2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
canlarım mrb hastane için eşyalarımı hazırlıyordum.. bebeğin eşi öndeymiş ani bir kanamayla ikimizde hayatımızı kaybedebilirmişiz.. o yüzden gözlem altında tutacaklar serum ve iğne vurunucam.. eger 1 aya kadar bebek yukarı cıkarsa cıkıcam hastaneden yoksa doguma kadar kalmam lazım dogumu durduracak doktorlar erken dogum sancılarım gelırse 20. haftadan sonra rısklı 24. haftadan sonra da ciğer geliştirici iğne yapıcaklar ani dogum olursa diye.. hepinizi seviyoruz bebeğim ve ben öpüyoruz sizi.. hastaneden ara ara girmeye çalışıcam dualarınızla yanımızdasınız hakkınızı helal edin canlarım..

kızlaarrrr
yarın 4 te bizim de detaylı randevumuz var
biliyorsunuz ikilide sorun çıkmıştı dörtlü biraz rahatlatmıştı bizi..
kollar bacaklar 1 hafta gerideydi
öyle çok korkuyorum ki bir şey derler diye..rahatlamış mutlu şükrederek çıkmak istiyorum doktordan
bize de dua edin noolurrrrrrr:21::15:

cnm hayırlı haber verirsin inş.ben ayrıntılı yaptırdım dün. perinatolog prof tu. bir problem görmedi ama 4 lü testim 300'ün altı olduğu için amniyo önerdi yani önermek zorundayım ama karar senin dedi. her hastalık bazen ultrasonda belirti vermez dedi.amniyoda da 300 de 1 bebeği düşürme riskin var dedi. amniyo istemiyorum dedim. en başından beri hiç içime sinmiyor dedim.dr. testin 1000 de çıksa hastalık riski var zaten dedi. Rabbime sığındım. en çok dr un şu cümlesi dikkatimi çekti ve korktum. merak edip amniyo yaptırıp herşeyi sağlam bebeği kaybedenler var demişti.dua ediyorum yavrum için. sonuçta tek tehlike bu değil.Rabbim yavrularımızı kazadan beladan korusun, hayırlısıyla sağlıklı doğsunlar inş. dua ederken bebeğimle beni de unutmayın teyzeleri...

kuzular inşallah hepiniz cok cok cok güzel haberlerle gelirsiniz. dua edicem sizin icin rabbim sağlıkla gelmelerini nasip eder inş. bende bi sıkıntıdayım biliyosunuzdur usg de bişey cıkmadı 2 hft sonra tekrar gitcem inş asıl o zaman benim de netleşicek durumum izleri cok iyi anlıyorum. içimizi ferah tutalım güzel düşünelim inş hersey yolunda gider. istenmedik bi durum olursa o da baş-göz üstüne rabbim en iyisini bilir. :31::31::31::31:

cnm hayırlı haber verirsin inş.ben ayrıntılı yaptırdım dün. perinatolog prof tu. bir problem görmedi ama 4 lü testim 300'ün altı olduğu için amniyo önerdi yani önermek zorundayım ama karar senin dedi. her hastalık bazen ultrasonda belirti vermez dedi.amniyoda da 300 de 1 bebeği düşürme riskin var dedi. amniyo istemiyorum dedim. en başından beri hiç içime sinmiyor dedim.dr. testin 1000 de çıksa hastalık riski var zaten dedi. Rabbime sığındım. en çok dr un şu cümlesi dikkatimi çekti ve korktum. merak edip amniyo yaptırıp herşeyi sağlam bebeği kaybedenler var demişti.dua ediyorum yavrum için. sonuçta tek tehlike bu değil.Rabbim yavrularımızı kazadan beladan korusun, hayırlısıyla sağlıklı doğsunlar inş. dua ederken bebeğimle beni de unutmayın teyzeleri...

aaa wilma ne diyosun ultrason iyi geçtiyse rahatla artık en önemlisi o...çok sevindim gözünaydın...bana da bi doktor aynısını demişti..amniyo yaptırıp bebeğine birşey olursa ve sağlıklı haberini alırsan dayanabilecek misin demişti...hani amniyosentezi uzman biri yaparsa 300de 1 den bile daha az risk aslında ama ultrasonda bişi çıkmadıkça gerek yok bence..çünkü çok araştırdım illa ki ultrasonda bişiler görülüyor kan testleri risk belirliyor..ikilisi dörtlüsü süper çıkıp bebeği downlu doğan da okudum ben ona bakarsan..şimdiden sonra rahatla artık sen de...yarın benim de iyi çıksın lütfennnnnnn..

