- Konu Sahibi papatya3459
-
morarma ne demek ben bittim çok kötüyüm yuruyemiyorum yatamıyorum 2 gecedir sabahladık acıdan daa ne kadar dayanabileceğim bilmiyorum c.tesi doktor randevum var bakalım ne diyecek[/
evet bazen ben de bitsin artık bu işkence diyorum ama bebeğimiz için katlanacağız malesef( bir de iğne yapana göre değişiyor ben henüz kendime yapamıyorum ama sağolsunlar iki arkadaş yapıyor birinin yaptığı daha az morarıyor, şimdiden delik deşik oldum iğne olacak yer kalmadı, allah sabrımızı versin.
selam kızlar nasılsınız neler var neler yok bakalım bende dün akşam randevu aldım doktora pazartesi gelsinde gideyim bakalım ay çok heyecanlıyım acaba keseyi ve kalp atışlarını duyabilirmiyiz ?
Merhabalarrr.... Bende bir şubat annesi oluucam hayırlısıyla. 30 yaşındayım. bu ikinci bebeğim. Ağustosta iki yaşını dolduracak bir oğlum var. 30 nisan son adet tarihim. 7. haftanın içindeyim.(6+3) 4 şubat beklenen doğum tarihim. Belkide ocakta doğar :) ama ilk bebeğim tam 280 gün beklemişti. 40 haftanın sonunda doğdu. Hamileliliğim ilkiyle aynı geçiyor. çok güzel hiç bi belirti yok:) ne kusma ne tiksinme. tam tersine iştahım açılıyo. ilkinde 22 kilo almıştım. 6 kilosu hala duruyo bunda en fazla 15 almak istiyorum. hepimize güzel bir hamilellik ve doğum diliyorum. allah tamamına erdirsin. geçen hafta kalp atışlarını net görememiştik. yarın tahlil sonuçlarımla beraber tekrar bakıcaz umarım görürüz. Bu arada bende sigarayı bırakamayanlardanım. sigaraya aşeriyom sanki
Okudukça keyifleniyorum :) hamiş haberleri, yaşananlar ve kesecikler görünüyor artık.
Allah hepimizi sağlıkla kavuştursun yavrucuklarına :)
Kalp pıtpıtları için ne zaman gitmek gerek biliyor musunuz kızlar
canım 5. haftada kalbi atmaya başlıyor ama biz duyamıyoruz, 6.haftada sadece görebiliyoruz, 10 ile 12. haftalarda artık duymaya başlıyoruz..:))
ayyyyy kızlar canım yeşil biber çekiyor sürekli bu acıbiber nikli arkadaşı görünce daha bi istiyorum yawww :)
canim silik citiysa hamilesin.hamile olmayinca diyil silki ikinci cizginin tozu bile cikmaz.tebrikler.bugün test yaptım ama çizgi çok silikti emin olamıyorum kan verdim öğlen akşama çıkacak sabah ki umutsuzluğuma rağmen şuan umutla bekliyorum(.........
canim silik citiysa hamilesin.hamile olmayinca diyil silki ikinci cizginin tozu bile cikmaz.tebrikler.
Güzel sonuçlar alırsın inşallah canım.Allah gönlüne göre versin.
Biz kimseye söylemedik henüz.İş arkadaşlarım sadece, aileler bilmiyor.Aşırı ilgiden hoşlanmıyoruz eşimle , karnım çıktıktan sonra artık:)
hayırlı olsun dogum aynı gözüyo benimde son adetim 30 nisandı :) sen tecrübelisin bizden yardımlarını bekliyoruz cnm ben dün doktora gittim ama kalp atıslarını duyamadık gec döllenme olabilir yada canlanmaya bilir dedi haftaya gen gidicem duyulmaması normalmi bi bilgin varsa paylasırmısın tedirgin oldum
çok teşekkürler..1,5 saat kaldı kalbim atıyor artık ne stres bir şeymiş şu bekleme işi
kızımda ne güzel değer yüksekti keseyi görmüştüm
sonra kalp atışlarını da duymuştuk birdahakine hiç stres yapmamıştım
şimdi bilince bir de böyle düşük çıkınca çok fena oldum yaaa
söylemeden nasıl duruyorsunuz ben o kadar bekleyebilir miyim bilmem:))
iyiyim tatlım sen nasılsın bende randevumu yarın sabah a aldım cumartesi lys sınavı var kardeşim sınava girecek onu yanlız bırakmak istemediğim için bi gun öne çektim randevuyu bakalım ne olacak hayırlı haberlerle dönerim inş.
keseyi de görürsün, kalp atışını da duyarsın baya büyüdü bizim pıt pıtlar, ben 5. haftada gördüm keseyi mercimek kadardı:))
Kiyamam ben sana yaaaa su hamilelik ne acaip şey
Evet doğumumuz aynı:) Karından bakıldığında kalp atışı blraz geç görünebiliyor. İlkinde 5+4 de alttan bakınca kalp atışlarını görmüştük. Bunda başka bi doktora gittik 1 hafta önce karından baktı göremedi. Sadece keseyi gördük. Ama içinde bişeyler oluşmaya başlamış gibi dedi. 2 hafta sonra tekrar bakalım dedi. Ama ben yarın tahlil sonuçlarımı gösterirken bidaha bakmasını istlyeceğim:) belki görürüz. Telaşlanma sabırla bekle inşallah sağ salim kucağımıza alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?