- Konu Sahibi papatya3459
-
- #1.581
ben sana herkes 40. haftada doğum yapar demedim. adet tarihine göre hesaplanırsa 40. hafta normal süre döllenme ye göre hesaplanırsa 38. hafta normal süredir dedim.ve senin gibi kulaktan dolma bilgilerle konuşmuyorum canım yıllardır işin içindeyim. ve nedir sendeki bu ukala konuşma. geleceğin bir anne adayına bu saygısızca konuşmayı hiç yakıştıramadım. lütfen liderlik egonu burada tatmin etmeye kimsenin üstünde hakimiyet kurmaya çalışma. ben sessizce konuşmaları okuyorum fırsat buldukça, zorla topiği devralıp liderlik taslamaya başladın.
ya kızlar...son adetim 28 nisandı.28 mayıstan beri her hafta doktora gidip bebişimle buluşuyorum..önce kese,sonra kalp atışları,sonra karından ulturasonla kendini de gördük..yarın tekrar gideceğim..ama hep aklıma kötü şeyler geliyor...ne olacak bu paranoyak hallerim..siz de böyle misiniz...nasıl geçecek böyle 7-8 ay anlamıyorum...kendinizi sakinleştirmek için neler yapıyorsunuz...ben herşeyden sıkılıyorum...kitap,tv,bilgisayar,film,hepsinden sıkılıyorum...öğretmenim..okul da tatil artık..siz nasıl vakit geçiriyorsunuz..paylaşırmısınız lütfençç
seker anne adaylari.ben simdi yaza-yaza makyaj yapiyorum ve alis-verise cikicam.serin brseyler almak gerek hava insani boguyor.
zaten gec kalktim midem bulaniyor,basim donuyor basladi benim belirtiler.bide hamile kaldiginiz kilolari yaazin dogan bebek listemize atmam icin gerekli.
ohh gez bakalım :) sıcaklarda dikkat et kendine ve fındığa :) Ben de odaları düzenlicem pofçok yorucu olacak. Yeni mobilyalar aldık onlar gelicek, ve ben kitaplığı tv ünitesini dolaplarımızı boşaltıp başka odaya taşıyacağım. yavaş yavaş tabii :)
ne guzel sen oyle al mobilyalari nasil olsa findik hepsini kiricak,yazip cizicek,uzuldunmu canim???uzul bakalim findik gelsinde tum mobilyalar feda olsun hersey feda olsun onlara.dimi?
biz hepimiz dunyanin eniyi kalpli en guzel annaleri olucaz.bu topikte herkes simdiden bebeginin uzerine oyle bir dusuyorki,sonuna kadarda oyle gidicek,cunki,hepimizin tek derdi var oda bebegimiz.bende birazdan cikicam.
tamam canim yazdim bilgilerini birkac tane bilgi toplayip sonra guncellemeye basliyicam.o zaman listeye alicam.ne o kiz kiloyu neden sakliyoruz???ay kızlar kasap et derdinde koyun can derdinde yani abuk sabuk konuşmayın
şuraya gelmişiz iki lafın belini bükücez derdimizi anlatcaz gereksiz mevzulara girmeyin olan olmuş biten bitmiş aynı şeyleri konuşmanın ne anlamı var
sladı arkadaşım istanbuldayım ben 1980 doğumluyum kilomu yazmıyorummm:)))))
bana cevap yazan arkadaşımada teşekkür ediyorum ilacı kullanınca gecicek sanırım inşallah
tamam canim yazdim bilgilerini birkac tane bilgi toplayip sonra guncellemeye basliyicam.o zaman listeye alicam.ne o kiz kiloyu neden sakliyoruz???tamam ozaman kilo yerine ? isareti koyucam.
Missed Abortion nedir?
Hamileliğin akışında, fetusun veya ceninin artık yaşamaması fakat rahimde tutunma durumudur. Yine de her durumda bir uyarma vardır. Bazen, bu uyarı hamilelik belirtilerinin aniden durmasıyla gelebilir. Eğer hamilelik 2. trimestr dönemine kadar ilerlemişse, bazı kadınlarda sütümsü hafif bir akıntı görülebilir.
... diye birşey buldum netten şimdi. umarım öyle olmamıştır.gerçi düşük tahdidim vardı. hayırlısı artık..
"gamzelihatun
günaydınnn kızlar yavaş yavaş haftaları deviriyoruz ama bende hala mide bulantısı aş erme felan yok tek hissettiğim şey hafif bel ağrısı birde sürekli tokluk hissi anormalmi bu "
sanırım 7. hafta başlıyo bulantılar normal cnm endişelenme
canim benim 5.haftada kesesi gorulen belki dollenmesi normal belki sende gec dollenme olmustur,bu herkeste ayni olmazki,ortalama hesap sattan hesaplanir.ama bebek gec cikinca uzulmeyelim cunki,gec dollenmen olduysa bebek kendini gec gostere bilir.uzulme canim.insallah iyi cikicak,mutlaka haber verirsin.bende merak ettim.
