2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlar dun burdamı duymuştum başka bi sayfadamı hatırlamıyom ama eskiden bugdayla arpadan cinsiyet ogrenildigine inanmış bir hipokrat arpayla bugdaya idrar dokulurmuş bunların biri kız biri erkek niteligini taşırmış hangisi once filizlenirse bebek o cinsiyet olurmuş cok guldum buna eşime dun dedimki canım boyle bişe varmış yapsammı diye dalga gectim :) diyoki kafayı yedin heralde nimete işenirmiymiş harbiden ne komik ya hemde gunah bence be nimet yani

ultrasonda sorun olmuş olabilir belki. kızım 17 haftalıkken doktora gittiğimizde ultrasonda ses sorunu olduğu için kalp atışlarını duyamıyoruz demişti doktorum.birşey yoktur.canını sıkma olumlu düşün.

peki en son ne zamn gitmiştin bundan once onu bi yazar mısın oncelikle ben tup tedavisi gorurken neredeyse bu konularda mastır yapmıştım ve ozamn biyerde okumuştum 12.haftaya kadar normalmiş belki gelen hafta duyulur peki doktora sordunmu neden duyulmuyor normalmi diye

Doktor bugün bir hafta sonra tekrar bakmamız gerektiğini söyledi. Bide ben en son 24 Nisanda adet oldum. 13 mayısta da evlendim. hamile olduğumu 13 haziranda öğrendim. bhcg değim 332 idi. 23 haziranda da keseyi gördük. 2-3 hafta sonra gelmemi ,bu tarihte kalp atışına bakacağımızı söyledi, Bende bugun gittim.Ancak bugun duyamadık, Böyle işte

bence senn tutunma gec olmuş kalbini ferah tut bence onumuzdeki hafta duyacaksın

kızlar sizlere bisi sorucam sizin doktorlarınız kontrole ne kadar zamanda bir cagırıyor?normalde haftada 1 gidiyordum ama 2 hafta oldu hala doktorum cagırmadı beni kontrole

iki haftada bir çağırıyo cnm bana kalsa hergün giderim de işte hatun iki haftada bir gel diyor:)

kızlar sizlere bisi sorucam sizin doktorlarınız kontrole ne kadar zamanda bir cagırıyor?normalde haftada 1 gidiyordum ama 2 hafta oldu hala doktorum cagırmadı beni kontrole

benim dr um 9. haftaya kadar her hafta çağırdı en son geçen pazar gittiğimde 25 temmuza 2 li tarama için beklediğini söyledi

geçmiş olsun canım ne kadar daha böyle ağrı çekeceksin dr unu arayıp bi sorsaydın

geçmiş olsun canım. doktoruna bir başvur. bi tedavi önerecektir mutlaka...

geçmiş olsun çok..

meryem yenidoğan ünitesi olup da dolu olma ihtimali da var , doktorundan çok memnunsan da devam et bence

besyo erkek bebek iyi haber derler arkadaşım:)

tşkler kızlar dr umla görüştüm ilk 3ay ameliyat ihtiyacı olmasa iyi olur dedi. yoksa düşük riskim cok fazlaymış. güvenilir bi genel cerrah ile görüşmem lazım araştırıyorum bakalım. yediklerime de daha cok dikkat edicem inş ameliyat gerekmez

tatlm benim 6+3 haftalıkken duyulmadı ve doktor 2 gün içinde gel hatta kanaman olucak düsük yaparsın demişti 7.hafta bitmeden duyulması gerekiyormus.cok moralm bozuktu hatta cıkar cıkmaz baska doktora gittim 1 saat içinde baska doktora muayene oldum aleti karnıma dayar dayamaz kalp atısı duyuldu bence baska doktorada görün derim bennn

genelde ilk aylarda ayda birkez cagırıyor canım tahlil vs olmazsa

sagol tatlm cvpladıgın için ama korkuyorum allah korusun bebege bişi olduysa haberm bile olmıcak yada ölü bebek anneyi zehirlermiş aklıma bir sürü seyler geliyo iişte.ilk aylar riskli diyorlar ya hep aklımda bunlar oluyorr

benim dr um 9. haftaya kadar her hafta çağırdı en son geçen pazar gittiğimde 25 temmuza 2 li tarama için beklediğini söyledi

beni 2 hafta oldu hala cagırmadı allah korusun bebege bişi olsa haberim bile olmıcak diye endise ediyorum ilk aylar riskli ya ondan.ayy hamile olmakta NE ZORMUS YAA

beni 2 hafta oldu hala cagırmadı allah korusun bebege bişi olsa haberim bile olmıcak diye endise ediyorum ilk aylar riskli ya ondan.ayy hamile olmakta NE ZORMUS YAA

Allah'a tevekkül et canım bişey olmaz inş. aslında 2 hafta çok uzun bi süre değil ama biz endişe ettiğimiz için uzunmuş gibi geliyo

benim kocada ufak hamlelerde bulunuyor fakat ben yüz vermiyorum kaçıyorum. napim ya bişe olsa sonra kendimi suçlu hissederim ömür billah daha yaklaşamam herife.

canım elauğurunda dediği gibi yerinde olsam başka doktora giderdim bide. çünkü benim 1 aylıkken gittiğim doktor baktı karamsar şeyle r söyledi.solda kistin var ddi. 2. ayda gittiğim doktor solda değil sağda dedi. yani ultrason cihazından doktorun işini severek yapmasına kadar o kadar farklı etkiler farklı şeyler söyletiyor kii.bend e8. haftada kalp atışını gördüm .duymadım daha doğrusu duyulabildiğinden de haberim yoktu doktorda bişe demedi. belkide makinenin ses duyurma özellipği yoktu bilmiyorum ama sadece 1 damar gibi pıt pıt atıyordu onu gördük.yani görüp de duymayınca da mı sorun oluyo off kafam karıştı.

Allah'a tevekkül et canım bişey olmaz inş. aslında 2 hafta çok uzun bi süre değil ama biz endişe ettiğimiz için uzunmuş gibi geliyo

tatlm hep olumsuz seyler duydugumuz için insan endişe ediyor yoksa cok şükür allaha.işte korkuyo en iyisi doktorumu arıcam beni neden cagırmadınız hala diye uzadıkca uzadı zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…