- Konu Sahibi papatya3459
-
- #1.441
doktor ultrasonla baktı kesenin altında hafif bi kanaman var, yatıp dinlen çok yorma kendini,çalışma dedi düşük tehlikesi bu dedi,, progestan verdi bununla düşüğü engellemeye çalışıcaz ama düşerse de yapıcak bişey yok dedi. 1 hafta kullan, gecerse cuma günü yine kontrole gel, kanaman artarsa hemen acile gel dedi.. cuma-cumartesi sadece sabahları geldi öyle kahverengimsi bişey, gün içinde bi daha gelmedi.. bu sabah da vardı ama dünkü gibi değildi sanki daha sarımsı geldi.. kırmızı kan gelmedikçe sıkıntı yok diyo çoğunluk ama doktor pek bişi demedi..[/QUOT
çok geçmiş olsun canım inşallah bidaha olmaz benimde öyle çok az ama insan korkuyo işte inşallah bişey olmaz.cuma günü biraz iş yapmıştım yoruldum da ondan mı oldu bilmiyorum
doktor ultrasonla baktı kesenin altında hafif bi kanaman var, yatıp dinlen çok yorma kendini,çalışma dedi düşük tehlikesi bu dedi,, progestan verdi bununla düşüğü engellemeye çalışıcaz ama düşerse de yapıcak bişey yok dedi. 1 hafta kullan, gecerse cuma günü yine kontrole gel, kanaman artarsa hemen acile gel dedi.. cuma-cumartesi sadece sabahları geldi öyle kahverengimsi bişey, gün içinde bi daha gelmedi.. bu sabah da vardı ama dünkü gibi değildi sanki daha sarımsı geldi.. kırmızı kan gelmedikçe sıkıntı yok diyo çoğunluk ama doktor pek bişi demedi..[/QUOT
çok geçmiş olsun canım inşallah bidaha olmaz benimde öyle çok az ama insan korkuyo işte inşallah bişey olmaz.cuma günü biraz iş yapmıştım yoruldum da ondan mı oldu bilmiyorum
inşallah canım ya.. çok kanaması olup da bebeğine bişey olmayanlar da var.. Allah korusun bebeklerimizi.. ewet fazla yorulmaktan olabilir.. ben de lekelenmemden 1 gün önce hamileyim diye işten çıkarıldım yeni bi iş ayarlamak için bikaç biyer gezdim,, bi de işyerinin sene sonu eğlencesi vardı hiç gitmek istemediğim halde oraya da gittim ve ayakta durdum oturcak yer yoktu.. ayağımda dolgu topuk ayakkabıyla epey bi yürüdüm.. yürürken karnımın altında bi acı hissettim zaten. aklımdan da geçti aslında bugün bişey olmazsa bebeğe bi daha bişi olmaz die düşünmüştüm... o perşembe gününün siniri stresi ve yorgunluğu buna mal oldu... bence stres ve yorgunluktan oldu. iş olayına çok üzülmüştüm çünkü ağlamıştım biraz..:26:hiçbişeyi takmamak gerekiyo ama olmuyo işte...
sat tarihin yeterli canım, ama ilk kontrolde eğer bebişin küçükse alttan muayene ediyor bilgin olsun..
her doktorun ve hastanenin işleyişi farklı olsa gerek...ben keseyi görmeye gittiğimde 1 hafta sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi.bazı ilaçlar verdi.(iğne ve folik asit)
egzantrikressam
kızlar benim son adet tarihim 9 mayıs 14 haziran akşamı beta hcg değerim 1268 çıktı. sağlık ocağındaki bayan bu değerin yüksek olduğunu ikiz olabileceğini söyledi. daha keseyi görmeye gitmedik ama sizce yüksekmi???
