2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
bende bugün kalp atımlarını gördüm. bi de dr gecen hafta 8 haftalık demişti şimdi ise 7 dedi satım da kesin olmayınca böyle muallakta kaldım. ama böyle şeylerle canımı sıkmıyorum. hiç bi problem olmayacak inş bebişimle güzel bi 7 ay gecireceğiz kavuşana kadar

cn ben onu farklı duydum baska forumda bı hamısın kayınvlıdesı soemıs ılk cocuguna yapmıs cıkmıs ıkncıyede yapmıslar yıe cıkmıshep yaparlarmıs.morlahanyı bı kaba kesıp koyuyosun ustne kaynamıs su dokuyosun beklıyosun rngı degısıyomus sonra ıkı plastık babardagın bırıne ıdrar dıgerıne lahananın suyundan koyuyorsun aynı mıktar olcakms ıkısıde sonr lahana suyunu ıdrar olan bardaga dokup 5dk beklıyomussun rengı pembe ya da kırmızı olursa erkek mavı ya da mor olursa kızdı sanırım renklerıvecınsıyetlerı tamhatırlamıyomamabuyk ıhtıal yanls haırlıyorum:)

cın takvımıde karısık bıraz dogum tarıhın cın takvımının olsum tarıhınden once ya da sonrasa ona gore artı 1 ya da 2 yas eklenıyomus

en komigi benm ilkim tup bebekti ozamn sanıryordumki 3ay ilişki yasak eşime 3 ay bitene kadr ilşk yok dedim adam 3 ay bekledi 3 ay bitince doktoruma gttik dedim artık ilişki serbestmi eşimde yanımdaydı bide demesinmi ben sana ilşki yasak demedimki serbestti zaten o gün gül gül öldüm eşim bana baktı cıkınca bana diyoki 3 ayımın içine ettin

ay çok hoşsunuzz. ya yasak değil biliyorum ama yinede içim rahat etmiyo. doktorda ilişkiyi azaltın dedi. ama az kavramıda kişiden kişiye değişir dimi amaa hoyyy ter bastı

cnm ıykıde gırmemıssınız olsun.cogu doktora karsı benım doktorum ılk 3 ay ve son 3 ay ılıskı yasak der forumda soledım bıkere kıyamet kopu yoksenın rıskn vardıda olurmu ole seyde yok dıyorum hıc bı rıskımyoktu ılac blekulanmadımek olarak kzımın gelısımıde 2 hafta ondydı okadarıyıydı.onuntezıne gore ılıskı gebelıkte ılk aylarda ve son aylarda yasaklıyo.bana olrmu ole deıler kckısı yok ılıskıye gırdık kanamam oldu dr yasakladı ılıskıyı.beraber olduk sancımoldu dr hemen yasakladı ılıskıyı gıbı hıkayeler.benım doktorum dırek rısk ıstemıyo.tek bana karsı degıl her hastasına ole 2 akrabadaha gıdıyo aynı doktora ınternetten yabancı sıtelere bıle baktık gercekten yasakoldugunu savunan bırsuru dr prof var bende ınanıyrum send Allah korumus uzulme kocan kaybını kapatır:)

kızlar yıldız takvimine bakan bi adam varmış ankarada arkadaş gidiyordu. bende gırgırına gideyim dedim. gidince bende baktırmak istedim dayanamadım. söylemedim hamile olduğumu o zaman daha 1 aylık bile değildi belkide. senin 1 kızın mı var dedi. yooo dedim. hamilemisin dedi yok dedim nasıl olur öyle görünüyo dedi 1 çocuğun var .ben içimden gülüyorum tabe. ama eğer kız çıkarsa adama helal olsun diycem. çoğu şeyide bildi.

