- 14 Haziran 2012
- 132
- 75
- 98
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #1.201
KAZEN yazmiski,burda herhangi bir basliktan sizleri cikarma yetkim yok..acaba birileri ondan cikarilmamimi istedi.
KAZEN tamamen hakli.gerginliye son vermek gerek,gerginlikten birkac saat sonrada baska topiklerden gelip bu konusmalarla ilgili yaziyorlar,acaba biz baska topikte olan gerginliklere karisiyormuyuz.evet bende belki liste guncelledigimden dolayi.gerginlik istemiyorum dedim.bunu yalniz ben diyil,topikteki herkiz soyleye bilir.neyse bugunde bitti.a
seker hamisler ozelde ve burda yazdiginiz bilgileri bir kac saat icinde listeye ekliyicem.simdilik hoscakalin.KAZEN cok iyi bir sekilde konuyu noktaladi.umarim bidaha hickimse konuyu acmaz.findiklarin sinirli anneleri.
Hamile arkadaslar kac senelik evlisinizzz erkenmi diye dusunuyorum kendim icin tuhaf duygular icindeyim bi seviniyorum bi derin derin dusunurken buluyorum kendimi nie boleyim ben ya burda herkess cooook mutlu acaba cokmu duygusallastim ondanmi garip bi hal icindeyim yardim edin....
ne kadarlık evlisin
ben 1.5 senelik evliyim 29 yaşımdayım şu anda , yaşımdan dolayı hemen istedim hiç korunmadım diyebilirim ama bazı sorunlardan dolayı 1.5 sene sonra geldi şimdi anlıyorum ki doğru zaman buydu
merak etme senin içinde doğru zaman budur
2,5 senelik evliyim 27 yasindayim bebegimiz surpriz oldu cok erkn degil ama ben nie bole dusunuyorum bilmiorum acaba cok mu duygu yogunlugu yasiyorum ondanmi anlamadim....
2,5 senelik evliyim 27 yasindayim bebegimiz surpriz oldu cok erkn degil ama ben nie bole dusunuyorum bilmiorum acaba cok mu duygu yogunlugu yasiyorum ondanmi anlamadim....
canım yaşında, ewlilik yılında tam çocuk için süper bence :128:
bence korkuyoruz hamilelikten, doğumdan, küçücük bir bebeğin sorumluluğundan
hele bide benim gibi obsesif, mükemmelliyetçiysen yandın,,
şimdiden kara kara ya çocuğum ilerde düşüp başını biyere çarparsa, ya boğazına bişey kaçarsa.............vs diye stres yapıyorum
kocam dan değil tatlım benim tüp bebekti ondan :)
hepinize çok teşekkür ederim kızlar ultrasan 13 şubat gösterdi ama 3 üz olunca erken olucağı için bakalım ne zaman a denk gelicek[
hayırlısı olsun tatlım insallah
üçünüde kucağına sağlıklı alırsın
GUNAYDIN KIZLAR.kaz gundur yogunum giremedim.simdi ise gidiyorum.hemen mesajimi yazip gideyim.
1..SLADICIM tebrikler sabit konuyu devr almissin ve ne mutluki,listeyi sen guncelleyeceksin.
2..Aramiza yeni katilan hamisler hepinizi tebrik ederim,ALLAH bebeginizi saglicakla kucaginiza almayi nasib etsin.
3..Bebegini kayb etme sebebiyle aramizdan cikan arkadaslr cok uzuldum,demekki,bu ay kismet deyilmis,ALLAH kime ne zaman yazdiysa olucak,sabrli olun.gecmis olsun.
4..Bebegimin kesesini gordum daciki karnima durttum meraktan,ama kendim goremeyince (tabiki,ayakta nasil gorebilirdimki,kendi kendimi)diyer ultrason arkadasi cagirdim bakti.
5..Aksam bikac sayfayi okudum cinsiyet soranlar varmis.ACIKLAMA:amerikada kurs gecerken ordaki doktorlardan ogrendiyim yontem annenin yasina ve satina uygun hesaplama.kromosom ve yumurtlama ile ilgili bisey.aciklamasi cok uzun surer...kisaca mucizevi 1 yontem.ben ilk bebegimdede kiz demistim,cikti,bu hamileleyimde KIZ olucak.100 de 100 eminim.