kuzular inşallah hepiniz cok cok cok güzel haberlerle gelirsiniz. dua edicem sizin icin rabbim sağlıkla gelmelerini nasip eder inş. bende bi sıkıntıdayım biliyosunuzdur usg de bişey cıkmadı 2 hft sonra tekrar gitcem inş asıl o zaman benim de netleşicek durumum izleri cok iyi anlıyorum. içimizi ferah tutalım güzel düşünelim inş hersey yolunda gider. istenmedik bi durum olursa o da baş-göz üstüne rabbim en iyisini bilir. :31::31::31::31:

ah canım çok teşekkürlerrr...aminnn..istenmedik bi durum olmasın sağlıklı normal çocuklarımız olsun inşallah canım..hayatta en büyük mucize öyle bi çocuğa sahip olabilmek cidden

berineye geçmiş olsun inş. herşey yolunda gider...

bende bugun eşofman altı aldım giyecek bişey bulamıyordum hep belden sıkıyordu:9:

merhaba... dr dan geldik. akşamdı randevumuz antibiyotikler bitene kadar devam dedi. boy 25 cm kilo 400 gr mış. doğum öne gelmiş. 10 şubattı 5 şubat hatta daha erken olabilir iyi gelişiyor dedi. ben 1 kg almışım. ilaçları içmiyorum düzgün dedim kızdı. dertlerim var dedim. sorunlarım var. bana 3.5 aylık hamiile biri geliyor kalbi delik çocuğun ensesi kalın çıktı 3 lü test kötü çıktı bakalım bak düşünüyorlar ne yapacaklarını sen bu sapasağlam yavruna nasıl kıyarsın dedi. dedi de bilmiyor ki neler yaşıyorum. eşimle kavga ettim bugün patladım. beni ne hallere düşürdün, en mutlu olmam gereken zamanlarda halime bak, 8 sene önce saçma sapan bişey sorumsuzluğun ne hallere düşürdü bizi ne biçim babasın falan filan işte pofffffffffffffffffffffffffffffff... bunaldım artık... en sonunda da hapishanede gönderirim boşanma dilekçesini dedim :((((((

hergün okuyorum genelde ama telefondan girdiğim için pek yazmıyorum. Sıkıntısi olan arkadaşlara dua ediyorum Allah sağlıklı şekilde evlatlarimizi kucağımıza almayı nasip etsin. Benim mide bulantılarım azalmadı aksine daha da arttı özellikle de kendi yaptığım yemekleri yiyemiyorum hergün kusmaktan içim dışıma çıkıyor sizde durumlar ne?

merhaba... dr dan geldik. akşamdı randevumuz antibiyotikler bitene kadar devam dedi. boy 25 cm kilo 400 gr mış. doğum öne gelmiş. 10 şubattı 5 şubat hatta daha erken olabilir iyi gelişiyor dedi. ben 1 kg almışım. ilaçları içmiyorum düzgün dedim kızdı. dertlerim var dedim. sorunlarım var. bana 3.5 aylık hamiile biri geliyor kalbi delik çocuğun ensesi kalın çıktı 3 lü test kötü çıktı bakalım bak düşünüyorlar ne yapacaklarını sen bu sapasağlam yavruna nasıl kıyarsın dedi. dedi de bilmiyor ki neler yaşıyorum. eşimle kavga ettim bugün patladım. beni ne hallere düşürdün, en mutlu olmam gereken zamanlarda halime bak, 8 sene önce saçma sapan bişey sorumsuzluğun ne hallere düşürdü bizi ne biçim babasın falan filan işte pofffffffffffffffffffffffffffffff... bunaldım artık... en sonunda da hapishanede gönderirim boşanma dilekçesini dedim :((((((

sevtap bırakma kendini ya böle sonra pisman olursun kuzum. eşin de zor günler yaşıyo o istermiydi böle olmasını, ona da haksızlık etme bebişine de kendine de. git barış eşinle birbirinize destek olmak zorundasınız, yıpratmayın birbirinizi hadi bakim git sarıl eşine barışın hadii:20::20::20::20:

eee herkescıkler nerede* bende oğullarımı fındık fıstıkla besleyıp geldımmm
bu rada esınu dr dan donup yazmadı cınsıyet ogrenemedı heralde yıne :)):52::52:

canlarım mrb hastane için eşyalarımı hazırlıyordum.. bebeğin eşi öndeymiş ani bir kanamayla ikimizde hayatımızı kaybedebilirmişiz.. o yüzden gözlem altında tutacaklar serum ve iğne vurunucam.. eger 1 aya kadar bebek yukarı cıkarsa cıkıcam hastaneden yoksa doguma kadar kalmam lazım dogumu durduracak doktorlar erken dogum sancılarım gelırse 20. haftadan sonra rısklı 24. haftadan sonra da ciğer geliştirici iğne yapıcaklar ani dogum olursa diye.. hepinizi seviyoruz bebeğim ve ben öpüyoruz sizi.. hastaneden ara ara girmeye çalışıcam dualarınızla yanımızdasınız hakkınızı helal edin canlarım..

canım arkadasım, kendıne ve kuzuna dıkkat et moralını yuksekk tut hersey ıyı olacakkk sızı sevıyorum Allah a emanet olunn.:16:

merhaba kızlar bende kızımın tekmelerını hıssedıyordum bayadır dun ıkdefa mınık tekmelerını dısardan gormeye basladık.

