2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ya kızlar ben hamile kıyafeti almaya alışamadım..çok çeşit yok diye mi bilmiyorum..sırf almış olmak için alıyorum..hele yeni sezonda yeni cicileri görünce içim gidiyor..hiçbirinin xl'ına bile girmiyorum...
bende sadece 1 pantolon ve sort aldım hala evdekıelrle takılıyorum yadanormal magazalardan l bedenelr alıyorum gebeb de begendıgım mını kot etek var onu ve bırde hamıle esofmanı alacagım sadece

İlk defa dün gece hamile yastığıyla uyudum o kadar rahatmışki ben günlerdir eziyet çekiyomuşum uyumak için :14:

canım nerden aldın nasıl bişey fotoğrafı varsa atarmısın bende çok zorlanıyorum geceleri uyurken:97:

berinecim okudum yazdıklarını Allahın da izniyle sağ sağlim alıcaz bebişlerimizi kucağımıza iyi düşünelim iyi olsun umarım dr. yanılmıştır banada dr. saçma sapan şeyler söylemişlerdi çok şükür atlattım hatta olara göre benim çocuğum olmayacaktı neyse sen güçlü ol ki oğluşunda aslanlar gibi doğsun :emir_bebek::nazar::nazar:

ya kızlar ben hamile kıyafeti almaya alışamadım..çok çeşit yok diye mi bilmiyorum..sırf almış olmak için alıyorum..hele yeni sezonda yeni cicileri görünce içim gidiyor..hiçbirinin xl'ına bile girmiyorum...

ben hamıle kıyafetı almadım okul ıcın esortman ustune de xl lar ole ıdare edıcem

buarada dun bebegıme bır tulum alım dedım 0-3 aya baktım asırı mınık 3-6 ay aldım ınternetten de alrsam 3-6 ay alıcam

kızlar meraba biraz önce oğluşumun tekmelerini hissettim amaa ilk defa dışardan ve hala durmadan dönüp duruyor, yerim ben onun minniş ayaklarını...:16:

ben de okula giderken elbise giyiyorum..hamile pantalonu ile bluz aldım..onları giyince kocaman bi kadın oluyorum..offf...amaann ne bileyim...okule giderken giyinmek beni kasıyo galiba..alışcaz artık..bi de adana hala çok sıcak..biraz serinlese hırka falan hoş olurdu yani..

mavusbebek demek eski adı nene hatun olan medicine hastanesine gidiyorsun:9:ben orada doğum yapmayı düşünüyorum buyük ihtimal:27:annemlere yakın çünki:9:

Son düzenleme:
biz geldiiik oğluşumla... nabıyonuss teyzelerii :32: hem yer gök aşkı izliyoruz hem size yazıyoruz..

druryor ne olcak hemde memetdenn:53::53::53:yaptıklarına kar kalıyor sinir oluyorum bakmadım bakmadım yarıda açtım diziyi:27::27::27:

yazık yusufta gerceklerı bılemeden gıttı öbür tarafa yaa.. ama bade yaktı havvanın üstüne atıyorlar.. izne ayrıldım ya sararım artık dizilere.. bu arada iyi dileğin için sagol canım.. oğlum çok hareketlıydı ama şimdi uyuyor galıba yarım saattir hareketsiz..

yazık yusufta gerceklerı bılemeden gıttı öbür tarafa yaa.. ama bade yaktı havvanın üstüne atıyorlar.. izne ayrıldım ya sararım artık dizilere.. bu arada iyi dileğin için sagol canım.. oğlum çok hareketlıydı ama şimdi uyuyor galıba yarım saattir hareketsiz..

mehmet nasıl gülüo ya pislikkkkkk:27::27::27:eşim çok kızıyor bakmama ama bakıorum:37:
benimkide hareketliydi 10 dk ses yok:9::9::9:

mehmet nasıl gülüo ya pislikkkkkk:27::27::27:eşim çok kızıyor bakmama ama bakıorum:37:
benimkide hareketliydi 10 dk ses yok:9::9::9:

benim ki de kızıyorda napsın benimle izliyor garibim :1: uyku saatleri anlaşılaan :) senin ki de mi erkek canım.. kız bu arada lale devri de güzelde benim anlamadıgım cınarla yesım gercek sevgılıydı sımdı cınar toprakla sevgılı ve aynı dızıdeler ben kıskanclıktan ölürüüüüm herhalde

benim ki de kızıyorda napsın benimle izliyor garibim :1: uyku saatleri anlaşılaan :) senin ki de mi erkek canım.. kız bu arada lale devri de güzelde benim anlamadıgım cınarla yesım gercek sevgılıydı sımdı cınar toprakla sevgılı ve aynı dızıdeler ben kıskanclıktan ölürüüüüm herhalde

kız benimki:9::9:

evet öyle olmuş çınarla toprakmış demek kaldırabiliyorlar:9::9:ayrılınca dost olanlardan bunlar:37:

kız benimki:9::9:

evet öyle olmuş çınarla toprakmış demek kaldırabiliyorlar:9::9:ayrılınca dost olanlardan bunlar:37:

geçen gün alışveriş merkezinde eşimin eski takıldığı kızı gördüm parçalıcaktım valla o kadar kıskandım kii.. :1: Allah bağışlasın evladını

Back
X