2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

her doktorun ve hastanenin işleyişi farklı olsa gerek...ben keseyi görmeye gittiğimde 1 hafta sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi.bazı ilaçlar verdi.(iğne ve folik asit)

teşekkür ederim.

ben folik asit kullanmaya başlamıştım zaten hamile kalmadan bi 15-20 gün önce.

bakalım ne dicek, çok merak ediyorum..

canım benim adet aralığım düzensiz 37 32 bazen 40 olduğum oldu... kafam karıştı ama yarına randevum var keseyi görürsek ortaya çıkıcak hayırlısı.......

5 haftalıkmı oldu kız ben niye 4+5 hesaplıyorum kafam karıştı allahım bu acemilik ne kötü yaaa:)))

yok canım deme öle, hepimiz acemiyiz valla:)

bugün baktım da hamilelik takviminden. 17.02.2013 ya bizim bebişlerin doğumu. ona göre bugün 5+0 yani 6 haftalık.

Bugün susam tanesi kadarlarmış düşünsene..

Ay bayılcam şimdii

Kızlar bu mide bulantilari beni bitirdi bugün ( keyifsizim yorgunum hiçbir şey yapasim yok, su 3 ay bir geçse de bulantılar azalsa midem ağzımda geziyorum

Canım çok geçmiş olsun..

Kızlar bu mide bulantilari beni bitirdi bugün ( keyifsizim yorgunum hiçbir şey yapasim yok, su 3 ay bir geçse de bulantılar azalsa midem ağzımda geziyorum

canım kraker, galeta yada leblebi falan yemek lazım diyolar ama bilmiyorum inan hiç...

İnşallah tez zamanda geçer bulantıların.

Tabi bide iyi tarafı var bu bulantılar hamileliğin seyrinde gittiğinin de göstergesiymiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…