2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle doğum yap canım sonuçta süt gelmesi için annenin psikolojisi önemli :) bebiş sağlıkla gelsin de :)
canim sut dedinde aklima geldi.benim 4 ay 1 haftalik bebegimi kurtajla aldiktan sonra.sonlandirilmis hamilelik sonrasi 2-3 gun sonra sut gelirya.ben 3 gun sonra hastahaneden eve geldim gogus ucumda yanmalar hiss etmeye basladim,cok sinir edici yanmalardi.sonra islaklik hiss ettim,bi baktim ki,sut gelmis.tam beyaz diyildi bulanik biseydi.hemen anneme soyledim oda dokunma ve sikma 2-3 gune kesilecek dedi.birkac gun sut geldikten sonra kesildigoguslerim sismisti.bende uhu uhu agliyordu sutum gelmis ama bebisim yok emsin.neyse onlar artik cok gecmiste kaldi bugunumuze gelelim. her sey cok guzel olucak.
tebrikler sekerim aramiza hosgeldin birazdan liste guncellemis yapicam ve senide listemize alicam.insallah 9 ay boyunca saglicakla bizimle olursun,

canım benim bilgilerim var.
sadece şehrim atlanmış.
o da ankara..eklersin müsait olduğunda.

merakla bekliyorum listendeki cinsiyet tahminini :)
okis bitanem eklerim birazdan basliyicam.minureye ozelde mesaj attim oda hesaplasin yazicam.

ben iki haftadır ütüyü erteliyorum yaaaaa ( yığıldı artık çamaşırlar sadece ütü için kadın bulacam yoruldum ben :))

cok pınpırıklıyımm ama kızlar buyuk tuvaletn bebekle hcbır alakası yoktr dımı kan ılacı alyrum evet oyuzden koyu ama yeşil goruncede korkuyrumm doktorada temmuz 6da gıdıcemm of ozamana kadar nası dayanrmkı

hamisler gobisler ben guncelleme icin yaklasik 10 dk lik cekiliyorum.herkesi tek-tek yazmam lazim ve bide minureden cinsiyet caveplarini almam lazim.arada bu sayfaya ugruyucam.lutfen ilk sayfaya bakin cetvelde kimin hangi bilgileri eksikse yazsin listeye atalim.10-15 dakika zamanimiz var.

sen yine sadece ütü erteliyosun galiba.

valla ben evde süpürmüyorum:) kocama yaptırcam artık bi süre..

fırsat bu fırsat

aahahha :) ben de görünen yerleri şarjlı süpürgeyle alıyorum kadın gelene kadar :)) daha kahvaltı masası duruyo :)) nolcak bu üşengeçlik :))

ben alakalı olacağını sanmıyorum. ya ilaçtandır ya üşütmüşsündür :) ama ben ıkınmamaya dikkat ediyorum :)

canım, benim son adet tarihi kısmına bebişin haftasını yazmışsın :)) 24 nisan sat :))

ben alakalı olacağını sanmıyorum. ya ilaçtandır ya üşütmüşsündür :) ama ben ıkınmamaya dikkat ediyorum :)

aynenn hatta annem mumkun oldgunca klozete otr dedı muhabbet bıraz ıgrenclestı amaa:):):)ıkınma ısıne bende dıkkat edyrum sankı gtcekms gıbı gelıo ama kabzlık da var valla sıkıntıı cokkkk

güya iş yapıcam :) ben ha :)) ahahahah :)) kalktım pc başından yatağı toparladım, çiçekleri suladım ve geri geldim :)))) bu kadar:) şimdi bişeyler atıştırana kadar buradayım, sonrası allah kerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…