2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
cok pespese oldum yazmalarım ama:):)sımdı bu dogum ıznı olaynı sorucam doktor bana muhtemel tarıhın 29 ocak gorunyr dedı oncesı ve snrası ızın buna goremı ayarlanıor bu tarh bundan snra ultrasnda oynıcakmı surec nasıl oluyor ben dogum oncesı ıznı yavas yavas kullanmaya karar verıyrum gıbı okula gıdıs ve okul baya yoruyor cunku

maşallah bebişine canım bende yarın gidicem inşallah renkli ultrasyona ama akşam 5de randevumuz tok karnına gel dedi kız ama ya benim bebeğim tokken fazla hareket etmiyor ben biraz açıkınca daha çok hareket ediyor bugünde telefon etmişler tok karnına gelsin yanında meyva suyu getirsin demişler bakalım ne olucak allahım inşallah bebeğim iyidir valla şimdiden öyle heycan bastıki anlatamam ya

Cnm dun andik seni esimle noldu acaba diye. Cok sevindim tatlim Allah bebegini size bagislasin.
kızlar dün tetanoz aşımı yaptırmıştım gece boyu ateşlendim ter akıtttım ve titriyodum sizdede oldumu bugün oldu hala aynıyım kan ter içindeyim sizde yaşadınızmı?

Ben de 2 gibi gidip olmustum. Yarim saattir agri basladi beraberinde gucsuzluk halsizlik garip bi bas donmesi usume midem bi garip fln. Noluyo len? hemsirecigim hic acitmadan yapti ama biraz yukari yapmis galiba kulagima kadar agrim var

ben de tok gtmedm olede bısı demedılerdı bebegn ıyıdr ınsallah canm haydı sende ıyı haberlerle gel bakalım
ekledım canım dogru yapmıssın 20 haftalıkken fl olcun yokmu onuda hesapla ıstersen 20. haftada yazmamısız boy

23 cm mıs canm

sat.a gore verılıyor dıyebılıyorum son adet tarıhıne gore 32. haftayı doldurman lazım

kızlar aksamdan berş ssvd yi arastırıyorum sezeryandan sonra vagınal dogum aklıma yatmıyor degıl ama doktorunu bulmak zor ızmırde 1 doktor gozukuyor yapabılen

22.hafta bitmeden vurulman lazımben içerisindeyken vuruldum

sağol canım yani 22 haftanın öncesi istenilen günlerde olunuyosa sorun yok o zaman...
doktora 18+4 de gitmiştim 2 hafta sonra vurun dedi yani 20 +4 oluyo 20 +1 ken sağlık ocağına çağırdılarda fark etmiyosa gün olarak vurundum gitti ilk oğlum 2008 doğumlu olunca araları çok açık yaş farkı olmadığı için tek dozluk iğne vuruncakmışım...

Şurada bazen yazılanları ağzım acik okuyorum bu devirde hala kadın dr ,erkek dr ayrımı yapılıyor !!! Benim babam da kadın dogumcu. İnanin kimse kimsenin mantarli yada boklu seyine meraklı değil. İnsanin fikri neyse zikri de oymuş. Onlar doktor , sapık değiller , o gözle de bakmıyorlar. Ben hiç bir zaman doktoruma cinsiyet gozeterek bakmadım , sadece doktorumdu. Milletin akli nerede? Bu zihniyettekiler bari kızlarını okutup doktor yapsınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…