- Konu Sahibi papatya3459
-
merhaba arkadaşlar..
bende bir hafta önce hamile olduğumu öğrendim..ilk doktora gittiğimizde bebek görünmedi kanda ve idrarda çıktı dün tekrar çağırmıştı doktorum bu defa bebeğimin kesesini gördük kalp atışlarını duyamadık doktor daha canlanmamış dedi haftaya gel canlamış mı bakalım dedi biraz tedirginim ama hepimiz için hayırlısı olsun..
20. haftayı geçene kadar hepimiz tetikteyiz sanırım :)
Kızlar bulaşık ve çamaşır makinesi beni çağırmaktalar. Bi gidip bakayım :))
tebrik ederim sekerim,aksama ozelde bilgilerini yazarsin bana.aramiza hosgeldin.KIZLARRR
çok şükür 1008 olmuş değerimiz
çok sevindim umarım bundan sonra da hep güzel haberler veririz hepimiz...
sladi ismini bilemedim canım kusura bakma ben bilgilerimi akşam vereyim şimdi gidip sonucu gözlerimle göreyim:)
zeytin ne desem bilemedim
hayırlıysa olsun diye dua ettim ben hep
bu hepimiz için hala da geçerli bir şey
umarım her şey yoluna girer...
merhaba arkadaşlar..
bende bir hafta önce hamile olduğumu öğrendim..ilk doktora gittiğimizde bebek görünmedi kanda ve idrarda çıktı dün tekrar çağırmıştı doktorum bu defa bebeğimin kesesini gördük kalp atışlarını duyamadık doktor daha canlanmamış dedi haftaya gel canlamış mı bakalım dedi biraz tedirginim ama hepimiz için hayırlısı olsun..
canim senin keseyi gordukten sonra 20-25 gunmu bekleticek kalp atisi icin.???bence sen bekleme git,cunki,6 haftada yuzde yuz duyulur.dollenme cok gec olduysa 7 haftada duyulur.canım benim son adetim 24 nisandı. geçen çarşamba gittim keseyi göremedi, cumartesi gördük keseyi, kalp atışları için 20-25 gün sonra gel dedi, ben sanmıyorum problem olacağını. tedirgin olma inşallah hepimiz sağlıkla alacağız bebişleri kucaklara :)
HAMISLER GOBISLER,SEKERLER NEDEN hepinizin icinde korku var?neden korkuyorsunuz.ilk hamilelikte sorunu olup bebegi kayb edenleri anlaya biliriz,ama daha ilk kez hamile kalanlar neden korkuyorlar?kim agzini acsa korku ve endise ,nolur yapmayin boyle,ALLAH size bebek vermis ve hamileliyin tadini cikarin.
inanin...ben ilk bebisimde 6.haftada kalbini duydum,ne 6 haftaya kadar nede ondan sonra hic 1 korkum olmadi.zaten bide 11.haftada ultrasona gittim,hersey cok guzeldi cinsiyetide oyrendim.bitek korkum 5 aylik bebek kayb etmekti oda nerden beynime girmisti bilmem.al iste 4 ayda bebegi kayb ettim.korkularimiz bize korktugumuz seyleri getiriyor.hayatimizi surekli korku ve endise icinde geciremeyizki.pozitif dusunup pozitif seylerle karsilasalim.
canim o zaman son adetten iki hafta sonrasindan hesapla belkide gec dollenme olmustur.sen en iyisi 8 mayistan hesapla tamda yumurtlama gununden.canim senin son adtten bakinca 7 hafta ama yumurtlama gununden 8 mayistan bakinca 5 hafta cikti o zaman sen tam yumurtlama gunlerinde hamile kalmissin.ogunlerden 5 hafta geldi,zaten 5 haftadan buyuk olsaydi kalbi duyulurdu,ya canım ben de onu anlamadım zaten :S son adet tarihime göre neredeyse 2 aylık olmam gerek. ultrasonda ve kanda öyle çıkmadı. Keseyi daha yeni gördük. Bana kaç haftalık olduğumu söylemedi. Cumartesi 3. ya da 4. haftalardasın dedi. ben kaç+kaç olduğumu bilmiyorum. Net haftamı bile bilmiyorum. ve afyondayım. Özel hastaneye gidiyorum. Afyonu hiç bilmiyorum. Çevrem de yok. Hangi doktor iyidir diye tanımadığım komşulara mı sorayım? Bu gittiğim doktor üstelik afyonun en iyi iki doktorundan biriymiş (kk'da okudum). bilemedim ki ben :S
CANIM SIMDI GIDIP 1TANE TEST ALIP YAPSANA.belki ustune adet gormussundur.belkide hamissin.bence hemen test al ve bize haber ver.
tam yumurtladığım günden hesaplarsam 11inden hesaplamam gerek. Eşim şehir dışından o tarihte gelmişti çünkü, öncesinde olamaz yani :))) en azından artık tahmini kaç+kaç olduğumu bileceğim :))
kızlar sanırım kaybediyorum bebeğimi kanama artmaya başladı(
ama haftaya kontrole gideceğim yine de
aklınıza kötü şeyler getirmeyin tadını çıkarın sağlıkla hayırla bebeklerinizi kucağınıza almanız dileğiyle
öpüldünüz hepiniz
kızlar sanırım kaybediyorum bebeğimi kanama artmaya başladı(
ama haftaya kontrole gideceğim yine de
aklınıza kötü şeyler getirmeyin tadını çıkarın sağlıkla hayırla bebeklerinizi kucağınıza almanız dileğiyle
öpüldünüz hepiniz
AAA canim senin esin sehir disindan o zaman geldiyse bunu neden doktoruna soylemiyorsun? zaten iliski gunu belli olmadigi icin son adetten hesaplarlar.ozaman gec dollenme olmus.tam yumurtladığım günden hesaplarsam 11inden hesaplamam gerek. Eşim şehir dışından o tarihte gelmişti çünkü, öncesinde olamaz yani :))) en azından artık tahmini kaç+kaç olduğumu bileceğim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?