2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
hahahah bende hatta su an onumde 1 kase m&m's varrrr ve de 21 hafta ıtıbarı ıle 8 kılo aldım resmennn

bende suan 7 kılo almıs durumdayım doktor gecen kontrolde her aya 1.5 kılo hakkı verdı 12 ekıme kadar yarım kılo almam gerekıo buda pek mumkun degıl valla cunku sureklı acım D:

bende suan 7 kılo almıs durumdayım doktor gecen kontrolde her aya 1.5 kılo hakkı verdı 12 ekıme kadar yarım kılo almam gerekıo buda pek mumkun degıl valla cunku sureklı acım D:
ama hıc umrum değil tok olmam ımkansız
1 tane balık yagı ıcıyorum kı ıstah acıcı olarakta kullanılıyormus elevıt de vıtamın oldugu ıcın oyle uzerınede gyno ferrosanol ıcıyorum normal ac olmam:)

slm fıstıklar napıosunuz bizde haftasonu gezdik geldik
görümcemin sözü vardı ben de hamile bi bayan olarak
sadece alkış yaptım göbek atmadım :)
yarın ayrıntılı ultrasonum var çok heyecanlıyım bide şeker
testi flan yapılacak inşallah herşey güzel çıkar :18::18:

seker testi 24, haftada yapılır dıye bılıyorum ben

seker testi 24, haftada yapılır dıye bılıyorum ben

ben salı günü gitmiştim cnm doktor kan testimi yenilemek istedi
bide şeker testi de isteyelim dedi ayrıntılı ultrason için
radyolog yarına sıra verdiği için ben de o tahlilleri yarın yaptırcam doktora da göstercem
21. haftamdayım cnm 24 die daha önce duymamıştım.

şeker yüklemesi ise 25. haftada gel dedi benim doktorum ama açlık tokluk şeker kontrolu ise olabilir bana bu hafta içi yaptılar:26:

bana aç gel dedi cnm belki de şeker kontroludur
yani ona dikkat etmedim şeker kontrolu mu dedi
yoksa şeker yükleme testi mi dedi bilmiyorum zaten
doktora gidince leyla gibi oluyorum bütün algılarım duruyo

bana aç gel dedi cnm belki de şeker kontroludur
yani ona dikkat etmedim şeker kontrolu mu dedi
yoksa şeker yükleme testi mi dedi bilmiyorum zaten
doktora gidince leyla gibi oluyorum bütün algılarım duruyo

bence açlık tokluk şekerine bakılacak detaylıda doktor benden de o testleri istediŞükür hepsi iyi çıktı yani değerlerim..

bence açlık tokluk şekerine bakılacak detaylıda doktor benden de o testleri istediŞükür hepsi iyi çıktı yani değerlerim..

kuşum internetten baktım şimdi galiba dediğin gibi
bu açlık tokluk kan şekeri sanırım, şeker yükleme testi de
24-28. haftalar arasında yapılıyomuş, hadi gözün aydın cnm
darısı hepimize inşallah güzel çıkar bütün testlerimiz...

evet evet bencede öyle inş. iyi haberlerle dönersin...

o zaman hepımızın dedıgı dogru cıktı:))

nabıyoon de bakımmm en son tatıle cıktın çıkış o çıkış maşallah

nabıyoon de bakımmm en son tatıle cıktın çıkış o çıkış maşallah

iii wallaaa nabem beyaaasen nnabıyonn ben geldım baya oldu yıne cıktık bı hafta oldu gelelı ev ıslerınden kafamıkaldıramadım ara ara gırdım baktım kımse yok muhabbet yok geyık yok sen yok:) sımdıde araara gırıyom ama yarından sonra normale donerım :)özledımsızı kısss

ne tatil yaptın sende ha benim çalışma sistemi değişince çok yorulmaya başladım eve kendımı zor atıyodum ama bende şimdi izne ayrıldımm bakalım.. bizde özledik valla

ne tatil yaptın sende ha benim çalışma sistemi değişince çok yorulmaya başladım eve kendımı zor atıyodum ama bende şimdi izne ayrıldımm bakalım.. bizde özledik valla

yaa hıc sorma tatlın seyını cıkardım bu yaz:)iii hade ızındesın bol bol zmn gecırırız gercı ben oda değişiklığı felanyaptım evle uğrasıyorum bu ara ama azkaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…