- Konu Sahibi papatya3459
-
hadi bakalım gözün aydın Allah Sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin inş.kalp atışlarınıda duydunmu canım benim bide alttanmı baktı
Kaç tane mesaj cıkmıs öyle
denize girsen de yüzebilecekmisin
ben korkarım yüzemem yaaa
doğal yolla olanlar olabilir ama ben zor elde ettim o yüzden o kadar rahat olamam
gözümden sakınıyorum
tüp bebekte ikiz olasılığı çok yüksek ama benim için zorluğu gözümde değil ,yeterki sağlıkla doğsunlar
bebeği zor elde etmiş insanlar için isterse üçüz olsun vız geliyor
hem bir daha aynı süreçleri yaşamamak için 2 tane birden olması daha ii aslında
gerçi ikizler teke de düşebiliyormuş belli de olmaz
hayrlısı ne ise o olsun inş.
ama çocuğu ben tek de olsa çift de olsa külfet olarak görmüyorum görenlere de ,çocuk bakmak şöyle zor böyle zor diyenelre de çok kızıyorum
madem zorsa zor diyenler yapmasın
çocuk dünyada ALLAHIN kadına bahşettiği en güzel duygu
hiçbir karşılık beslemeden sevebileceğin tek varlık çocuğun..
bunu zorluk külfet olarak görmek olayı tam kavramamak olarak geliyor bana
kaldıki öyle özlemle bekliyorum ki onlarla ilgilenmek bana büyük bir zevk verecek
yepyeni bir dünyam olacak inş.
eşime diyorum zaten onlar benim diye
bi kız bi erkek tabi bal gibi olur ama yeterki sağlıklı olsun doğsun da cinsiyet hiç önemli değil
ALLAH isteyen herkesin kucağını doldursun inş.
ilk gebeliğimi öğrendiğim gün öksürmekten korktum ama alıştım,
zaten yüzmeninde faydalı olduğunu gebeliktede uzamanlar söylüyor , bende hiç korkacağımı sanmıyorum, çok rahat ve zinde hissediyorum kendimi
ben çok pimpirikli değilim artık ilk günler feci durumdaydım , yürüyüşüm değişmişti hareketler yavaşlamıştı sonra baktım ki bişey yok normal hayatıma döndüm ki doktorumla uzun uzun konuştuk bunları
bu arada benimde doğal yoldan oldu ama 1.5 sene bekledim bende, çikolata kisti vardı bende, 2 negatif aşılamam var sonra ameliyat sonrası kist alındıktan sonra gebe kaldım,
bebek büyürmek elbette zor bunu kimse inkar edemez, annelerde bunu söylüyor zaten ama annelik böyle birşey işte, uykusuz yorgun varını yoğunu vererek bakıyorsun bebeğine, ama kimse buna kolay diyemez, evvelsi gece ablamdaydım 1.5 yaşındaki sıpamız hastaydı bir gün öncesinden geceyi acilde geçirmiştik 5 tane penisinlin verdi dr, bütün gün ağladı, sonra gece 12 den tekrar sabah 6 ya kadar aralıksız bağırdı ve ağladı sonra uyudu annesi babası işe gitmek zorundaydılar, bu zor değilde ne, ama anne baba olmak böyle birşey kendinden, dünyadaki herkesden herşeyden önemli oluyor bebeğin, o yüzden cennet anaların ayağı altında ya, çocuk büyütmek çok büyük sorumluluk fedakarlık ve özveri ister,hiçkimsenin bunu zaten külfet olarak göreceğini sanmam, özellikle bizim gibi beklemiş ve istemiş insanların, ama bu herşeyin çok kolay olacağı anlamına gelmiyor, zor olacak ama anne olmak demek bu zaten ve o yüzden anaların hakkı ödenmez
herkes için durum farklı tabi .ilk gebeliğimi öğrendiğim gün öksürmekten korktum ama alıştım,
zaten yüzmeninde faydalı olduğunu gebeliktede uzamanlar söylüyor , bende hiç korkacağımı sanmıyorum, çok rahat ve zinde hissediyorum kendimi
ben çok pimpirikli değilim artık ilk günler feci durumdaydım , yürüyüşüm değişmişti hareketler yavaşlamıştı sonra baktım ki bişey yok normal hayatıma döndüm ki doktorumla uzun uzun konuştuk bunları
bu arada benimde doğal yoldan oldu ama 1.5 sene bekledim bende, çikolata kisti vardı bende, 2 negatif aşılamam var sonra ameliyat sonrası kist alındıktan sonra gebe kaldım,
bebek büyürmek elbette zor bunu kimse inkar edemez, annelerde bunu söylüyor zaten ama annelik böyle birşey işte, uykusuz yorgun varını yoğunu vererek bakıyorsun bebeğine, ama kimse buna kolay diyemez, evvelsi gece ablamdaydım 1.5 yaşındaki sıpamız hastaydı bir gün öncesinden geceyi acilde geçirmiştik 5 tane penisinlin verdi dr, bütün gün ağladı, sonra gece 12 den tekrar sabah 6 ya kadar aralıksız bağırdı ve ağladı sonra uyudu annesi babası işe gitmek zorundaydılar, bu zor değilde ne, ama anne baba olmak böyle birşey kendinden, dünyadaki herkesden herşeyden önemli oluyor bebeğin, o yüzden cennet anaların ayağı altında ya, çocuk büyütmek çok büyük sorumluluk fedakarlık ve özveri ister,hiçkimsenin bunu zaten külfet olarak göreceğini sanmam, özellikle bizim gibi beklemiş ve istemiş insanların, ama bu herşeyin çok kolay olacağı anlamına gelmiyor, zor olacak ama anne olmak demek bu zaten ve o yüzden anaların hakkı ödenmez
keseyi gördük kızlar :) çok değişik bir duygu gerçekten şimdi hamile hissetmeye başladım kendimi
Kansızlığım var baya o yüzden bir kaç ilaç verdi ama onun dışında bir sorun yok şimdilik..
