- Konu Sahibi papatya3459
- #15.641
canlarım mrb hastane için eşyalarımı hazırlıyordum.. bebeğin eşi öndeymiş ani bir kanamayla ikimizde hayatımızı kaybedebilirmişiz.. o yüzden gözlem altında tutacaklar serum ve iğne vurunucam.. eger 1 aya kadar bebek yukarı cıkarsa cıkıcam hastaneden yoksa doguma kadar kalmam lazım dogumu durduracak doktorlar erken dogum sancılarım gelırse 20. haftadan sonra rısklı 24. haftadan sonra da ciğer geliştirici iğne yapıcaklar ani dogum olursa diye.. hepinizi seviyoruz bebeğim ve ben öpüyoruz sizi.. hastaneden ara ara girmeye çalışıcam dualarınızla yanımızdasınız hakkınızı helal edin canlarım..
kızlaarrrr
yarın 4 te bizim de detaylı randevumuz var
biliyorsunuz ikilide sorun çıkmıştı dörtlü biraz rahatlatmıştı bizi..
kollar bacaklar 1 hafta gerideydi
öyle çok korkuyorum ki bir şey derler diye..rahatlamış mutlu şükrederek çıkmak istiyorum doktordan
bize de dua edin noolurrrrrrr![]()
cnm hayırlı haber verirsin inş.ben ayrıntılı yaptırdım dün. perinatolog prof tu. bir problem görmedi ama 4 lü testim 300'ün altı olduğu için amniyo önerdi yani önermek zorundayım ama karar senin dedi. her hastalık bazen ultrasonda belirti vermez dedi.amniyoda da 300 de 1 bebeği düşürme riskin var dedi. amniyo istemiyorum dedim. en başından beri hiç içime sinmiyor dedim.dr. testin 1000 de çıksa hastalık riski var zaten dedi. Rabbime sığındım. en çok dr un şu cümlesi dikkatimi çekti ve korktum. merak edip amniyo yaptırıp herşeyi sağlam bebeği kaybedenler var demişti.dua ediyorum yavrum için. sonuçta tek tehlike bu değil.Rabbim yavrularımızı kazadan beladan korusun, hayırlısıyla sağlıklı doğsunlar inş. dua ederken bebeğimle beni de unutmayın teyzeleri...
kuzular inşallah hepiniz cok cok cok güzel haberlerle gelirsiniz. dua edicem sizin icin rabbim sağlıkla gelmelerini nasip eder inş. bende bi sıkıntıdayım biliyosunuzdur usg de bişey cıkmadı 2 hft sonra tekrar gitcem inş asıl o zaman benim de netleşicek durumum izleri cok iyi anlıyorum. içimizi ferah tutalım güzel düşünelim inş hersey yolunda gider. istenmedik bi durum olursa o da baş-göz üstüne rabbim en iyisini bilir.