- 14 Aralık 2009
- 1.383
- 56
- 158
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #4.881
Ben sizlere bişey sormak istiyorum. Bugün kontrole gittim. Bi öncekinde geldiğin zaman kalp atışlarına bakacağız demişlerdi, Ancak bugün duyulmadı. Haftaya tekrar gideceğim. Moralim çok bozuldu. Acaba bi sorun mu var? Sizlerden de böyle bişey yaşayan olmuş muydu?
Ben sizlere bişey sormak istiyorum. Bugün kontrole gittim. Bi öncekinde geldiğin zaman kalp atışlarına bakacağız demişlerdi, Ancak bugün duyulmadı. Haftaya tekrar gideceğim. Moralim çok bozuldu. Acaba bi sorun mu var? Sizlerden de böyle bişey yaşayan olmuş muydu?
çin takviminin hiçbir halt bildigi yok :) kızıma hamileyken erkekti buna hamileykende kız demekki oglum olucak :)
Doktor bugün bir hafta sonra tekrar bakmamız gerektiğini söyledi. Bide ben en son 24 Nisanda adet oldum. 13 mayısta da evlendim. hamile olduğumu 13 haziranda öğrendim. bhcg değim 332 idi. 23 haziranda da keseyi gördük. 2-3 hafta sonra gelmemi ,bu tarihte kalp atışına bakacağımızı söyledi, Bende bugun gittim.Ancak bugun duyamadık, Böyle işte
kızlar sizlere bisi sorucam sizin doktorlarınız kontrole ne kadar zamanda bir cagırıyor?normalde haftada 1 gidiyordum ama 2 hafta oldu hala doktorum cagırmadı beni kontrole
tatlm bende 2 kilo verdim şimdiden bişi yiyemiyorum beslenemiyorum korkuyorum cok halsizim hep uykum var gözlerim acılmıyo devamlı bir hastalık hali üstümde ne zaman gecer bu durumlar yaaa cook bunaldımmmmm
al benden de o kadar cnm:)
kızlar sizlere bisi sorucam sizin doktorlarınız kontrole ne kadar zamanda bir cagırıyor?normalde haftada 1 gidiyordum ama 2 hafta oldu hala doktorum cagırmadı beni kontrole
geçmiş olsun canım ne kadar daha böyle ağrı çekeceksin dr unu arayıp bi sorsaydın
geçmiş olsun canım. doktoruna bir başvur. bi tedavi önerecektir mutlaka...
geçmiş olsun çok..
meryem yenidoğan ünitesi olup da dolu olma ihtimali da var , doktorundan çok memnunsan da devam et bence
besyo erkek bebek iyi haber derler arkadaşım:)
genelde ilk aylarda ayda birkez cagırıyor canım tahlil vs olmazsa
benim dr um 9. haftaya kadar her hafta çağırdı en son geçen pazar gittiğimde 25 temmuza 2 li tarama için beklediğini söyledi
benim dr um 9. haftaya kadar her hafta çağırdı en son geçen pazar gittiğimde 25 temmuza 2 li tarama için beklediğini söyledi
beni 2 hafta oldu hala cagırmadı allah korusun bebege bişi olsa haberim bile olmıcak diye endise ediyorum ilk aylar riskli ya ondan.ayy hamile olmakta NE ZORMUS YAA
bendede bu gece yogun karın agrısı oldu affına sıgınarak dun eşimle beraber olduk ve sonrasında gece boyu karın agrısı cektim ben benmkini ona baglıyorum doktora gidene kadar daha beraber olmiycam sanırım ondan oldu benmki ama hamilelikte ufak tefek agrılar normal kabul ediliyo sadece kanamayı ciddiye almak lazım sanırım
Allah'a tevekkül et canım bişey olmaz inş. aslında 2 hafta çok uzun bi süre değil ama biz endişe ettiğimiz için uzunmuş gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?