2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
yaa hıc sorma tatlın seyını cıkardım bu yaz:)iii hade ızındesın bol bol zmn gecırırız gercı ben oda değişiklığı felanyaptım evle uğrasıyorum bu ara ama azkaldı

benimde görümcem gelicek haftaya bi genel temizlik bekliyo camlar kapılar koltuklar derken hergün bişey yapsam haftaya anca bitiririm eğilemiyom da zaten yavaş yavaş anca bebek odasını ayarladık bizde ama bakalım yaa yarın başlıcam işte bende kuzum temizliğe.. ne iş gördün tatildee seni seniii

yaa hıc sorma tatlın seyını cıkardım bu yaz:)iii hade ızındesın bol bol zmn gecırırız gercı ben oda değişiklığı felanyaptım evle uğrasıyorum bu ara ama azkaldı

offf beyaaa ondk bı atılıyormus bu ozelde meraktan çatlycam dediğin şeyın içeriğini öğrenemeden o kdr gecmısı okudum denkte gelmedım tühhhhh nası kacırdım kısss..bak bensızyapma oyle seylerı wallaa içimdekaldı bak şimdi

o aralar tatildeydin sen yawrumm aradım yoksa seni sensiz yapmazdım ama..

amannn tatılde ne ısgordun dıyo ne iş görcem sendee soru mu buu:))ongundebıtırdım işinii anladın sen on gunu :)

heheyyytt anladım anladımm hem artık 10 gün değil 2 ye düşürdük yaşımızın insanı olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruuumm.. bende görümcem gidince tatıle cıkıcam ama kocam istanbulda kalıcaak kafa dinliciiimm

ohhh ıyı sevındım wallaasonunda doğru yolu bulmusunuz::)))adamı tek bırakıp tatıldenapcannn bee delüü

ohhh ıyı sevındım wallaasonunda doğru yolu bulmusunuz::)))adamı tek bırakıp tatıldenapcannn bee delüü

napıyımm kuzum ya çalışıyo o belki de gitmem 1 gün ayrı kalamıyorum ondan tatılde naparım bılmıyorum senın bebeeeen cinsiyeti neydi kız.. tekmeleri hissediyon mu anası

Saat 9u gecti kimse gunaydin dememis.:18: tabii okullar acildi herkes iseee :)

Arkasimi ruyamda gordum dun gece hamileliginin son haftasindaydi. Deren koycaklardi ismini, Doruk cikmis ehehehe
Herseyini kiza gore yaptilar valla. Bebek sekerleri, kurabiyelerin ustune bile deren yazdirmislar pembe pembe. goruyo musunuz minnosu yaramazlik yapmis
Bizimkiler de oyle yapmasa bari. Kocam bosuna demiyo daha kesin degil diye

günaydın kızlar.sabah sabah sinirimden çatladım.bugün misafirim var.iş çıkışı gelicekler 3 ten sonra.yani eve beraber gircez.haftada 2 yarım gün gelen temizlikçim var.sabah işe gelicem baktım gelmedi.aradım.ne dese beğenirsiniz.ben artık gelmicem.be mübarek şimdimi söylenir bu.dahada dün akşam konuşmuştuk.neden dün söylemedin dedim.kem küm etti.eşim sabah dediki artık gitme falan.misafirim olduğunuda biliyodu.e ben ne yapacağım şimdi.dedim.misafir olmasa sorun değil.ama hafta sonundan çıktık 3 çocukla ev dandini.söyleseydi ben akşam temizler yatardım.insanlar ne kadar düşüncesiz ya.mecbur işe geldim.eski merdivencimizi aradım.o da başka biryere söz vermiş yarım gün.artık yalvar yakar kabul etti.1-2 saat gidip evi düzene koyacak.ama hala çok sinirliyim.hem şimdi yeni birisini aramam lazım.ama bir taraftanda böyle biriyle devam etmediğim için mutluyum.

Günaydın herkese mutlu ve sağlıklı haftalar diliyorum.

Sanıyorum kız dediklerinde yanılma payı oluyor biraz. Benim de kardeşim öyle olmuştu. Doğana kadar kız beklerken erkek çıktı. Hatta annem olamaz benim kızım olacak diye itiraz etmiş sonra hemşire pipisini göstermiş :) hayırlısı sağlıklı olsunlar da kuzucuklarımız.

cuma günü doktora gittim.bebeğin suyu daha iyiymiş.şeker yüklemesi yapıldı.çok kötü oldum.başım döndü midem bulandı.benden size tavsiye yanlız gitmeyin şeker yüklemesine.ben babayiğitlik yaptım eşime gelme gerek yok dedim.kayınvalidemin evi yakındı gidip orda yattım sonra..çok şükür sonucu iyi çıktı.oğlumda 50 lik yüksek çıkmıştı 100 lük yaptırmıştı doktor.o daha da kötü.bide yanınızda limon götürün.limonata gibi oluyo.kasılmalarım içinde magnezyum verdi doktor.bebeğim 776 gr.olmuş.benden haberler bu kadar.

İnsanlar bazen çok düşüncesiz oluyor. Neyseki bugün için birini ayarlayabilmişsin.

kızlar günaydın, iyi haftalar diliyorum en son cumada kaldım haftasonu neler konuşmuşsunuz paylaşmışsınız henüz okuyamadım ama gün içinde mutlaka takip edicem şimdi acil yapmam gereken işler var ben arada kontrole gelcem yazılarınızı okumaya anlatın neler yaptınız

günaydın hamişler ve kuzucukları

hafta sonu baya bişey olmuş anlaşılan. iyi haber alanlara sevindim. hırsızlık olayı falan olmuş üzüldüm ama Allah beterinden saklasın iyiki size bişey olmamış.

meltem sakın üzülme benim arkadaşın da başına gelmişti. daha doğmadan düzeldi. şu an da çok iyi.

eşim hafta sonu gripti. ben de ona bakıp iyileştiricem derken sanırım kendim kaptım gözlerimin içi yanıyo valla

bu arada büyük gün yarın bakalım hayırlısı

Sorun olmamasına sevindim:)maşallah kaç haftalıksın canım sen 776 gr. yazmışsın??

Önce günaydııın!!!! :)
aslında 8 buçık gibi hızlıca okudum ne olmuş ne bitmiş ama işlerimi bitirip yazmaya başliim dedim.
Sabah sabah bir maraton anlatamam. Kahvalımızı yapıp eşimi yolladım.
Para çektim, otogardan bi paket göndermem gerekiyodu onu gönderdim.
Markete gittim, bankaya gittim bi hesap açtırma işim vardı, eşim yüksek lisans başvurusu yapıyo bilmem kaç ayrı üniversiteye.
herbiri ayrı bankadan ayrı para istiyo. Nefret ettim bankalardannn
sabah sabah eşimin kemerini, flaş belleğini, hesap cüzdanını kaybedip söylene söylene arayışımda ayrı bi telaş yarattı tabi.
Bu erkekler neden hiç bişeylerine sahip olamazlar kiii
Neyse işte çok uzattım bu saatte ancak evime dönebildim.
Size yazarken de bebişim tepikleyip duruyo, akşam da canımı okudu döne dolaşa beni uyutmadı sıpammm:))

kızlar bugün carsıdan eve gelirken yine duramadım bişeyler aldım. hepsini paylaşcam ama önce oğlışumla kahvaltımızı yapalım sonra özellikle kız bebiş bekleyenlere cok güzel örgü modellerim var
bekleyin beni anajım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…