kızlar bu beta hcg değeri ile ikiz olayına çok takılmayın,, herkesin fertilizasyon(döllenme3-6 gün) we implantasyon(rahime tutunma6-12 gün) süresi farklıdır, beta hcg implantasyon olduktan sonra salınmaya başlıyo we çok hızlı arttığı için hepimizde bu kadar farklı, bir gün bile çok farkediyo,, artış miktarı daha önemli ama ikiz için
egzantrikresam zaten sana kim çok yüksek dedi anlamadım, siklüsün kaç gün bilmiyorum ama eğer 28 günse az bile
tamam canım yarın gidersem kesin yazarım aşağıda bi arkadaşda demiş bak banada dedi doktor idrarın çok sıkışık gel yoksa alttan bakarım die:)))sende sıkışık git aklında olsun
5 haftalıkmı oldu kız ben niye 4+5 hesaplıyorum kafam karıştı allahım bu acemilik ne kötü yaaa:)))
doktor ultrasonla baktı kesenin altında hafif bi kanaman var, yatıp dinlen çok yorma kendini,çalışma dedi düşük tehlikesi bu dedi,, progestan verdi bununla düşüğü engellemeye çalışıcaz ama düşerse de yapıcak bişey yok dedi. 1 hafta kullan, gecerse cuma günü yine kontrole gel, kanaman artarsa hemen acile gel dedi.. cuma-cumartesi sadece sabahları geldi öyle kahverengimsi bişey, gün içinde bi daha gelmedi.. bu sabah da vardı ama dünkü gibi değildi sanki daha sarımsı geldi.. kırmızı kan gelmedikçe sıkıntı yok diyo çoğunluk ama doktor pek bişi demedi..
inşallah canım ya.. çok kanaması olup da bebeğine bişey olmayanlar da var.. Allah korusun bebeklerimizi.. ewet fazla yorulmaktan olabilir.. ben de lekelenmemden 1 gün önce hamileyim diye işten çıkarıldım yeni bi iş ayarlamak için bikaç biyer gezdim,, bi de işyerinin sene sonu eğlencesi vardı hiç gitmek istemediğim halde oraya da gittim ve ayakta durdum oturcak yer yoktu.. ayağımda dolgu topuk ayakkabıyla epey bi yürüdüm.. yürürken karnımın altında bi acı hissettim zaten. aklımdan da geçti aslında bugün bişey olmazsa bebeğe bi daha bişi olmaz die düşünmüştüm... o perşembe gününün siniri stresi ve yorgunluğu buna mal oldu... bence stres ve yorgunluktan oldu. iş olayına çok üzülmüştüm çünkü ağlamıştım biraz..:26:hiçbişeyi takmamak gerekiyo ama olmuyo işte...
Canım çalışma bakanlığına şikayet etsene şirketini..
olur mu öyle hamilelik nedeniyle kimse çıkarılmaz işten..
Kızlar bu mide bulantilari beni bitirdi bugün( keyifsizim yorgunum hiçbir şey yapasim yok, su 3 ay bir geçse de bulantılar azalsa midem ağzımda geziyorum
Canım çalışma bakanlığına şikayet etsene şirketini..
olur mu öyle hamilelik nedeniyle kimse çıkarılmaz işten..
bizim çalışmalar 1 yıllık sözleşmeli yapılıyo her yılın sonunda yeni sene için sözleşme yapılır.. benim aralık ayı işe nisan ayı arasında çalışmam yasakmış müdür beyin söylemesine göre.. benim en lazım olacağım süre de o aylara denk geliyo.. o yüzden seninle sözleşme yenileyemiycez, yerine başka birini bulmamız gerekiyo dedi. hamileyim diye çıkardılar diye şikayet etsem nolcak ki sözleşmeli çalıştırıyoruz zaten anlaşamadık diycek yada performansı düşüktü diycek bi şekilde sıyrılcak yani.. lanet olsun özel sektöre..
bizim çalışmalar 1 yıllık sözleşmeli yapılıyo her yılın sonunda yeni sene için sözleşme yapılır.. benim aralık ayı işe nisan ayı arasında çalışmam yasakmış müdür beyin söylemesine göre.. benim en lazım olacağım süre de o aylara denk geliyo.. o yüzden seninle sözleşme yenileyemiycez, yerine başka birini bulmamız gerekiyo dedi. hamileyim diye çıkardılar diye şikayet etsem nolcak ki sözleşmeli çalıştırıyoruz zaten anlaşamadık diycek yada performansı düşüktü diycek bi şekilde sıyrılcak yani.. lanet olsun özel sektöre..
