2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

tebrikler! ne de çabuk alışmışsın maaşallah! :))

Allahım bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

=pembetilki canım sende progestan kullanıyosun demi şimdi doktordn geldim banada verdi ama kesiyi göremedi haftaya gel dedi yoksa alttan bakacak kan değerimde 4110 çıktı bana yüksek gibi geldi ben hamileliği 4+6 olarak hesaplıyorum otomatik hesaplayıcıda 5+2 çıkıyo hangisi doğru bilmiyorum keseyi görünce belli olur

ben de 2-3 güne kadar öyle diyordum,ne güzel hiç bişey hissetmiyorum diye birden bir basladı bulantılar,gecmeye de gecmiyor Allah yardımcımız olsun..

ikizimizinde tarihleri aynı ne güzel benim sat 8 mayıs

sol kasığım müthiş ağrıyor ama bugün bel ağrısıda eklendi regl olcakmışım gibi

mide bulantısından daha beter sanırım

ewet ben hamileliğimi 5. haftada öğrendim o zaman HCG değerim 10018 çıkmıştı keseyi görmüştü doktor ama bebek için bişey dememişti. 1 hafta sonra 6. haftada bebeği ve kalp atışlarını gördük çok şükür. ama hafif kahverengi lekelenmem oldu düşük tehdidin var dedi progestan verdi. çok üzüldüm ama şimdilik o kahverengi akıntım bitti gibi.. inşallah bebeğim iyidir..

ikizimizinde tarihleri aynı ne güzel benim sat 8 mayıs

sol kasığım müthiş ağrıyor ama bugün bel ağrısıda eklendi regl olcakmışım gibi

mide bulantısından daha beter sanırım

yok canım emin ol onları ben de yasıyorum ama mide bulantısı gibi olamaz,afedersin istifar ediyorum yok hala geçmiyo üstüne bi de tansiyon düsüklügü,bas dönmesi...

geç döllenme olabilir canım belki o yüzden görünmemiştir. benim kese göründüğünde HCG değerim 10018 di. değerin epey yükselmiş kese görünür artık dedi ama bebeği görmemişti. ertesi hafta göründü. yani geçtiğimiz cuma. doktorun tam haftasını söyler. benim otomatik hesaplayıcıyla aynı çıktı doktorun söylediği. progestan kullanıyorum ewet düşük tehdidim var malesef lekelenmelerim oldu. inşallah devam etmez bugün leke meke yok çok şükür..

bende 8.haftann ıcındeym su 2 hafta rahatlıkla bı gecse cok korkyrum bu 2 haftadan doktra da temmuz 6da gıdıcem daha 18 gun var nası dayanıcam bılmyrum benm bulantı bas donmem cok yok ama uyku halmden bıde ozellıkle gogsumdekı yeşil damardan anlyrum her gun gogsume bakıp cok sukur devam edıyor dyrum kendımce bır yontem iştebuarada o yeşil damar da gun gectkce koyulasıoo sizler dede oyle mıkı?

bendede pembemsi bi iki damla leke oldu 2 gün onun için verdi bugün bakalım geçmiş olsun canımm benim değer normlmi yani 5 haftaya göre

Son düzenleme:
benim mide bulantım hiçççç geçmiyo yaaaaa ( halsizim iş yerindeyim kolumu kaldırıcak gücüm yok kızlar ((

çook teşekkürler açıklamaların için
ama şöyşe bişi var benim değerim 4 gün önce 1008di..artışı da hızlı bu durumda bugün 4000lerdedir diye tahmin ediyorum ölçtürmedik artık
kalp atışlarının sesi değil de kese var embriyo yok hani canlı olduğuna dair bi görüntü yok henüz
hani boş gebelik mi normal mi belli değil
düşük değerle başladık geç döllenmedir o yüzden böyledir diye avutuyorum kendimi..

Mide bulantım had safhada.Belki istifra etsem rahatlıcam ama sadece bulantı.
Regli olucakmısım gibi karın,kasık ve eklem ağrısı da cabası.
Bugün eve uçmak istiyorum

Mide bulantım had safhada.Belki istifra etsem rahatlıcam ama sadece bulantı.
Regli olucakmısım gibi karın,kasık ve eklem ağrısı da cabası.
Bugün eve uçmak istiyorum

mide bulantısı mahf ediyo insanı bütün vücut dengen bozuluyo Allah yardımcımız olsun çalışınca daha bi zor oluyo

bende kasık ağrısı var bir de göğüslerim yan taraflardan ağrımaya başladı anca
mide bulantısı uyku falan yok ama canım bir şey yemek istemiyor sıcaklardan mı bilmem

kese görenler kalp atışı duyanlar gözünüzaydın bir de...

inş. olmaz canımmm inan hiçbişeyden zevk alamıyosun bebeğime bile sevinemiyorumm hayat duruyo sanki ve benim sabah başlıyo akşama kadar Allah yardımcımız olsun

mide bulantısı mahf ediyo insanı bütün vücut dengen bozuluyo Allah yardımcımız olsun çalışınca daha bi zor oluyo

Valla aynen canım ya
Amin bu dönemleri rahat atlatmak nasip olsun hepimize

Sladi canım topikleri gezerken diğer hamişlerin kilo çizelgesini gördüm.
Şahsen daha detaylı olduğundan gelişimi görmek daha iyi gibi geldi.
Bi incele istersen http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...-kasim-hamislerinin-kilo-takip-cizelgesi.html

inş. olmaz canımmm inan hiçbişeyden zevk alamıyosun bebeğime bile sevinemiyorumm hayat duruyo sanki ve benim sabah başlıyo akşama kadar Allah yardımcımız olsun

kızımda ben serum yemiştim mide bulantılarından 3 ay sonra iştahım çok açılmıştı:)
ama böyle belirsiz olacağına bulantı olsun diyesim de gelmiyor değil şu anda:))
her şey yolunda olsun da geçecek elbet canım

meraba kızlar cinsiyet tahmini istemiştim az önce bilgilerimin oldugu yere baktım 2 tane kırmızı ve mavili logo var kız tada erkek yazmıyor beklemedemi acaba hala

canm ben sadece kan tahlili yaptrdmm dr henüz ultrasonda cıkmaz dedi.bidahaki gidişimzde ultrasona gricem galiba.neden düsük oldugunu düsünüyorsun ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…