2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
bende hayret ediorum ayrım yapanlara
ben hastaneye yatırıldım düşük tehlikesi nedeniyle hastaneye yatırıldım erkekli bayanlı grup alttan muayene ettiler 5 yada 6 kişiydiler ne yani ben onlara bayanlar içerde erkekler dışarıda mı kalın dicektim:18:O anda böyle düşünmek bile aklımdan geçmiordu önemli olan sağlık

merhabalar bu renkli ultrasona neden giriliyor en son detaylıya girdim o kadar:26:

ben detaylıya grdım doktorum 13 ekımde aylık kontrolumuz var seker yuklemesı yapılcak ozaman renklı ultrasonda bebegın yuzunu gosterıcem dedı hamılelıgn eglencelı tarafı yanı anladgm kadaryla

arkadaşların iyi haberlerini aldıkça mutlu oluyoruz gerçekten Allah kimseye sıkıntı vermesin.akşamdan beri kasiklarim ağrıyordu adet sancısı gibi birde bebeğin hareketlerini hem göbek deliğimde hemde aşağıda hissettim çok korktum bebek aşağıda mı anormal bir durum mu var diye ama inşallah birşey yoktur. Kocam da çok rahat dönemsel bir durumdur normaldir üşütmüş olabilirsin dalan diyor sanırım bu adamin rahatlığı ile evde doğururm doğum sancısına da dönemsel der hay Allah ya sinir etti adam beni gece gece

Tabi canım ya geç olsun hiç önemli değil yeterki sağlıklı olsun..Benide 1 ay sonra kalbine bakmak için tekrar çağırdı çok şükür bişii yok ama kontrol amaçlı dedi.Şeker yüklemem yapılmicak benim

Bu fikir zikir meselesi değil tamamen tercih meselesi.
Ve herkesin fikirlerine ve tercihlerine saygı duymamız gerekmiyomu?

kızlarımızın ne meslekte olucagı senı bu kadar ılgılendırmesın cnm.rahatsız olan cekınen gıder bayan dr.olmayanda neresını gosterırse gostersın.kımse drlar sapık bıze yan gozle bakar demedı.cekınen dr olsada olum dosegı kalp amelıyatı degıl .secme snsı olan cekınen gıder bayana.nıe bukadar abarttın.bu devır dıye bse yok 2022ye gelsekte aynı 50 sene sonrada aynı.bayandada cekınıyosun.utanıyosun ama daha rahat.
burası ortak alan dıye herkez canı ıstedıgı gıbı agzına gelenı solıyemez.ınsanların duygularına dusuncelerıne saygı duyun bıraz.

Bu fikir zikir meselesi değil tamamen tercih meselesi.
Ve herkesin fikirlerine ve tercihlerine saygı duymamız gerekmiyomu?

Saglık konusunda nasıl tercih yapılıyor ? Önemli olan iyi bir Dr olması. Cehalete saygı duymamam. Bazı yerlerde kadın doktor yok diye hamileleri evde dogurtuyorlar. Ölen kadınlar var bu yüzden. Doktora o gözle bakmak yanlış bir kere. Doktorun kadını erkeği olmaz.

Herkesin tercihi kendine kalmış olayı büyütmeye gerek yok bende seçme şansım oldugu sürece bayan doktora giderim. Kişisel tercihim sonuçta. Doktora hangi gözle baktığıma gelince , doktor gözüyle bakıyorum sadece doktor yani dahası yok :)

huhuuu
dün gelemedim farkeden oldu mu bilmem de
nöbetçiydim haşatım çıktı sonra da bi arkadaşa geçtik direk gece döndük falan derken ama geçmişi okudum şimdi

kadın doktor erkek doktor ayrımı benim de ağzımı açık bıraktı ne yalan söyleyim
saygı duymak meselesi değil de ben çok üzüldüm...
benim doktorum erkek ilk zaman alttan da baktı
eşimin aklına bile gelmedi biz ne düşünüyoruz o sırada ki düşünmesi bana biraz aşırı uçlarda geldi..orda kutsal bir iş yapıyor doktor, kocam da vajina derdine mi düşecek
kocamdan başkası görsün istemem olayı falan...
yarın bi gün göğüste bi kitle olsa erkek doktora mıncıklatmam falan mı denilecek kanserli halle Allah korusun..
neyse, seçme hakkı varsa hakkınızı kullanın tabi ki kesinlikle doktorun kadını erkeği olmaz...kimseyi kırmak istemem bu da benim görüşüm

Doktor seçme saşsım varsa eğer.. ki var tercihimi bayandan yana kullandım.Siz buna cehalet diyemezsiniz.Doktor yok diye karısını zorla evde doğurtturan erkeklere belki cahil diyebilirsiniz ama bizi bunlarla da aynı kefeye koyamazsınız.Biz zaten erkek doktorlara karşı olan kişiler değiliz ki tabiki doktorun kadını erkeği olmaz ama kişisel tercihlerede saygı duymak lazım.

hem bu benim tercihim saygılı olun deniliyo hem de erkek doktora gidene neresini gösterirse göstersin deniliyo var mı böyle çamur atmak biz oramızı buramızı göstermeye mi gidiyoruz çok büyük devletimiz 100 bin nüfuslu ilçeye sadece 1 doktor göndersin o da erkek olsun ama ben tercih etmiş olayım hem de oramı buramı göstermeye gideyim üstüne bi de bana laf edilsin rica ederim biraz üsturuplu konusun

günaydın kızlar nasılsınız bebişler nasıl

günaydın canım
ben iyiyim ama bebek nasıl bilmiyorum
içerde çocuk dolanıp duruyo ama anası hissedemiyo ki maşallah nasıl bir karın varsa bende yağlarım duvar örmüş çocugum aşamıyo engelleri haftaya doktora gidince sorucam bakalım ne dicek
benim rahmim gerideydi sanırım onun da etkisi var

kusura bakma ama arkadasın mantarlı ve boklu seyıne merak degıl youmu hosuna gttı heralde okadar bozulmana anlam veremedım benım yazdıgıma.babası kadın doumcuymus ama meraklı degıller dıyosun.sen bole bı uslubu kullanırken rahat rahat gtsınler drlara.
bole yorum yapana bole cvp bız erkek dr gıdenlere laf ettık mı yok.n ddık SECME SANSIM VARSA bayana gıderım.sız gıdın utanıyoruz bız gıtmek ıstemıyoruz.
yeterbeee derse mantarlı boklu seyı bende mantarlı boklu seyımı erkek dra gostermek ıstemıyom.rahatsız olmayan gıtsın.uzatmaya gerek yok.

kız benimkide çok hareket etmiyor keyfi gelince sıpa :) sor bakalım ne diyecek bende ayın 10 unda gideceğimmmmm etkisi olabilir tabii ne diyecek bakalım doktorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…