- 27 Şubat 2012
- 17.009
- 28.788
- 798
- Konu Sahibi papatya3459
- #15.801
çok sağolun canlarımm benim inşallah düzelicez biz inanıyorum.. oğlum üzmicek annesini biliyoruum :) çok sorunlu bir şubat anneleriyiz gerçekten yaa Allahım yar ve yardımcımız olsun..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız ya ben napayım 3erkekle:)kız kumanı mı doğurucan seeen :)) bende 2 erkekle napıcaksam :)
çok sağolun canlarımm benim inşallah düzelicez biz inanıyorum.. oğlum üzmicek annesini biliyoruum :) çok sorunlu bir şubat anneleriyiz gerçekten yaa Allahım yar ve yardımcımız olsun..
Slm kızlar bugün morelim çok bozuk detaylı ultrasyona gittim bebişin kalbinde parlaklık varmış ertesi ay gel birdaha bakalım dedi
ciddi bi sorunmuymuş canım?
evet canım dogum sentromu olma olasılıgı var yani kalbin sol odakcıgındamıymış küçük parlaklık var dedi detaylı ultrasyona girdigimde öbür şeyleri normall çıktı 1 ay sonra kontrole varmamı bir daha bakacaklarmış internette araştırdım yorumları okudum bazıları dogumdan sonra kayboluyormuş birisinin bebişi 3 yaşına girdikten sonra kaybolmuş parlaklık kasa dönüştügünü yazmış canım. Kafam çok karışık allahtan gelir herşey allahtan gelen herşeye razıyım ben sorun yokta nebiliyim doktordaan onu duyunca çok kötü oldum yeni yeni toparlıyorum kendimi.şeker yüklemesini sordum öbür ay geldiginde onuda yaparız dedi bugün tetonoz aşısını vurundum saglık ocagında
evet canım dogum sentromu olma olasılıgı var yani kalbin sol odakcıgındamıymış küçük parlaklık var dedi detaylı ultrasyona girdigimde öbür şeyleri normall çıktı 1 ay sonra kontrole varmamı bir daha bakacaklarmış internette araştırdım yorumları okudum bazıları dogumdan sonra kayboluyormuş birisinin bebişi 3 yaşına girdikten sonra kaybolmuş parlaklık kasa dönüştügünü yazmış canım. Kafam çok karışık allahtan gelir herşey allahtan gelen herşeye razıyım ben sorun yokta nebiliyim doktordaan onu duyunca çok kötü oldum yeni yeni toparlıyorum kendimi.şeker yüklemesini sordum öbür ay geldiginde onuda yaparız dedi bugün tetonoz aşısını vurundum saglık ocagında
Canımm inşallah senin bebişininkide kaybolur.Doktordan öyle duyunca kim olsa kötü olur ama Çok şükür diğer herşey normalmiş iyi düşün iyi olsun.Ben şeker hastasıyım diye bana şeker yüklemesi yapmicaklarmış doktorum öyle dedi tetenoz aşımıda cuma günü olucam bakalım.Ağrın falan varmı?
ben vuruldum canım ağrı felan olmadı çok şükür kişiye göre değişiyor sanırım![]()
Umarım bendede ağrı olmaz ben daha öncesinde paslı bi çivi yüzünden tetanoz olmuştum kolum günlerce ağrımıştı![]()
inş. olmaz ben çok korkmuştum ama olmadı 1 ay sonra yine vurulucam![]()
Canımm inşallah senin bebişininkide kaybolur.Doktordan öyle duyunca kim olsa kötü olur ama Çok şükür diğer herşey normalmiş iyi düşün iyi olsun.Ben şeker hastasıyım diye bana şeker yüklemesi yapmicaklarmış doktorum öyle dedi tetenoz aşımıda cuma günü olucam bakalım.Ağrın falan varmı?
geçmiş olsun canım.inş bütün bebişler sağlıklı sıhhatli dogarda hiç birimiz üzülmeyiz
kızlar sizin de sırtınızda ve özellikle göğüs altınızda ağrı oluyor mu, bazen ağrıdan oturamayıp iki tur atıyorum ama kalan aylar nasıl geçecek kara kara düşünmüyor da değilim :44:
napıyosunuz kuzular ?
bugün işlerim çok yoğundu ara ara bakıp kaçtım size
berine nasılsın canım ?
canım sıkıldı falan demişsin sakın
sen iyi ol ki bebik de iyi olsun çıksın biran önce yukarı da sen de kocana evine kavuş kuzum
yaa bu arada ezel123 bugün doktora gidicekti dönmedi di mi ?
oofff allah ım ne sorunlu bir şubat olduk böleneyse rabbim beterinden korusun hepimiziiiii
![]()
Kızlar yarın detaylı usg giricez ve kuzumu görücem..Doktor kız demişti ama umarım hala değişmemiştir :44:.Cinsiyetini kesin olarak yarın öğrenicez hayırlısıyla.Bize şans dileyin..
Slm kızlar bugün morelim çok bozuk detaylı ultrasyona gittim bebişin kalbinde parlaklık varmış ertesi ay gel birdaha bakalım dedi
merhaba arkadaslar berıne canım gecms olsun ama bencede hastanede olman her acıdan daha ii hayrlısıyla dunyaya gelecek oglun ınsallah .... yarın bende ayrıntılı ultrasona gdyrum saat6.30 randevum ınsallah ıyı haberlerle donermde ben daha cok cdnın pesındeyım cd aalacam ya ona heyecan yaptım daha cok... subat anneler sıkın dısınızı bu cocuklar dunyaya gelcek hayrlısıyla...