2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
çok sağolun canlarımm benim inşallah düzelicez biz inanıyorum.. oğlum üzmicek annesini biliyoruum :) çok sorunlu bir şubat anneleriyiz gerçekten yaa Allahım yar ve yardımcımız olsun..

Kızlar eminönüne gittik kuzucumla güzel güzel ciciler aldık.Havuzlu Hana bi girdik o an kendimi kaybettim öyle güzel şeyler var ki bebişler için insan ne alıcağını şaşırıyo.Bebek şekerleri,geceilkler ne ararsanız.. 3 saat gezmişim ama bitiremedim henüz liste yapıp gitmeye karar verdim çünkü her bişii alasım geldi gerçi bissürü şey aldık ama alıcak daha bissürü şey varmış..Fiyatlarıda uygundu bilginiz olsun.Fotoğram makinemdeki sorunu halledince aldıklarımın fotolarının hepsini yüklicem:34:

çok sağolun canlarımm benim inşallah düzelicez biz inanıyorum.. oğlum üzmicek annesini biliyoruum :) çok sorunlu bir şubat anneleriyiz gerçekten yaa Allahım yar ve yardımcımız olsun..

Canım benim düzeliceksiniz inşallah hamilelerin duları kabul olurmuş sen ve oğlun hepimizin dularındasın.Maalesef azcık sorun hepimizde var ama Rabbim beterinden saklasın hepimizi..

ciddi bi sorunmuymuş canım?

evet canım dogum sentromu olma olasılıgı var yani kalbin sol odakcıgındamıymış küçük parlaklık var dedi detaylı ultrasyona girdigimde öbür şeyleri normall çıktı 1 ay sonra kontrole varmamı bir daha bakacaklarmış internette araştırdım yorumları okudum bazıları dogumdan sonra kayboluyormuş birisinin bebişi 3 yaşına girdikten sonra kaybolmuş parlaklık kasa dönüştügünü yazmış canım. Kafam çok karışık allahtan gelir herşey allahtan gelen herşeye razıyım ben sorun yokta nebiliyim doktordaan onu duyunca çok kötü oldum yeni yeni toparlıyorum kendimi.şeker yüklemesini sordum öbür ay geldiginde onuda yaparız dedi bugün tetonoz aşısını vurundum saglık ocagında

evet canım dogum sentromu olma olasılıgı var yani kalbin sol odakcıgındamıymış küçük parlaklık var dedi detaylı ultrasyona girdigimde öbür şeyleri normall çıktı 1 ay sonra kontrole varmamı bir daha bakacaklarmış internette araştırdım yorumları okudum bazıları dogumdan sonra kayboluyormuş birisinin bebişi 3 yaşına girdikten sonra kaybolmuş parlaklık kasa dönüştügünü yazmış canım. Kafam çok karışık allahtan gelir herşey allahtan gelen herşeye razıyım ben sorun yokta nebiliyim doktordaan onu duyunca çok kötü oldum yeni yeni toparlıyorum kendimi.şeker yüklemesini sordum öbür ay geldiginde onuda yaparız dedi bugün tetonoz aşısını vurundum saglık ocagında

Canımm inşallah senin bebişininkide kaybolur.Doktordan öyle duyunca kim olsa kötü olur ama Çok şükür diğer herşey normalmiş iyi düşün iyi olsun.Ben şeker hastasıyım diye bana şeker yüklemesi yapmicaklarmış doktorum öyle dedi tetenoz aşımıda cuma günü olucam bakalım.Ağrın falan varmı?

geçmiş olsun canım inş. ilerde geçmiş olur:nazar:

Canımm inşallah senin bebişininkide kaybolur.Doktordan öyle duyunca kim olsa kötü olur ama Çok şükür diğer herşey normalmiş iyi düşün iyi olsun.Ben şeker hastasıyım diye bana şeker yüklemesi yapmicaklarmış doktorum öyle dedi tetenoz aşımıda cuma günü olucam bakalım.Ağrın falan varmı?

ben vuruldum canım ağrı felan olmadı çok şükür kişiye göre değişiyor sanırım:27:

kızlar sizin de sırtınızda ve özellikle göğüs altınızda ağrı oluyor mu, bazen ağrıdan oturamayıp iki tur atıyorum ama kalan aylar nasıl geçecek kara kara düşünmüyor da değilim :44:

valla canım vurldugumda çok hafif acıma oldu agrım yoktu sonradan agrım oldu şuan agrıyor kolumu kaldırıp indirirken

geçmiş olsun canım.inş bütün bebişler sağlıklı sıhhatli dogarda hiç birimiz üzülmeyiz

merhaba arkadaslar berıne canım gecms olsun ama bencede hastanede olman her acıdan daha ii hayrlısıyla dunyaya gelecek oglun ınsallah .... yarın bende ayrıntılı ultrasona gdyrum saat6.30 randevum ınsallah ıyı haberlerle donermde ben daha cok cdnın pesındeyım cd aalacam ya ona heyecan yaptım daha cok... subat anneler sıkın dısınızı bu cocuklar dunyaya gelcek hayrlısıyla...

napıyosunuz kuzular ?
bugün işlerim çok yoğundu ara ara bakıp kaçtım size :17:

berine nasılsın canım ?
canım sıkıldı falan demişsin sakın
sen iyi ol ki bebik de iyi olsun çıksın biran önce yukarı da sen de kocana evine kavuş kuzum

yaa bu arada ezel123 bugün doktora gidicekti dönmedi di mi ?

oofff allah ım ne sorunlu bir şubat olduk böle :1: neyse rabbim beterinden korusun hepimiziiiii :16:

canım çok sağol merak etmişsin kayıplarımız olmasın da bu sorunlar aşılır gider buna da şükür topiğimiz için:)

Kızlar yarın detaylı usg giricez ve kuzumu görücem..Doktor kız demişti ama umarım hala değişmemiştir :44:.Cinsiyetini kesin olarak yarın öğrenicez hayırlısıyla.Bize şans dileyin..

hadi hayırlı haberlerle dön inşallah detaylı kontrolü çok önemli cinsiyet de gönlündeki olsun inşallah

üzmeyecek tabi biliyorum ben...topiğimize :nazar: takıyorum o zaman ben de:16:

Slm kızlar bugün morelim çok bozuk detaylı ultrasyona gittim bebişin kalbinde parlaklık varmış ertesi ay gel birdaha bakalım dedi

canım bi arkadaşa da aynısı dendi geçen hafta...benim kızımda da detaylıda bi parlaklık görülmüştü ama korkulacak boyutta değildi..seninki de öyledir muhtemelen..maşallah kızım sağlıkla doğdu bir sorun da olmadı..

merhaba arkadaslar berıne canım gecms olsun ama bencede hastanede olman her acıdan daha ii hayrlısıyla dunyaya gelecek oglun ınsallah .... yarın bende ayrıntılı ultrasona gdyrum saat6.30 randevum ınsallah ıyı haberlerle donermde ben daha cok cdnın pesındeyım cd aalacam ya ona heyecan yaptım daha cok... subat anneler sıkın dısınızı bu cocuklar dunyaya gelcek hayrlısıyla...

ben de cd aldım kızımda da almıştım haksızlık olmasın dedim..halbuki pek izlenmiyor ama olsun kendileri bakarlar:) inşallah güzel haberlerle dönersin canım

Back
X