nerdesin sen kacaaknasilsin bebis nasil.merak ettim seni:26::26::26:
nerdesin sen kacaaknasilsin bebis nasil.merak ettim seni:26::26::26:
hayatım sorma yaa... persembe günü işyeriyle ilgili sıkıntılar yaşadım yeni iş bulayım diye de biraz fazla yürüdüm, ertesi gün lekelenmem oldu, doktor düşük tekliken var dedi.. progestan verdi kullanıyorum bakalım.. açık kahve gibi geliyodu akıntı, simdi koyu sarımsı geliyo... korkuyorum çok..
sen nasılsın???
hayatım sorma yaa... persembe günü işyeriyle ilgili sıkıntılar yaşadım yeni iş bulayım diye de biraz fazla yürüdüm, ertesi gün lekelenmem oldu, doktor düşük tekliken var dedi.. progestan verdi kullanıyorum bakalım.. açık kahve gibi geliyodu akıntı, simdi koyu sarımsı geliyo... korkuyorum çok..
sen nasılsın???
korkma canim her sey yoluna girecek.simdilik dinlen.isde bulursun merak etme.ben bati bekliyorum.10 gun kaldi:18::18:
son sözleşmenin bitiş tarihi neydi canım?
performans düşüklüğü nedeniyle sana verilen bi uyarı yada bi ihtar var mı? yani sana bi uyarı yapmadan seni performan düşüklüğü ile yargılayamazlar, çıkaramazlar..
evt özel sektöre lanet olsun kısmına kalpten katılıyorum..
son sözleşmenin bitiş tarihi neydi canım?
performans düşüklüğü nedeniyle sana verilen bi uyarı yada bi ihtar var mı? yani sana bi uyarı yapmadan seni performan düşüklüğü ile yargılayamazlar, çıkaramazlar..
evt özel sektöre lanet olsun kısmına kalpten katılıyorum..
haziranın sonu itibariyle sözleşmem bitiyo.. yani haziran sonuna kadar burdayım.. ağustosta da yeni sözleşme ile başlanıyo. özel sektörde öğretmenim canım ben. performans düşüklüğü ile ilgili de hiçbir uyarı falan olmamıştı.. aksine memnunlardı yıllardır yapmadıkları şeyleri yapıp veriyodum önlerine. haram zıkkım olsun emeklerim. zaten maaşları da geç ödüyolar gidip istemeden mümkün değil vermiyolardı... bu yüzden gidip çemkirdiğim çok olmuştu belki de asıl sebep budur.. ama napim istemem gerekiyo düğün borçlarımız vardı,ewimiz kira zaten, onun hayrına çalışmıyoz heralde... gerizekalılar..
korkma canim her sey yoluna girecek.simdilik dinlen.isde bulursun merak etme.ben bati bekliyorum.10 gun kaldi:18::18:
ayy hadi bakalım senden de güzel haberler alalım :) sen de bu topiğe katıl :)) var mı belirtin falan
ayy hadi bakalım senden de güzel haberler alalım :) sen de bu topiğe katıl :)) var mı belirtin falan
bilmiyorumki.hic adete 10 kala bel kasik agrilarim olmazdi.simdi var.ara ara batmalar.:26::26:bu ay ilk deneme diye cok umutlanmak istemiyorum
bilmiyorumki.hic adete 10 kala bel kasik agrilarim olmazdi.simdi var.ara ara batmalar.:26::26:bu ay ilk deneme diye cok umutlanmak istemiyorum
aslında belirti vermeyebilir de. benim sadece göğüslerim çok acımıştı aynı zamanda ağrımıştı. çok dinleme kendini.. psikolojik oluyo insan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?