2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ooh bizim kızlarr platese falan da başlamış valla ben boş boş oturuyorum neden ki ? plates falan bana göre değill

aynen bende dönerken kollarımdan destek alarak dönüyorumsanki karnımın içinde kum çuvalı var ağırlık yapıo gibi sağa sola dönerken

boğazım çok kötüydü anam 2 gündür bişey yapıyor içiriyor biraz daha iyi.

elma armut havuç yarım limon doğal kayısı kurusu kuru üzüm bunları kaynatıyor. blender dan geçiriyor. ılıyınca içine bal ve 3 çeşit pekmez koyuyor.yarımşar çay kaşığı tarçın ve zencefil koyuyor. valla nefes alamıyordum boğazım biraz daha iyi şimdi...tabi çok iyi değilim ama ilk güne göre biraz düzeldim.. inşallah ilaca gerek kalmaz

daha önceden söylemiştim arkadaşlardan bambu beşik alacaktık ilk zamanlarda kullanmak için:26:fakat tekerlekliymiş beşik sallananlardan değilmiş kararsız kaldım ileri geri yaparsın diolar oda çok zor olur çünki yeğenimden biliorum ileri geriye alıştığından çok zorluk çekmişti kardeşim
bu tekerlekliler acaba sallamaya çevrilmez mi bilgisi olanlar varmı:26::26:

geçmiş olsun canım..bende atlattım dikkat etmeye çalışıorum bu aralarhavalarda akşamalrı serin gunduzleri sıcak oluyor yanıltıyor insanı tuzak gibi

Kiz berine nerdesin sen? Hosgeldin

Kizlaaaarrrrr bugun cok midem bulaniyoooooooo... saci mi cikiyo acaba kizcemin?

yiwrum çalışıyodum yaa canım çıktı izne ayrıldım şimdi de hoşbulduk bebeem kız daha neler duyucam saçı çıkarkende mi midemiz bulanıcaak

bambu beşiklerden bende düşünüyordum ama gözüme çok küçük geldi büyüynce kullanışlı olmaz sanırım o yüzden vazgectim been

sağol canım ya.. kararsız kaldım.. az öncede biriyle konuştum bir iki sene zaten kullanmayacaksın gereksiz felan dedi.. ama bende düşünüyorum.. ben bu bebeğime zor kavuştum..tüp bebek ve başka kardeşi olacak mı o bile belli değil.. yani hevesimi alayım istiyorum..her şey maddiyat değil ya..ne yapalım 4 sene sonra değiştiririm gerekirse öyle değil mi?

benim bebişin boyu bana biraz fazla uzun gelmişti de çok mu uzun olacak acaba diye düşündüm...

canım aslında iki üç sene sonra derken zaten 1-2 sene kullanamayacağız ya odayı ondan demişimdir..benimde demek istediğim oydu 4-5 yaşında büyüdüm delisi oluyorlar..çok pahalı bir şey almaya gerek yok gibi geliyor... offf ne bileyim ya..zaten bebişim gelmeden para yedi sağolsun (tüp bebek ya) eee şimdi doğuma da kent hastanesi olacak 7-8000tl de ona..birde oda takımı ıvır zıvırı.. zaten kredi ödüyoz.. her şeyi düşünmeye çalışıyorum ama inan ne yapacağımı da bilmiyorum..

canım benim bebeişte 22 cm di.16. haftamda..babamız uzun bizim gerçi ben ona çekmiştir dedim.. ama çok ta uzun gidiyor gibi gelmişti.. ağırlığı kaçtı seninkinin 16. haftanda?

her gece olmasa da banada oluyor bazı geceler.. sanırım bebişin duruşuyla alakalı.. bende kalkarken felan zorlanıyorum.. ve geleceğimizi düşünemiyorum.. yuvarlanıp durcam herhalde biri kaldırana kadar...

biz daha isimlere karar veremedik..hatta konuşmuyoruz bile.. babamız erken diyor bende göbüşümü severken "küçük erkekim" diyorum ona... yada "erkilet güzelim" diyorum....

ben hayatımda karakola ilk defa girdim. o kadar korktum ki :) adam sordu hamileymişsin diye
benim cevap:
evet yaptırdık :))))) tüp bebek ya güya onu da doğru sölicem allahım rezillik :)))))

ayyyy... bu tüp bebişlerde insan ne diyeceğini şaşırıyor bazen..bizimkiler gün yüzü görmüş bebekler.. önce oluşup sonra geliyorlar göbüşümüze....