bir de doktor bana bütün bitki çaylarını yasakladı, ben yeşil çay çok severim ama içemicekmişim
MERHABA HAMISLER GOBISLER TOMBISLER bildiyiniz gibi iki tane subat topigi var ve herkez ikiye bolunmus durumda bazi hamislerimiz iki topiktete listeye yazilmis.oyuzden Aycayla konustuk ve karar verdik.tum subat ayi anneleri birlesicek ve birlikte cok guzel paylasimlar yapicaz.bugun saat 20:00 de aycayla beraber guzel bir tablo yapicaz ve herkez o tabloda olucak,diyer topikteki kizlarin bilgileri var.
SIZDEN ISTEYIM. TABLO BILGILERINI YARIN BURDA VEYA OZELDE BANA ULASTIRIN.
1 yas
2 yasadiginiz sehir veya ilce
3 kacinci bebeginiz
4 son adet tarihi
5 bebeyin haftasi ornegin---> 4hafta 2 gunlukse 5 haftanin icinde
6 beklenen dogum tarihi
bugun saat 8e kadar kimler bunu okursa bilgilerinizi bize ulatirin.kizlar bilgilerimizi hemen yazalim tablo hazirlaniyor,kimse kenarda kalmasin.unutulmasin.doluyor,doluyor,hadi kizlar acele edin.otobus dolup subata dogru yola cikacak.
yaş ; bugün itibariye 27bebişimle ilk doğum günüm
yaşadığım şehir ; istanbul
kaçıncı bebek ; ilk mucizem
sat; 7 mayıs
bebeğin haftası ; 5+2 6.hafta yani . tabi bana göre bu.daha doktora gitmedim.değişiklik olursa bildiriceğim
beklenen doğum tarihi ; 11 şubat
Ben de haftaya tatile gidicem, doktoruma sordum denize girmen ya da yolculuk sorun olmaz ded,, sadece gittiğin yerde hastane olsun, bozcaadaya fln gitme dedi.. Ben de biraz korkuorm hani soğuk su fln etkiler mi die ama tehlikeli olmadığı sürece çok pimpiriklenip hayatımı olumsuz etkilemek istemiyorum.. Bakalım başarabilcek miyim :)
herkes için durum farklı tabi .
ben maddi manevi yıprandım bu süreçte ..
sonuçta sen yine de doğal hamile kalmışsın ..
benim genetik hastalığım var ve doğal yolla gebe kalma imkanım %20-30
o yüzden ben laylay lom olamam doğrusu
bu süreçte hem maddi hem manevi yıprandım ve bu kadar zor elde ettiğim birşeyi doktorlar öyle söylese de riske atamam
doktorların her söyledği doğru diye birşey de yok
çok pimpirikli olmamak lazım tabiki ama tedbiri elden bırakmamak da gerek
kendi hatam yüzünden bir şey olursa ben bunun vicdan azabı ile yaşayamam
yüzme faydalı olabilir ama bu hastadan hastaya değişir
hastanın durumuna bağlı olan birşey herkes yüzebilir diye birşey yok
kaldıki tüp bebek ve ikiz gebelik riskli gebeliğe giriyor
o yüzden bizim gibi insanlar daha dikkatli olmak zorunda
en azından ben dikkatli olacağım başkasını bilemm
2 yılımı acılarımı verdim ben bu yola
bebeklerimi korumak zorundaym
kasmıyorum kendimi tabiki ama yine de tedbirini al gerisini ALLAHa bırak ..
hekesin örnekleri kendine tabiki zor ben zor değil demedim ama sürekli bunun zorluğunu gündeme getirmek hoş değil
çocuk yapılırken bireyler herhalde her türlü zorluğu bilerek yapıyorlar yani laylay lom büyümüyor o çocuklar
ama o zorlukların yanıda güzellikleri zorluğu örtüyor
doğrusu bizim arkadaşın da ikizleri var ve zor büyüyen cinsten onlar da
ama onları anlatırken gözlerinin içi gülüyr ve bi kere daha yakındığını duymadım
kişiden kişiye olaya bakış açısı değiştiği için kimisine zorlukları görünüyor kimisne gözükmyr
Canım yaşım 26, ilk hamileliğim, son adet tarihim 28.04.2012, tahmini doğum tarihi 02.02.2013, bursa'dayım,hadi kizlar bazilari ozelde yazdi.bilgileri bekliyoruz tablo icin.yazamayanlar da yazsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?