tatlim zaman cok zor geciyor.ben ilkinde gun gun saydim.ama bebek kaybi yasadigim icin bu sefer gun falan saymiyorum,hatta ne hamile kiyafeti alicam nede bebis icin bir seyler.sadece 20.haftada guzel haber alinca rahatladiktan sonra bebegimin yolunu bekliyicem.keske bende sizler gibi bebegimi icten hiss edip bekleye bilsem.diger bebekte ogrenir ogrenmez karnimla konusuyordum,ama simdi hayal kirikligindan korkuyorum.doktorum tekrar olmaz,dedi bende tekrar olmayacagini biliyorum,ama yinede heveslenmekten korkuyorum.gecen defa pembe corap falan almistim,simdi sadece bekliyorum.daha erken gidicem.16.haftada belli olucak.ya bide dusunsene 36.haftalardayiz kiyafetler falan almisiz,hepimizin gobisi burnunda bebegi bekliyoruz.Ne sormuş kızlar ya zaman bir türlü geçmiyor Çarşamba gunü doktor kontrolumuz var neler olacak nasıl geçecek diye dusunmekten yoruldum valla insan nasıl tedirgin oluyor annelik boyle birsey herhalde daha görmeden hissetmeden onu korumaya başlıyorsun birsey olucak diye aklın çıkıyor( güzel meleğim one Allah'a sonra bana emanet seni çok seviyorumm annecim
kızlar benim son adet tarihim 9 mayıs 14 haziran akşamı beta hcg değerim 1268 çıktı. sağlık ocağındaki bayan bu değerin yüksek olduğunu ikiz olabileceğini söyledi. daha keseyi görmeye gitmedik ama sizce yüksekmi???
tatlim zaman cok zor geciyor.ben ilkinde gun gun saydim.ama bebek kaybi yasadigim icin bu sefer gun falan saymiyorum,hatta ne hamile kiyafeti alicam nede bebis icin bir seyler.sadece 20.haftada guzel haber alinca rahatladiktan sonra bebegimin yolunu bekliyicem.keske bende sizler gibi bebegimi icten hiss edip bekleye bilsem.diger bebekte ogrenir ogrenmez karnimla konusuyordum,ama simdi hayal kirikligindan korkuyorum.doktorum tekrar olmaz,dedi bende tekrar olmayacagini biliyorum,ama yinede heveslenmekten korkuyorum.gecen defa pembe corap falan almistim,simdi sadece bekliyorum.daha erken gidicem.16.haftada belli olucak.ya bide dusunsene 36.haftalardayiz kiyafetler falan almisiz,hepimizin gobisi burnunda bebegi bekliyoruz.
seni o kadar iyi anlıyorum ki...ben de artık bebek sahibi olma ümidimi yitirmiştim.eşimle çocuk hayali bile kurmaz olmuştuk.hayatımızı hep iki kişi olarak sürdereceğiz psikolojisindeydik.şimdi de öyle..hiç plan yapamıyor,hiç heveslenemiyoruz..çünkü kaybetme korkusu yaşıyoruz..ama senin şu 36.hafta fantazin hoş olmuş...inş görürüz o günleri.....tatlim zaman cok zor geciyor.ben ilkinde gun gun saydim.ama bebek kaybi yasadigim icin bu sefer gun falan saymiyorum,hatta ne hamile kiyafeti alicam nede bebis icin bir seyler.sadece 20.haftada guzel haber alinca rahatladiktan sonra bebegimin yolunu bekliyicem.keske bende sizler gibi bebegimi icten hiss edip bekleye bilsem.diger bebekte ogrenir ogrenmez karnimla konusuyordum,ama simdi hayal kirikligindan korkuyorum.doktorum tekrar olmaz,dedi bende tekrar olmayacagini biliyorum,ama yinede heveslenmekten korkuyorum.gecen defa pembe corap falan almistim,simdi sadece bekliyorum.daha erken gidicem.16.haftada belli olucak.ya bide dusunsene 36.haftalardayiz kiyafetler falan almisiz,hepimizin gobisi burnunda bebegi bekliyoruz.
insallah canim ya.her sey ALLAHIN elinde.ne yazilmissa onuda yasariz.insallah ocak ayindaki,seker konusmalarimizda gelib caticak.Seni cokk iyi anlıyorum canım Allah aynı acıları sanada bizede yaşatmasın inşallah dediğin gibi son haftalarımıza ulaşırız hayirlisiyla karnımız burnumuzda dogacagi saatleri sayarız insallah
insallah canim insallah.benim amcakizimda bende olan hastalik ciimisti,bebegi 4 ayinda aldilar.ben 4 ay sonra hamile kaldim ama o 8 ay hamile kalamamis ve umudunu kayb etmisti,cok kotu gunler gecirmisti ve sonunda 9.ayda sip diye hamile kalmis.YIL 2012 .iki tane dunya tatlisi ve gayet saglikli oglu var.yani er gec herkes oguzel gunleri goruyor.seni o kadar iyi anlıyorum ki...ben de artık bebek sahibi olma ümidimi yitirmiştim.eşimle çocuk hayali bile kurmaz olmuştuk.hayatımızı hep iki kişi olarak sürdereceğiz psikolojisindeydik.şimdi de öyle..hiç plan yapamıyor,hiç heveslenemiyoruz..çünkü kaybetme korkusu yaşıyoruz..ama senin şu 36.hafta fantazin hoş olmuş...inş görürüz o günleri.....
keseyi ne zaman göreceksiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?