- Konu Sahibi papatya3459
-
- #1.301
canim ben sezeryan istoyprum beni cok rahatlattin.tabi agrilar ve ayaga kalkma suresi kisiye gore degisiyor.sezeryanda beni ne bekliyor biliyorum,ama normal dogumda basima ne gelicegi hic belli digil,kac saat sanci,bebek zamaninda cikarmi,dikis atilirmi ve.baska korkular.Kızlar ben ilk doğumumu sezaryenle yaptım çünkü normal doğumla olmadı. on saniye arayla 5saat kesintisiz ağrı çektim tabi öncesindeki dakikada giren ağrılar hariç. Çok istedim normal doğum olsun diye ama rahim duvarı kalın dedi doktor incelmemiş 8 santim açıldı ve bebek gelmedi. Sabahi bulur incelmesi dedi ve saat henüz 17.00 ydi. Olmayınca olmuyor ışte en sonunda ben istedim sezaryen olsun diye çünkü sabahi bekleyemezdim. Sancıya dayanamazdim. Önceliğim normal doğumdu ama nasip değilmiş. Sezaryende çok sıkıntı çekmedim akşam 5te doğurdum. Yarınsi gün geziyordum. Sütümde 1 -2güne geldi öyle ağrılarımda olmadı inşallah bundada öyle olur.
slmm kızlar ya ben bişey sorcaktım size ben ilk gebeliğimde bütün hamilelik belirtilerini yaşadım hatta mide bulantısıdan içim dışıma çıkıyodu ama şimdiki gebelikte hiç hamile gibi değilim hafif bir mide bulantısı ve kokulara duyarlılık var acaba bu normalmi korkuyorum daha dr gidemedim endişeleniyorum sonuçta aynı büyede 2 gebelik farklı olabilirmi bu arada ilk gebeliğim 2 ay önce sonlanmıştı(
ikinci gebeliğinde farklı belirtiler hissedenler oluyor ya da hiç hissetmeyenler. ama ilki kötü sonuçlandıysa bence hiç bekleme p.tesi doktora git. için rahatlar :)
hoşbuldum:) çok merak ediyorum..........teşekkürlermerhabal aliyecim bilgilerini aldim seni listeyi guncellerken seni listeye alicam.hosgeldin.
kızlar merhaba gününüz güzel geçsin aranızda benim gibi karın agrısı çeken var mı sanki 1 dk sonra adet olacakmısım gibi yumurtalıklarım kısmımda bir agrı var korkuyorum acaba yolunda gitmeyen birseyler mi var
merhaba sekerim boyle seyler olmasi normal bebek kendine rahimde yatak hazirliyordur 9 ay uyumak icin.bendede adet donemimde boyle oldu.ve gecti.kızlar merhaba gününüz güzel geçsin aranızda benim gibi karın agrısı çeken var mı sanki 1 dk sonra adet olacakmısım gibi yumurtalıklarım kısmımda bir agrı var korkuyorum acaba yolunda gitmeyen birseyler mi var
Sladi benim sat 4mayıs sadece onu yazmamissin eline emeğine sağlık canım[/QUO
tamam simdi eklerim listeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?