- Konu Sahibi papatya3459
-
- #16.241
Benim eşiminde erkek doktor takıntısı var gibi ama benim daha fazlaama mecbur kalsaydım itiraz etmezdi.özellikle seçtiğim bi hastane var kadın doğum bölümü doktorları hepsi bayan.İlk 3 muayeneme gittiğimde bebeği göremiyodu hep alttan muayene etmek zorunda kaldı doktor ki onda bile sinir olmuştum.
kızlar çıktım ben iyi akşamlar
bende kesinlikle istemem, mesela anneminde secme özeligi vardi ama erkekdi ona bile dedim erkege gidebildin. hem niye asagidan bakilmiyor anlamadim burdada yukardan pek fazla bakmazlar
ooo senın kızın maşallahı varmıs salıh 5 yasında 18 kıloydu sımdı 43 oldu danacık azıcık gobeklendı sankı bu benı cok rahatsız edıyor dıkkat etmeye calısıyorum odum kopuyor kılolu olmasından allahtan boyu varda kurtarıyor ben hıc ınanmazdım sunnet olunca ırılesır derlerdı bende gavurlar napıyo hepsı bıdıkmı dıye dalga gecerdım hakkaten dogruymus cocuk resmen semırdı bu yaz:)ikisinede maşallah canım. Bana 3buçuk kilo doğar dedi bakalım tutacakmi tahmin. Senin salih'e yakın benim 2. Kızın kilosu belki 4kilo doğar benimkide:-/ aman fazla kiloda iyi değil kızım 3yaşında 3aylık giysilerle yirmi kilo doktora götürcem obez falan olur korkuyorum. Sağlıklı dogsunlarda nasılsa kilo alınır.
berıne ıyı yenı nıck ıle aramızda "cıgdemden"...:)tamam kuzum yarına kadar dokuz doğurcam ama gidicem sizede yazarım sonra sonuçları
Meltem canım illaki doktro ister diye düşünüyorum yeni tahliller ama benm hatırlıyorum daha öncede böyle bişey olmuştu tiroidlerinize baktırın fln diyede pek sallamamıştım o dönemlerde dua edin banada
berine nasılmış bugün merak ettim onuda
ılk dogumumda doktorum kadındı sımdı erkek cınsıyet tercıhı yapmam doktor secımlerınde cunku ben onları cınsıyet olarak gormuyorum karsımda nedense , bı konuda esım cok rahat doktorun erkegı kadını olmaz der , onun rahtıgıda bana gectı demekkıbende kesinlikle istemem, mesela anneminde secme özeligi vardi ama erkekdi ona bile dedim erkege gidebildin. hem niye asagidan bakilmiyor anlamadim burdada yukardan pek fazla bakmazlar
Bende istemem ama Senin durum biizmkinden farklı :44: enteresan bi durum.. doktora bu konuyla ilgili bişii sordunmu hiç?
hangi konu canim anlamadim??
kizlar bbisey soracam sizin dr erkekmi kadinmi bide altanmi bakiyorlar. ben gecen hastaneye gittim agrim vardi esimde geldi iceri giremedi benimlen ben cikaana kadar dokuz dogurdu telefon üstüne telefon mesajlar dr erkek sandi. dedim dogumda erkek dr
olsa ne yapacam yok ben dogurmiyomu dicem dr sonucda ama anlamiyor erkek kesinlikle olamaz. annemde bende hamileyken dr erkeekmis babam bisey dememis bunu anlamiyorum
Seçme imkanım yok demişsin ya doğumuna erkek doktorda girebilir diye durumun farklı dedim canım
ooo senın kızın maşallahı varmıs salıh 5 yasında 18 kıloydu sımdı 43 oldu danacık azıcık gobeklendı sankı bu benı cok rahatsız edıyor dıkkat etmeye calısıyorum odum kopuyor kılolu olmasından allahtan boyu varda kurtarıyor ben hıc ınanmazdım sunnet olunca ırılesır derlerdı bende gavurlar napıyo hepsı bıdıkmı dıye dalga gecerdım hakkaten dogruymus cocuk resmen semırdı bu yaz:)
burda hastanede doguracam simdi o sira erkek olsa kadin dogumcusu olmasa yapacak bisey yok ben asla istemem cekinirim ama son care o oldumu mecur artik. eger dogumda erkek olursa esim ne yapar merak ediyorum kesin sinirden patlar insallah kadin olur ama konusacam belki secme imkanim var ben bilmiyorum eger varsa tabiki kadin sececem
Canım ben bugün aşımı yaptırmaya gittim yapmadılar 22 haftayı bitir öyle gel dediler..Haftasından önce yapılan bi kaç gebe düşük yapmış dediklerine göre 22 haftadan sonra yaptırmak daha doğruymuş 32 haftaya kadar yapıyoruz dedi.Ne kadar doğru söylüyolar bilemem gerçi ama..Dünde kendi doktorum aşımı mutlaka yaptırmak gerektiğini hatırlattı:44:
Dediğin gibi doğumda erkek olursa yapıcak bişii yok.. bence o an doktorun erkek olup olmadığını düşünmez herhalde doktorun cinsiyetinden senin ve bebeğin durumu daha önemli olucak canım sen sıkma canını
canım banada saglık ocagındaki doktor ilk düşük yapanlarda tetonoz ignesi yapılmadıgını düşük riskinin oldugunu söyledi doktoruma sordum tetonoz ignesini vurunup vurunmadıgımı sordu bende vurunmadıgımı söyledim durumu anlattım vurunmam gerektigini söyledi ordan çıktıgımda saglık ocagına varıp aşımı oldum21+2 günlükken ben birde önceden 1 haftalık düşük geçirmiştim hamdolsun birşey olmadı yinede korktugumdan öyle birşey olursa diye israhat ettim igneyi yedikten sonra 2 gün.
Bana bu şekilde açıklamadı.İğne vurulduktan sonra düşük yapmışlar göya ama muhtemelen senin dediğin gibi bi durum olmuş olabilir.Bende haftaya vurdurucam bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?