2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

bende kesinlikle istemem, mesela anneminde secme özeligi vardi ama erkekdi ona bile dedim erkege gidebildin. hem niye asagidan bakilmiyor anlamadim burdada yukardan pek fazla bakmazlar

bende kesinlikle istemem, mesela anneminde secme özeligi vardi ama erkekdi ona bile dedim erkege gidebildin. hem niye asagidan bakilmiyor anlamadim burdada yukardan pek fazla bakmazlar

Bende istemem ama Senin durum biizmkinden farklı :44: enteresan bi durum.. doktora bu konuyla ilgili bişii sordunmu hiç?

ooo senın kızın maşallahı varmıs salıh 5 yasında 18 kıloydu sımdı 43 oldu danacık azıcık gobeklendı sankı bu benı cok rahatsız edıyor dıkkat etmeye calısıyorum odum kopuyor kılolu olmasından allahtan boyu varda kurtarıyor ben hıc ınanmazdım sunnet olunca ırılesır derlerdı bende gavurlar napıyo hepsı bıdıkmı dıye dalga gecerdım hakkaten dogruymus cocuk resmen semırdı bu yaz:)

berıne ıyı yenı nıck ıle aramızda "cıgdemden"...:)
sen benı dınle gıt devlet hastanesınde yaptır

ılk dogumumda doktorum kadındı sımdı erkek cınsıyet tercıhı yapmam doktor secımlerınde cunku ben onları cınsıyet olarak gormuyorum karsımda nedense , bı konuda esım cok rahat doktorun erkegı kadını olmaz der , onun rahtıgıda bana gectı demekkı

benımde doktorum bayan kızımdada aynı doktorumdu kocam bıse demeden ben zaten ıstemedım doktorda olsa goruyo kocamdan baska gorsun ıstemem.ımkanı var sıgortaya da gıtsen secme sansın var ıstedıgındra randevu alıyosun.amadogumda kım denk gelırse ondada rahatsız olmuyosan kocan bıse dıyemez kendı dogurtturamıyıcagına gore.hava parayla ozelde kadın dra goturcek.takma kafana sende ılk zamanlar bebek kesesı gorunmezse bakıyolar bıde 37 haftada catı muaynesı.ama dogum baslayınca gelen gıden elını sokan bellı olmuyomus acılma bakıyolar.bende ılk dogumumda sdece bı hemsıre gıttı geldı acılmamı kontrol ettı.dogumhaneye erkek gırmıyo dr kadın.ebe kadın.hemsıre kadın.cocuk druda yan odada beklıyodu.

Seçme imkanım yok demişsin ya doğumuna erkek doktorda girebilir diye durumun farklı dedim canım

burda hastanede doguracam simdi o sira erkek olsa kadin dogumcusu olmasa yapacak bisey yok ben asla istemem cekinirim ama son care o oldumu mecur artik. eger dogumda erkek olursa esim ne yapar merak ediyorum kesin sinirden patlar insallah kadin olur ama konusacam belki secme imkanim var ben bilmiyorum eger varsa tabiki kadin sececem

Evet ya kilolu benide rahatsız ediyor kilosu:-(boyuda 100cm kilosu yüksek boyu %75lerde fena sayılmaz ekimde aşısı var bakalım sorcam ne yapmam gerekiyo diye. Pilav makarna ayda 1yaparım ekmek kilo aldırıyo herhalde

Dediğin gibi doğumda erkek olursa yapıcak bişii yok.. bence o an doktorun erkek olup olmadığını düşünmez herhalde doktorun cinsiyetinden senin ve bebeğin durumu daha önemli olucak canım sen sıkma canını

canım banada saglık ocagındaki doktor ilk düşük yapanlarda tetonoz ignesi yapılmadıgını düşük riskinin oldugunu söyledi doktoruma sordum tetonoz ignesini vurunup vurunmadıgımı sordu bende vurunmadıgımı söyledim durumu anlattım vurunmam gerektigini söyledi ordan çıktıgımda saglık ocagına varıp aşımı oldum21+2 günlükken ben birde önceden 1 haftalık düşük geçirmiştim hamdolsun birşey olmadı yinede korktugumdan öyle birşey olursa diye israhat ettim igneyi yedikten sonra 2 gün.

