- Konu Sahibi papatya3459
-
- #4.901
kızlar dun burdamı duymuştum başka bi sayfadamı hatırlamıyom ama eskiden bugdayla arpadan cinsiyet ogrenildigine inanmış bir hipokrat arpayla bugdaya idrar dokulurmuş bunların biri kız biri erkek niteligini taşırmış hangisi once filizlenirse bebek o cinsiyet olurmuş cok guldum buna eşime dun dedimki canım boyle bişe varmış yapsammı diye dalga gectim :) diyoki kafayı yedin heralde nimete işenirmiymiş harbiden ne komik ya hemde gunah bence be nimet yani
Merhabalar,
Bende 8+6 dayım şuan.Cinsiyetini çok merak ediyorum. Eğer şanslıysam 3. ayda gösterebilirmiş. Çin takvimi var pek inanmam böyle şeylere ama yine de baktım bakalım tutacak mı? Birde zaten bulantı çok olduğu için canım hiçbirşey istemiyor ne ekşi ne tatlı.
benim kocada ufak hamlelerde bulunuyor fakat ben yüz vermiyorum kaçıyorum. napim ya bişe olsa sonra kendimi suçlu hissederim ömür billah daha yaklaşamam herife.
canım elauğurunda dediği gibi yerinde olsam başka doktora giderdim bide. çünkü benim 1 aylıkken gittiğim doktor baktı karamsar şeyle r söyledi.solda kistin var ddi. 2. ayda gittiğim doktor solda değil sağda dedi. yani ultrason cihazından doktorun işini severek yapmasına kadar o kadar farklı etkiler farklı şeyler söyletiyor kii.bend e8. haftada kalp atışını gördüm .duymadım daha doğrusu duyulabildiğinden de haberim yoktu doktorda bişe demedi. belkide makinenin ses duyurma özellipği yoktu bilmiyorum ama sadece 1 damar gibi pıt pıt atıyordu onu gördük.yani görüp de duymayınca da mı sorun oluyo off kafam karıştı.
en komigi benm ilkim tup bebekti ozamn sanıryordumki 3ay ilişki yasak eşime 3 ay bitene kadr ilşk yok dedim adam 3 ay bekledi 3 ay bitince doktoruma gttik dedim artık ilişki serbestmi eşimde yanımdaydı bide demesinmi ben sana ilşki yasak demedimki serbestti zateno gün gül gül öldüm eşim bana baktı cıkınca bana diyoki 3 ayımın içine ettin
en komigi benm ilkim tup bebekti ozamn sanıryordumki 3ay ilişki yasak eşime 3 ay bitene kadr ilşk yok dedim adam 3 ay bekledi 3 ay bitince doktoruma gttik dedim artık ilişki serbestmi eşimde yanımdaydı bide demesinmi ben sana ilşki yasak demedimki serbestti zateno gün gül gül öldüm eşim bana baktı cıkınca bana diyoki 3 ayımın içine ettin
cnm ıykıde gırmemıssınız olsun.cogu doktora karsı benım doktorum ılk 3 ay ve son 3 ay ılıskı yasak der forumda soledım bıkere kıyamet kopu yoksenın rıskn vardıda olurmu ole seyde yok dıyorum hıc bı rıskımyoktu ılac blekulanmadımek olarak kzımın gelısımıde 2 hafta ondydı okadarıyıydı.onuntezıne gore ılıskı gebelıkte ılk aylarda ve son aylarda yasaklıyo.bana olrmu ole deıler kckısı yok ılıskıye gırdık kanamam oldu dr yasakladı ılıskıyı.beraber olduk sancımoldu dr hemen yasakladı ılıskıyı gıbı hıkayeler.benım doktorum dırek rısk ıstemıyo.tek bana karsı degıl her hastasına ole 2 akrabadaha gıdıyo aynı doktora ınternetten yabancı sıtelere bıle baktık gercekten yasakoldugunu savunan bırsuru dr prof var bende ınanıyrum send Allah korumus uzulme kocan kaybını kapatır:)
cnm ıykıde gırmemıssınız olsun.cogu doktora karsı benım doktorum ılk 3 ay ve son 3 ay ılıskı yasak der forumda soledım bıkere kıyamet kopu yoksenın rıskn vardıda olurmu ole seyde yok dıyorum hıc bı rıskımyoktu ılac blekulanmadımek olarak kzımın gelısımıde 2 hafta ondydı okadarıyıydı.onuntezıne gore ılıskı gebelıkte ılk aylarda ve son aylarda yasaklıyo.bana olrmu ole deıler kckısı yok ılıskıye gırdık kanamam oldu dr yasakladı ılıskıyı.beraber olduk sancımoldu dr hemen yasakladı ılıskıyı gıbı hıkayeler.benım doktorum dırek rısk ıstemıyo.tek bana karsı degıl her hastasına ole 2 akrabadaha gıdıyo aynı doktora ınternetten yabancı sıtelere bıle baktık gercekten yasakoldugunu savunan bırsuru dr prof var bende ınanıyrum send Allah korumus uzulme kocan kaybını kapatır:)
hahaha amma güldüm allah iiliğini versin emi :) bizde kepenkleri indirdik çocuk için fazla mesai yapmıştık ona saysın şimcik sevgili sevgilim:)
canım sennnde ilk bebiş kız benmde oyle hamileliklernde herangi bi fark varmı benm kızdada kusmam yoktu bundada yok bunda sadece ara ara baş agrısı ve bel agrısı var
cnm ben kızımın zamanında kısın hamıle kalmıstım ekımde falan serındı rahattı sadece ılk zamanlar rahmım byumezamımıs sancım olurdu aglardım doktora gıttık dr rahmın buyuyo ondan dedı hıc bıse yok dedı onun dısında rahattım bunda sıcaga baglıyorum ogleden sonra aksama dogru cok kotu oluyorum mıdem fena sıcak yaglı yemekler gormek ıstemedım gozumu acamıyorum sıcak oldurdu benı yanı ama bgun bıraz daha ıyıyım Allah herkezın yardımcısı olsun
Kızlar dünde sordum ama donen olmadı. Estrofemi kacinci hafta biraktiniz, ben 7. Hafta kestim, bebeğe zararı olmuş mudur?
bencede sıcaklardan benmde iştahım yok havalrın verdigi etki yine biz halimize sukredelim son aylarında olanlar mahfoluyordur son aylarda sıcak hiç çekilmez heralde
bende bugün kalp atımlarını gördüm. bi de dr gecen hafta 8 haftalık demişti şimdi ise 7 dedi satım da kesin olmayınca böyle muallakta kaldım. ama böyle şeylerle canımı sıkmıyorum. hiç bi problem olmayacak inş bebişimle güzel bi 7 ay gecireceğiz kavuşana kadar
Bildigim kadarıyla yurt dısında kullanmıyorlar ama bizde de kullanmayan tup bebek merkezi yok. Rahimi kalinlastirmak için veriliyor , bir Prof. bana dusuk ( kanama ) riskini de azalttığını söylemişti ama sonuçta hormon ilacı ve x kategorisindeCanim bende tup bebek tedavisi ile gebe kaldim ama bu ilac ne icin di benim kullandigim ilaclarin isimleri tamamen farkli yurtdisinda oldugum icin bana ilacin ne icin oldugunu yazarsan sana yardimci olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?