- Konu Sahibi papatya3459
-
- #5.301
arkadaşlar merhabalar. ben yaşadığım yerin en iyi özel doktoruna gidiyorum. ilk 5. haftada kese, 2. si ise 8. haftada kalp atışı için gittim. bu aşamada bana kan ya da idrar testi vs yapmadı . herkes hemen hemen bunlardan bahsetmiş toksoplazma vs ya da drar enfeksiyonu için idrar testi ama dr benden böe testle istemedi.
yeni randevum 11. haftada ikili test için. ne dyorsunuz sağlık ocağına gidip kendi kendime kan vs testi istemeli miyim sizce?
hımm anladım tatlım sanırım benim doktorum önlem amaçlı bize yasakladı hepimizin bebişleri sağsağlim dünyaya gelir inşallahhh aminnnnnn :)bende polikistik olup daha önceden oks kullandığım için düşük riskin var dedi dr. ama ilişki sadece akıntı yada kanama olursa yasak dedi. onun dışında enfeksiyondan korunma amaçlı eşin korunsun dedi. biz de aynen yola devamşimdilik bi sıkıntı olmadı çok şükür
anladım bitanemm o zaman benim doktorum kesin ilk üç ay riskli olan dönem diye yasakladı bende çok okudum yasak değilmiş risk varsa yasakmış ama doktorum tedbir amaçlı yasakladı sanırımmmbendede ılk zamanlar kesede kanama var dıye yasak dedi bı ay yasakladı sonra bıttı heraldebısı demedı sonra zaten 3 aydoldu artık rahatrahat hem yuzuyorum hem gezıyorum hemdee :) herseyı yapıyoruzz yanii
canım benim bence iste doktorundan baksın bende bu gidişimde istiyeceğimmm yapsınarkadaşlar yok mu yorum yapacak olann?????????????
kızlar leke gelmıstıya mınık bıfa hıc gelmedı ama dayanamadım aradım doktoru.bı gorunmende fayda var dedıgıttık acıle hıcbıse yok kanama alanı yok kalp atısları ıyı gecen gıttıgımde 3 gun gerıdeydı bugun 1 gun ondeydı :) progestronverdı her ıhtımal karsı kullan dedı 1 hafta dınlen dedı.okadr onundısında hersey yolunda.
hımm anladım tatlım sanırım benim doktorum önlem amaçlı bize yasakladı hepimizin bebişleri sağsağlim dünyaya gelir inşallahhh aminnnnnn :)bende polikistik olup daha önceden oks kullandığım için düşük riskin var dedi dr. ama ilişki sadece akıntı yada kanama olursa yasak dedi. onun dışında enfeksiyondan korunma amaçlı eşin korunsun dedi. biz de aynen yola devamşimdilik bi sıkıntı olmadı çok şükür
anladım bitanemm o zaman benim doktorum kesin ilk üç ay riskli olan dönem diye yasakladı bende çok okudum yasak değilmiş risk varsa yasakmış ama doktorum tedbir amaçlı yasakladı sanırımmmbendede ılk zamanlar kesede kanama var dıye yasak dedi bı ay yasakladı sonra bıttı heraldebısı demedı sonra zaten 3 aydoldu artık rahatrahat hem yuzuyorum hem gezıyorum hemdee :) herseyı yapıyoruzz yanii
canım benim bence iste doktorundan baksın bende bu gidişimde istiyeceğimmm yapsınarkadaşlar yok mu yorum yapacak olann?????????????
kızlar leke gelmıstıya mınık bıfa hıc gelmedı ama dayanamadım aradım doktoru.bı gorunmende fayda var dedıgıttık acıle hıcbıse yok kanama alanı yok kalp atısları ıyı gecen gıttıgımde 3 gun gerıdeydı bugun 1 gun ondeydı :) progestronverdı her ıhtımal karsı kullan dedı 1 hafta dınlen dedı.okadr onundısında hersey yolunda.
arkadaşlar yok mu yorum yapacak olann?????????????
herhalde 2.hamılelıgım dıyeböyle ılkınde bu kadar erken hıssetmemiştim bırde sorum olacak kızlar folıdoz kullanıyorum son 3 tane kaldı dra gıtmemede 1 hafta var ne yapsam karar veremedım yenısını alayım mı almayayım mı sağlık ocağı doktoru kanım dusuk dıye folık asıt bıtsın kan hapı verelım demıstı ne yapsam sızceüçüncü aydan itibaren hareketler başlarmış ma anne adaylarıın çoğu hissedemezmiş belkide sen hissedenler grubundasın tatlım
kızllaar yeterince süt içemeyen yoğurt yiyemeyen hamişler için söylüyorum , Kaşar paynirinde bolca kalsiyum varr .onu yiyerek açığı kapatabilirler. ben kalsiyuma özen göstermeye çalışıyorum..
arkadaşlar yok mu yorum yapacak olann?????????????
BiZim hastanede hicbir tahlil istemeyen cok unlu hocalar var. Bazilari gerek gormeyebiliyo, tecrubesinden de olabilir unutmyslugundan da. Yaptirirsan icin rahatlar o da onemli sonucta:)
Eee kizlar bugunku muhabbetten sonra hepimiz kocislerimizle aganigi yapicaz galiba, erken kacmissiniz bu aksam forumdan.ama benimki su an horlamaya basladi bile cunku gorumcem bizde. uff zaten ne zaman cok canim istese hevesle kocami beklesem aksam olsa da gelse diye hep gorumcem bize geliyoooo daha 6 aylik evliyiz evlendigimizden beri boyle biktim artik. bi de o gelince ekstra hizmet zorunda kaliyorum tabi daha cok yoruluyorum. Neyse ben de uyumaya calisayim ise gitmem lazim yrn erkenden.
cnm kıraz mı erık mı yazmıs kız mı erkek mı oluyo .:) hangısı kız hangısı erkek oluyo ben cok kıraz yıyorum.hergun:)herkez kırmızı bız cocuk dogurcan dıyo.:)
herhalde 2.hamılelıgım dıyeböyle ılkınde bu kadar erken hıssetmemiştim bırde sorum olacak kızlar folıdoz kullanıyorum son 3 tane kaldı dra gıtmemede 1 hafta var ne yapsam karar veremedım yenısını alayım mı almayayım mı sağlık ocağı doktoru kanım dusuk dıye folık asıt bıtsın kan hapı verelım demıstı ne yapsam sızce
günaydın güzel anne adayları, yeni bir gün daha bu güzel günde rabbim sizlere ve küçük bebişlerinize sağlık,sıhat ve huzur versin.....
ay kız bende de bir erik yemek ama çok afedersin bir dana ölçüsünde her gün artık eşimin sinirleri bozurdu foşur foşur karşısında bierde ekşiler ya yüzümü buruştura buruştura offffff neymişki acaba bende merek ettim...
ay kız bende de bir erik yemek ama çok afedersin bir dana ölçüsünde her gün artık eşimin sinirleri bozurdu foşur foşur karşısında bierde ekşiler ya yüzümü buruştura buruştura offffff neymişki acaba bende merek ettim...
günaydınn tatlımmm aminnnnnnnnnnnnnn hepimize ve bebişlerimize aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn bitanem bende cumartesi gidicem doktara cumartesi 9+3 olucam :) aynı sayılırız seninle :)
günaydın kızlar nasılsınız
ekşi kesinlikle kız tecrübeyle sabittir ve bence bu da kız iki kız annesi olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?