evt hakklisin saten bebegi göredükden sonra herseyi unutur ;-) kafaya takmyiorum sadece merak etim esim gibileri varmi cünkü o gün cok asiri tepki vermisdi. bebegim herseydeen önemli benim icin hayirlisiyla saglikli dogsunda gerisi umRUMDA DEGIL esimde benim düsüncemededir bence sadece kontrollere gitigimde erkek olmasin diyor

Bana bu şekilde açıklamadı.İğne vurulduktan sonra düşük yapmışlar göya ama muhtemelen senin dediğin gibi bi durum olmuş olabilir.Bende haftaya vurdurucam bakalım..

kızlar park yataktan vazgeçtim, ablam oyuncak gibi o ne öyle dedi beğenmemiş... bahsetmiştim alıcam böyle bişey diye, gitmiş bakmış ben yeni gördüm bizim zamanınmızda yoktu ama hiç hoşuma gitmedi antik kuntik bişey dedi beni de vazgeçi,rdi abla para yok başımızdaki dertleri de biliyon dedim yok dedi büyüyen beşikler çok hoşuma gitti ondan alırım ben sana dedi :)))) çok sevindim. ben de para biriktirebilsem bir yaaa 4 ay kaldı doğuma...

oda tak. 1100 e falan alırım.
araba ve oto koltukları da toplam 600 tl
kıyafetlerine tekstiline de 600 tl
ıvır zıvır şampuandır kremdir emziktir biberondur ateşölçerdir falan onlar da 500 tutsa yaklaşık 3000 tl lazım. doğum paramı annem verecek. eşim hapse girmezse biriktiririm ama zor ((( bakalım hayırlsıı.... kocaeli de ablam buraya gel çok güzel bir yer var çok ucuz ordan beraber alıırız dedi. bakalım kocaeli gölcük e gidicem...

merhaba anneler ve guzel bebıslerı nasılsınız?....gecmısı bastan sona okudum ama cevap ısıne gıremedm bayadır bakmaynca kopuk cevaplar vermek ıstemedım...dun ayrıntılı ultrasona gırdım cok sukur bır sıkıntı yok doktor bebegn saglıklı oldgnu soledı rahatladım snra ılk kez renklı olarak gordum bebegımı ayy oyle gorunce sıyah beyaz gormekte neymıskı dedım bı de aaa benm ıcımde bebek varms gercekten dedım:):):)kızımız parmakalrıyla yuzunu kapadı ınat ettı acmadı elını doktor ıstersnz yarm saat snra bı goruntu daha yakalayalım dedı ama gerek gormedım daha fazla rahatsız etmım dedım dunden berı 10 snlık o yuz kapama vıdeosunu 100 kere ızlemısımdır ne guzel bır duyguymus cok sukur rabbıme parmakları baya uzun dedı bıde cok hareketlı dedı evet dedı cok fazla tekme yıyorum olsun dedı bız hareketlı bebegı severız dedım bende severım:):)doktorda pek saftırıktım ya ekrana odaklandm baskada bısı gormedı gozum ahh dogum zamanı gelsede alsam kuacgıma ....

ha meltemcıgım boy kılo ekleyeblrsn benmde 22+2 cıktım dun 515 gr 28 cm (flyı 7yle carptım valla ole buldum:9)ole heralde

Bana bu şekilde açıklamadı.İğne vurulduktan sonra düşük yapmışlar göya ama muhtemelen senin dediğin gibi bi durum olmuş olabilir.Bende haftaya vurdurucam bakalım..

canım geç olsun güç olmasın 1 hafta sonra olsun sen ve bebişin saglıklı olsun gerisi hikaye banada doktor detaylı ultrasyona giitigide bebişin kalbinde küçük parlaklık oldugunu söyledi 1 ay sonra vardıgımdada birdaha bakacaklarmış şeker yüklemesinide sordum ozaman geldiginde yaparız dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…