- Konu Sahibi papatya3459
-
- #1.401
masallah kizlar tam 54 tane hamilerimiz var subatta bu kadar bebekmi dogacak,sabrsizlandim ya ogun gelsede bir-birimizi doguma ugurlasak.
hayırlı olsun arakadaşım, hoşgeldin sayfamıza:))merhaba kızlar
topiğiniz hayırlı olsun
ben başka topiğin sakiniyim
ama görünce burayı selam vereyim deidm
5+2 yiz biz de şükür keseyi gördük
kalp atışı için 10 güne ihtıyacımız var
umarım o da nasip olur
ve asıl konu bende de hiç ama hiç belitri yok
ne bulantı ne kasık batması
valla doktora gitmesem inanmayacağım hamile olduğuma ama bunun bir lütüf olduğunu düşünenlerdenim
nasılsa az da olsa artış gösterecek bunlar
sağlıkla alalım evlatlarımızı kucağımıza
bu arada bir cinsiyet tahmini falan bişiler okudum yardımcı olur musunuz
hepinize iyi günler
mrb ebruu bende adanadan benimde ilk bebeğimm bebşin hayırlı olsun insallh zamnaı gelince sağlıklı kucağıma alırız
kızlar merhaba aranızda pıhtılaşma iğnesi kullanan varmııı:?
merhaba kızlar.. sorunlu gecen bikaç günden sonra yine geldim...bebeğimi cuma günü ultrasonda gördük kalp atışlarını da duyduk çok şükür. ama kesenin altında hafif bi kanamam olduğunu söyledi doktor. azıcık da kahverengimsi lekelenmem var.. o yüzden kalp atışlarını gördüğüme bile sevinemedim, düşük riskim varmış((( progestan verdi 1 hafta kullan kanama artarsa hemen acile gel, artmazsa haftaya kontrole gel gene dedi.. bu sabah kahverengi de değil sarımsı akıntı geldi.. çok korkuyorum bişey olucak diye.. 2 gündür kıpırdamadan yatıyorum... aranızda böyle lekelenme yaşayan var mı... bi de sadece sabahları geliyo,, gün içinde yok...:44:
bana kimse selam vermemiş ama canınız sağolsun
akıllı sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun inşallah
sağlıklı hamilelikler hepimize
canım meraba benimde son adet tarihi 13 mayıs tarihlerimiz aynı, ya tatlım bişy sorcam sen keseyi gördün mü? bide ben 12 mayısta kan tahlili yaptırdım değerim 245,32 çıktı seninki kaç sanki benimki düşük gibi ya allah korusun dış grbrlik ola bilirmi korkuyorum
merhaba kızlar.. sorunlu gecen bikaç günden sonra yine geldim...bebeğimi cuma günü ultrasonda gördük kalp atışlarını da duyduk çok şükür. ama kesenin altında hafif bi kanamam olduğunu söyledi doktor. azıcık da kahverengimsi lekelenmem var.. o yüzden kalp atışlarını gördüğüme bile sevinemedim, düşük riskim varmış((( progestan verdi 1 hafta kullan kanama artarsa hemen acile gel, artmazsa haftaya kontrole gel gene dedi.. bu sabah kahverengi de değil sarımsı akıntı geldi.. çok korkuyorum bişey olucak diye.. 2 gündür kıpırdamadan yatıyorum... aranızda böyle lekelenme yaşayan var mı... bi de sadece sabahları geliyo,, gün içinde yok...:44:
canim sari akinti geldiyse artik kanaman bitmistir.tehlikeyi anlattin.artik rahat ola bilirsin.sadece yatmana devam et ve bir kac gune toparlanacaksin.galiba bebek yerlesirken rahim dibinde kanama olmus ve kan sonradan gelmeye baslamis.doktorlarda durumu toparladi gecmis olsun.merhaba kızlar.. sorunlu gecen bikaç günden sonra yine geldim...bebeğimi cuma günü ultrasonda gördük kalp atışlarını da duyduk çok şükür. ama kesenin altında hafif bi kanamam olduğunu söyledi doktor. azıcık da kahverengimsi lekelenmem var.. o yüzden kalp atışlarını gördüğüme bile sevinemedim, düşük riskim varmış((( progestan verdi 1 hafta kullan kanama artarsa hemen acile gel, artmazsa haftaya kontrole gel gene dedi.. bu sabah kahverengi de değil sarımsı akıntı geldi.. çok korkuyorum bişey olucak diye.. 2 gündür kıpırdamadan yatıyorum... aranızda böyle lekelenme yaşayan var mı... bi de sadece sabahları geliyo,, gün içinde yok...:44:
bana kimse selam vermemiş ama canınız sağolsun
akıllı sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun inşallah
sağlıklı hamilelikler hepimize
sultanımm merhaba,
benimde sat 13 mayıs.
ben kan tahlilimi 11 mayısda yaptırdım 214 çıktı.
seninle yakın yani değerlerimiz.
ben henüz doktora gşitmedim. umarım bi sıkıntı yoktur. salı gidicem.
sen gittin mi doktr kontrolüne?
iyiyim tatlım daha iyiyim artıkcanıııııııııııııım hoşgeldiiiiiiin
seni burda gördüğüme çok sewindim nihayet uğradın buraya
nasılsın iyimisin
canım görmedin sanırım yazdıklarımı.
yok canım gitmedim bana perşembe gel dedi doktor ama dün bi iki damla kahvedende açık bi leke geldi çok azdı ama korktum yarın hemen gidicem bakalım bebişlerimizi allah korusun yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?