- 24 Ekim 2011
- 1.043
- 9
- 66
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #16.261
merhaba anneler ve guzel bebıslerı nasılsınız?....gecmısı bastan sona okudum ama cevap ısıne gıremedm bayadır bakmaynca kopuk cevaplar vermek ıstemedım...dun ayrıntılı ultrasona gırdım cok sukur bır sıkıntı yok doktor bebegn saglıklı oldgnu soledı rahatladım snra ılk kez renklı olarak gordum bebegımı ayy oyle gorunce sıyah beyaz gormekte neymıskı dedım bı de aaa benm ıcımde bebek varms gercekten dedım:):):)kızımız parmakalrıyla yuzunu kapadı ınat ettı acmadı elını doktor ıstersnz yarm saat snra bı goruntu daha yakalayalım dedı ama gerek gormedım daha fazla rahatsız etmım dedım dunden berı 10 snlık o yuz kapama vıdeosunu 100 kere ızlemısımdır ne guzel bır duyguymus cok sukur rabbıme parmakları baya uzun dedı bıde cok hareketlı dedı evet dedı cok fazla tekme yıyorum olsun dedı bız hareketlı bebegı severız dedım bende severım:):)doktorda pek saftırıktım ya ekrana odaklandm baskada bısı gormedı gozum ahh dogum zamanı gelsede alsam kuacgıma ....
Cnm dun andik seni esimle noldu acaba diye. Cok sevindim tatlim Allah bebegini size bagislasin.Merhaba kızlar az önce doktordan geldim. Detaylıya girdim. Hatırlayan varmı bilmiyorum bebeğimin beyninde kist vardı. O kist küçülmeye başlamış. Kistle birlikte kalbinde delik olsa damarları eksik olsa tehlikeli dedi. Sadece kist varmış oda küçülmeye başlamış. Herşeyi normal sağlıklı dedi. Yüzde 99 kaybolacak o kist dedi. Şükürler olsun çok sevindim. Meltemızmir adete göre 21+0 doktora göre 22 hafta 2günlüğüm kızımin boyu 26cm kilosu 475gram bilgine canım
kızlar dün tetanoz aşımı yaptırmıştım gece boyu ateşlendim ter akıtttım ve titriyodum sizdede oldumu bugün oldu hala aynıyım kan ter içindeyim sizde yaşadınızmı?
ekledım canım dogru yapmıssın 20 haftalıkken fl olcun yokmu onuda hesapla ıstersen 20. haftada yazmamısız boyha meltemcıgım boy kılo ekleyeblrsn benmde 22+2 cıktım dun 515 gr 28 cm (flyı 7yle carptım valla ole buldum:9)ole heralde
maşallah bebişine canım bende yarın gidicem inşallah renkli ultrasyona ama akşam 5de randevumuz tok karnına gel dedi kız ama ya benim bebeğim tokken fazla hareket etmiyor ben biraz açıkınca daha çok hareket ediyor bugünde telefon etmişler tok karnına gelsin yanında meyva suyu getirsin demişler bakalım ne olucak allahım inşallah bebeğim iyidir valla şimdiden öyle heycan bastıki anlatamam ya
ekledım canım dogru yapmıssın 20 haftalıkken fl olcun yokmu onuda hesapla ıstersen 20. haftada yazmamısız boy
sat.a gore verılıyor dıyebılıyorum son adet tarıhıne gore 32. haftayı doldurman lazımcok pespese oldum yazmalarım ama:):)sımdı bu dogum ıznı olaynı sorucam doktor bana muhtemel tarıhın 29 ocak gorunyr dedı oncesı ve snrası ızın buna goremı ayarlanıor bu tarh bundan snra ultrasnda oynıcakmı surec nasıl oluyor ben dogum oncesı ıznı yavas yavas kullanmaya karar verıyrum gıbı okula gıdıs ve okul baya yoruyor cunku
gobek mı bebek esyalarımıresim eklediginiz topige nasil gire bilirim
gobek mı bebek esyalarımı
kızlar tetanoz aşısı 20 hafta doluncamı yapılıyor. yani doktorumun dediğiyle sağlık ocağından aradılar ikisinin dediği tutmuyoda...
22.hafta bitmeden vurulman lazımben içerisindeyken vuruldum
bu renkli ultrasona neden giriliyor en son detaylıya girdim o kadar:26::26::26::26::26:
bu renkli ultrasona neden giriliyor en son detaylıya girdim o kadar:26::26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?