- Konu Sahibi papatya3459
-
a ne guzel tebrikler.tabloya girmek istersen tablodaki bilgileri yaz.subat annelrine katil2011 şubat annesiyim 7 şubatta doğmuştu kızım 17 aylık oldu şimdi abla oluyo tahini doğum tarihi 5 şubat
iki gun suren adetinde kanama cokmu oldu? yoksa hafif lekelenme gibimi.test yapmadinmi?slm herkesee
kızlar bu ay şimdiye kadar hiç yaşamadığım şekilde adetimde 6 gün gecikme yaşadım.. sonra adet oldum ve 2 gün sürdü kesildi :S üstüne görmüş olabilir miyim sizce??
tesekkurler canim.insallah 8 ay sonra bu listede dogan bebislerimiz,cinsiyeti,ismi ve kilolari olucak.Ellerine, emeğine ilgine sağlık. daha güzel olamazdı :)
iki gun suren adetinde kanama cokmu oldu? yoksa hafif lekelenme gibimi.test yapmadinmi?
CANIM NOLDU SANA BEBISINE BIRSEYMI OLDU/ 5 haftalik hamile diyilmisin sen?kızlar nasılsınız
ben iyiyim
ama kanamam adet kanaması gibi olmaya başladı
sanırım bundan sonraki gebeliğimde iğne kullanacağım
benden haberler böyle haftaya çarşamba kontrole gideceğim
allahım meleklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
hep duacıyım sizlere
arada uğrar alırım güzel haberleri inş.
kızlar nasılsınız
ben iyiyim
ama kanamam adet kanaması gibi olmaya başladı
sanırım bundan sonraki gebeliğimde iğne kullanacağım
benden haberler böyle haftaya çarşamba kontrole gideceğim
allahım meleklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
hep duacıyım sizlere
arada uğrar alırım güzel haberleri inş.
CANIM SIMDI GIDIP 1TANE TEST ALIP YAPSANA.belki ustune adet gormussundur.belkide hamissin.bence hemen test al ve bize haber ver.10 haziranda gecikmeli adet oldum 12 haziranda kesildi az leklenmem de olmadı ama 2 günde kesilmesi imkansız en az 4-5 gun sürerdi.. adet olmadan bir gün önce test yapmıştım negatif çıkmıstı üstüne de kırmızı kartı görünce umudu kesmiştim..
Hayırlı olsun canım. Hayatina devam edeceksin ve folic asit kullanmaya başlıyacaksin ve hamisligin tadini çıkaracaksinn
tşk ederim canım kadın doğuma henüz gitmedim o yüzden ilaca başlamadım nasipse kısa zamanda gidip ilacıma başlıcam .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?