6..Lutfen kizlar benim hesaplamami ve 100 de 100 kelimemi kimse elestirmesin,nasil olsa topik actigim gunden beri dogru cikmasina ragmen elestiriler aldim.hesabimca benim bebis KIZ.ama yuzde yuz soylememin sebebi icime dogdu,cunki,benim icime dogan her sey dogru cikiyor.cok garip hayatim boyunca icime dogan hersey oldu. neyse.
7..CINSIYET TAHMINIME inanin demiyorum dogruluk payi 95%...evet beni arayip merak eden kizlar,bugun zaman buldukca giricem ve merak edenlere BEBISIN CINSIYETINI SOYLUYUCEM.
8..SIMDILIK heminizi opuyorum kostum ise takipte olucam soranlara cevaplamak icin...sadece son adet tarihini,siklusun kac gun oldugunu ve dogdugunuz yil,ay,gun.(25nisan:sk-30gun:07:06:1986) aynen boyle yazicaksiniz.ama lutfen ozelde veya bu topikte yazin.cunki topige tekrar girmeye zaman yok.ilgilenenler icin TIKLAYIN...
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...grenmek-ultrasondan-once-96.html#post24794227
bende çocuk konusunda çok pimpirikliyim, yeğenimi büyüttüm diyebilirim şimdi 6 yaşında ama benimkide fazlaydı biliyorum mantıksız ama elinde olmuyor insanın o anda
eşimde sevmiyor bu kadar pimpirikli olmayı ,biz çok kavga edicez gibi görünüo
biraz törpülemem lazım bu huyumu
canım aynen bu konuda bende eşimle çook kawga edicemizi düşünüyorum
eşim psikolojik danışman we ona göre çocuklar çok ders çalışmamalı, çocukların hep elinden tutmamalı, özgür olmalı..............
bildiğin saldım çayıra gibi düşünüyo
bense çok kuralcı we korumacı bi anne oucakışım....şimdiden kawga ediyoruz bile
buarada cinsel yaşam konusunu ben sormadım ama doktorum direk şuan kanaman yoksa ilerde suyun gelme durumu yoksa serbest dedi ama ben biz yinede yapmıyoruz dedim
evet sen üslubuna dikkat edersen gerginlik çıkmaz ,ayrıca bu topik herkese açık, başka topictende birleri gelip yorum yapabilir, arkadasında dediği gibi yeni olduğun için bazı şeyleri bilmiyor olabilirsin ki arkadasta çok güzel açıklamış listeden çıkarılma durumunu herneyse ;
heralde artık sende kabul ediyorsundur ki söylemlerin ve tavırların doğru değildi,
ben kendi adıma konuyu kapatıyorum ,umarım birdaha açılmaz,
bana ilginc gelen ne biliyormusun.benim eski subat topigime geldin bana yazdin ugrastin anladik.
simdi yine kime na yazsam hemen lafa atliyorsun.simdi merak ediyorum acaba birine bisey yazsam yinemi atliyicaksin,ben kendim bilirim nasil davranirim kime ne yazarim bunun sorumlusu sen diyilsin.her koyun kendi bacagindan asilirbaska topikten gelenlere geldikteyse buraya paylasim icin gelenler ayri,ama girpte 124 sayfa icinden 1 tek benim yazimi okuyup 1 seyler yazanlar hangi niyetle kimin davetiyle geldiyi tartisilir.VE AYRICA.girmeyenleri listeden cikardim,herkes bilgisini yazdi listeye eklendi,girecek olan arkadaslar yazicaklar ve eklenicekler..lutfen benimle bir daha ugrasma cunki,sana bir daha yazicak zamanim yok,nasilsa sen her zaman benim cumlelerimi takip ediceksin ve herzaman yazicaksin.listeyle ilgili yazarsan degisiklik soylersen sana cevap veririm.ama baska konuda asla sana yazmiyicam bidaha.100 tane kotu sey yazsan bile benden sana cevap yok.sen benimle ugras ama ben seninle ugrasamam.bu kadar.bitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?