tamamdır canım.. bana uzun gidiyor gibi gelmişti.. gerçi dr.umuz normal dedi ama ne biliyim babasını görüncede normal demiştir belki...

biz hiç ama hiç cesaret edemedik ilişkiye.. bebişin huzurunu bozmuyoruz.. o rahat biz rahat....

kocişim kankam oldu resmen...

aman devam ederse göster doktora enfeksiyon falansa baştan önlemini alırsın...ben de sıkıntıyı üstüste yazmayı sevmiyorum da sen istediğin şeyleri yaz.sonuçta sıkıntılarımızı paylaşmayacaksak anlamı yok buranın..

her şey normalse bence de normal denenmeli..doğuranlar hayali kahraman değil ki herkes acı çekiyor bebe kucağa alınınca her şey unutuluyor..ama ben de sezaryan doğum yaptım hiiiiç zorluk yaşamadım bin maşallah..akşamına bebeğimin altını kendim alıyordum emzirdim sevdim falan...yatar kalkarken acım oldu ilk onda da eşim destek oldu...e aynı şeyi normal doğuran arkadaşım da yaşadı zaten 1 hafta üstüne oturamadı yatarak emzirdi dikişlerden..sarılık falan da olmadı kuzum maşallah. yani demek istediğim ikisinden de korkmaya gerek yok..benim içimde hiç uhde kalmadı sezaryan oldum diye her hikaye ayrı güzel bence

şükür ki bir sorun yokmuş canım, herşey normal çıktı. normal süreçte olurmuş böyle bebeğin toparlanması falan .
iyi geceler herkeseeeeee

e ben dedim ya canım daha ne toparlanacaklar gör sen..bi tarafı dağ gibi olacak karnının sonra hoooop diğer tarafı..yer altı canavarı iş başında derdik biz kızıma eşimle o senin pinpiriklendiren yeni doğum yapmış arkadaşına kızmak lazım hamile psikolojisini ne çabuk unutmuş da korkuttu seni hemen

arkadaşım sunta falan orasını bilemem de en ucuzuna kaçma bence çünkü boyası şuyu buyu kansorejen olmasın...gösterişi falan hiiiç önemli değil yoksa

benimki de 1 hafta geriden geliyordu çarşamba detaylım var çok korkuyorum umarım sorun yaşamayız canım

bambu beşiklerden bende düşünüyordum ama gözüme çok küçük geldi büyüynce kullanışlı olmaz sanırım o yüzden vazgectim been

bambu bende var yatak odasında ilk 5 ay kullandım ben çok memnun kaldım şimdi bi daha kullanıcam :)

izmirli arkadaşlar bebeğiniz için mobilya bakarken gaziemir de dünya mobilya ya muhakkak uğrayın derim
hem tasarımları çok güzel hem kullandıkları malzemeler her şey belli, belgeli ürünler..
bir de biz kızımın beşiğini standart olandan 10 cm kadar geniş yaptırdık
4,5 yaşında hala rahat rahat yatıyor, şiddetle tavsiye ederim yoksa dar geliyor..

iyi akşamlar kızlarrrrr ne güzel hepimiz kendimizi iyi hissediyoruz böyle olunca bende çok seviniyorum yalnız size birşeycik soracağım... arada karnımın içi sanki çimdiriyormuş gibi oluyor bunu bebiş yapıyor olamaz heralde kaslarlamı alakalı acaba resmen cız yapıyor.. neden acep ??

ayy valla bugun bıttım temızlık yemek market derken hala bısuru ısım var yarnda okul varbugun bır erken dogum haberı aldım 30 haftalık suyu gelms kızın daha var dıe hıcbısıyı hazır degıldı ısmıne bıle karar vermemstı bunu duyuncaa ya basıma gelrse dedım valla

oğluşlar ve kocışleeee focayı gezıp geldım ıyot kokusunu mısss gıbı cektım ıcıme bundan sonra acık havada gezılmez bugun bıle ceket gıydım sogumus hava

ay Allah korusun zamanında ve de sağlıkla gelsin kuzularımız inşallah

oğluşlar ve kocışleeee focayı gezıp geldım ıyot kokusunu mısss gıbı cektım ıcıme bundan sonra acık havada gezılmez bugun bıle ceket gıydım sogumus hava

ooh iyot kokusu iyidir
biz de çiçekliköydeydik ama hava çok sıcaktı kolsuzlaydı kızım bile...foça rüzgarlı oluyo ya ondan serin olmuştur

bızde cıceklı koy dıye nıyetlenıp rotayı focaya cevırdık ruzgar yoktu ama serındı ayagımda babetler vardı usudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…