Cinsiyet belli oldu mü die listeye baktım ama adını göremedim ?tesadufi denk geldik :)nasilsn nasil gidio hamilelik?kızın olacakmış Allah hayrli etsin benimde nasipse kız..anlaşılan minure 2mizede sağlam sallamış:1:görüşmek üzere hoscakal

eveeet bir kez daha gece kuşu olarak karşınızdayım :42: bugün 4 lü testimin sonuçları çıkmış doktorum aradı çok ayrıntılı konuşamadık hasta alacaktı çünkü ama en yüksek çıkan riskin 1/14.000 o yüzden hiç merk etme rahat rahat tatilini yap dönünce de ayrıntılı ultrasonuna gir dedi mutlu oldum zaten 2linin sonucu da en yüksek 1/50.000 di o yüzden yaptırmayacaktım 4lüyü ama paket hamilelik olduğum için testlerin falan da paraları ödediğim paraların içinde diye yaptırmıştım iyice içim rahatladı.detaylı kaldı şimdi o da 3 hafta sonra inşallah ondan da bişey çıkmaz rahat rahat kalan hamileliğimin tadını çıkarırım :49:

canım benim normal halim bile öyle:) hamileyken sen düşün artık... sulugözüzzz işte napalım:)

ayyy sağol canım valla bnim gibi birinin daha olması iyi kendimden şüphelenmeye başlamıştım artık :1:

berinecim kendini üzme canım bak en azından bebişin artık sürekli kontrol altında olacak yardıma ihtiyacınız olduğunda sürekli gözetim altında olacaksınız aslında senin için daha iyi bişey evde olsan durmazdın çünkü...sürekli hastanede olmak zor olur eminim ama napacaksın arkadaşım bebişlerimiz için herşey feda :16:

ayyyy canım keşke öyle yapmasaydın diycektim ama vazgeçtim allah bilir nasıl bir ruh hali içindesin ama nolur bu yüzden eşinle aranı bozma bi şekilde üstesinden gelirsiniz yaoacak bişey yok....boşanma falan demeseydin iyiydi tabi :26:

bi de konunun en başındaki tabloyu kim yaptı ve faydası ne bilmiyorum ama ben de olmak istiyorum ordaaaaaaaa :43:bu arada bebekleriniz kaç cm topiğini bulamadım ben yaa

ben de okula giderken elbise giyiyorum..hamile pantalonu ile bluz aldım..onları giyince kocaman bi kadın oluyorum..offf...amaann ne bileyim...okule giderken giyinmek beni kasıyo galiba..alışcaz artık..bi de adana hala çok sıcak..biraz serinlese hırka falan hoş olurdu yani..

aynı ben... pantolon aldım ama giymedim çok sıcak izmir de birde benim sınıfım güneş alıyor deli gibi.. sınıfa girişim salınık saç ilk dersten topluyorum hemen saçlarımı....

dün gelemedm kızlar çok yorgundum.. bel ağrısı oluyor bende.. sanki okulda az yoruluyormuşum gibi bugün birde toplantı var... hadi geçsin şu son aylar...evimde oturayım...

dün gelemedm kızlar çok yorgundum.. bel ağrısı oluyor bende.. sanki okulda az yoruluyormuşum gibi bugün birde toplantı var... hadi geçsin şu son aylar...evimde oturayım...

bendede dün bel ağrısı fenaydı cnm ya pazardaydm bi ağrı saplandı dedim gidiyo bizimki heralde allah korusun bende evde oturmak istiyorm okul yoruyo allah tam gün çalışanlara yardm etsn

cnm seninle hamileliklerimiz aynı gidiyor kaç kilo aldn şimdiye kadar ve hangi şehirsn sanırım mesleğimizde aynı

günaydın kızlar haftanın ortasına geldik çok şükür nasılsınız bebişler nasıl bizde şimdi kahvaltımızı yaptık çalışmaya başlayacağız işlerde bu aralar maş. çok yoğun esin ne yaptın kuzum gittinmi doktora ne dedi cinsiyeti söyledimi ?

Back
X