evet ya katılıyorum sonucda rahim zorlanıyor zaten ilk 3 ay bebek asagıda bencede sakıncalı

canım sennnde ilk bebiş kız benmde oyle hamileliklernde herangi bi fark varmı benm kızdada kusmam yoktu bundada yok bunda sadece ara ara baş agrısı ve bel agrısı var

canım sennnde ilk bebiş kız benmde oyle hamileliklernde herangi bi fark varmı benm kızdada kusmam yoktu bundada yok bunda sadece ara ara baş agrısı ve bel agrısı var

hahaha amma güldüm allah iiliğini versin emi :) bizde kepenkleri indirdik çocuk için fazla mesai yapmıştık ona saysın şimcik sevgili sevgilim:)

cnm ben kızımın zamanında kısın hamıle kalmıstım ekımde falan serındı rahattı sadece ılk zamanlar rahmım byumezamımıs sancım olurdu aglardım doktora gıttık dr rahmın buyuyo ondan dedı hıc bıse yok dedı onun dısında rahattım bunda sıcaga baglıyorum ogleden sonra aksama dogru cok kotu oluyorum mıdem fena sıcak yaglı yemekler gormek ıstemedım gozumu acamıyorum sıcak oldurdu benı yanı ama bgun bıraz daha ıyıyım Allah herkezın yardımcısı olsun

bencede sıcaklardan benmde iştahım yok havalrın verdigi etki yine biz halimize sukredelim son aylarında olanlar mahfoluyordur son aylarda sıcak hiç çekilmez heralde

Kızlar dünde sordum ama donen olmadı. Estrofemi kacinci hafta biraktiniz, ben 7. Hafta kestim, bebeğe zararı olmuş mudur?

Canim bende tup bebek tedavisi ile gebe kaldim ama bu ilac ne icin di benim kullandigim ilaclarin isimleri tamamen farkli yurtdisinda oldugum icin bana ilacin ne icin oldugunu yazarsan sana yardimci olabilirim

bencede sıcaklardan benmde iştahım yok havalrın verdigi etki yine biz halimize sukredelim son aylarında olanlar mahfoluyordur son aylarda sıcak hiç çekilmez heralde

kzm yazın dogdu valla cok zor gercekten yardımcıları olsun sıgmıyorsun bıyere ole sıserdımkı patlıycak gbı ayaklarım 37 39 numara terlıkle doguma gıttım karnımdabuyuktu cok zor oldu.bız 1 ay sonra kurtulcaz serınlıycez

Canim benimde ilk gittigim ultrasonda soyledikleri dogum tarihi ile son soyledikleri tarih arasinda 3 gun oynadi ama bende takmadim hic sanirim bebisilerimiz belli bir aya gelene kadar boyle degisimler olacak tarih ile ilgili

Canim bende tup bebek tedavisi ile gebe kaldim ama bu ilac ne icin di benim kullandigim ilaclarin isimleri tamamen farkli yurtdisinda oldugum icin bana ilacin ne icin oldugunu yazarsan sana yardimci olabilirim
Bildigim kadarıyla yurt dısında kullanmıyorlar ama bizde de kullanmayan tup bebek merkezi yok. Rahimi kalinlastirmak için veriliyor , bir Prof. bana dusuk ( kanama ) riskini de azalttığını söylemişti ama sonuçta hormon ilacı ve x kategorisinde

Kizlaaar bir arkadasimla gorustum simdi onlarda bizim gibi amerikadalar suan burada genelde cinsiyeti hastane kurallari geregi 16-20 haftalarda soyluyorlar tabi sizler allahin izni ile bebislerinizin cinsiyetini ogrenirken ben buralarda nasil dayanirim o kadar vakit diye dusunuyordum kara kara arkadasim yardimima kostu :) burada bir test satiliyormus eczanelerde sizede linkini yollayayim buna benzer daha bir kac tane daha var
Baby Gender Test | Boy or Girl | Baby Gender Predictor- Intelligender Provides Prediction Test at Home
ayni evde yapilan gebelik testi gibiymis idrar testi ve 10 haftalikken yapabiliyorsun arkadasimda almis 2 yil once evde yapmis bu testi ve dogru cikmis dogruluk oranini arastirdim kendi sitesinden ama goremedim ne kadar dogru sonuclar veriyor bilmiyorum ama bir cok bayan burada bunu kullaniyormus dayanamayip saniyorum bende bunu kullanicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…