafif sancı oluyo günde 2 kere filan sizde de oluyo mu? karnımda hafif ama çok ağır değil.
merhabalar hanımlar nasılsınız bugun gobusler ne alemde gece ruyamda cok ılgınc ruya gordum dogum yapıyorum hıc agrım yok ama kolay doguruyordum bır oglum oluyor ama sacları sıyah dumduz ve kulak hızasındauzun cok guzel bırbebekve tosun gıbı hayırlara gıtsın
bende çok ilginç rüyalar görüyorum. bi gecekonduya taşınıyorduk az daha komşualrıne vini geziyorum. her detay o kadar gerçekki. lokum ikram ettiler yedim uyandığımda sanki ağzımdaydı:)
hiç bi fikrim yok canım.ben progesteron kullandım sadece 1 ay kist için..
kızlar bu arada sağ yumurtalığım sancıdı dün devamlı. orda benim kistim var 4.5 cm.. doktor zararaı olmaz dedi ama ben az korktum.
bide gebeliğimin başından beri adet sancısı gibi hafif sancı oluyo günde 2 kere filan sizde de oluyo mu? karnımda hafif ama çok ağır değil.
Merhabalar,
Bende 8+6 dayım şuan.Cinsiyetini çok merak ediyorum. Eğer şanslıysam 3. ayda gösterebilirmiş. Çin takvimi var pek inanmam böyle şeylere ama yine de baktım bakalım tutacak mı? Birde zaten bulantı çok olduğu için canım hiçbirşey istemiyor ne ekşi ne tatlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?