- Konu Sahibi papatya3459
-
- #16.281
cd ıstegebaglı ben ıstemedım meseladoktorum bana tekrar kontrole gidişimde detaylıya girceksin üstelik renkli ultrasyon dedi ama... Kızlarda cd veriliyo dediler bende onu anlamadımher doktor veriyomuki...
doktorum bana tekrar kontrole gidişimde detaylıya girceksin üstelik renkli ultrasyon dedi ama... kızlarda cd veriliyo dediler bende onu anlamadımher doktor veriyomuki...
bana bişey demedi ya renkli ultrason önemlimi ki acaba:26::26::26:
şeyy önemli değilde yalnız bebişin daha net görünüyo yani siyah beyazla arasındaki baya fark var...
merhabalarbu renkli ultrasona neden giriliyor en son detaylıya girdim o kadar:26:
canım geç olsun güç olmasın 1 hafta sonra olsun sen ve bebişin saglıklı olsun gerisi hikaye banada doktor detaylı ultrasyona giitigide bebişin kalbinde küçük parlaklık oldugunu söyledi 1 ay sonra vardıgımdada birdaha bakacaklarmış şeker yüklemesinide sordum ozaman geldiginde yaparız dedi
Şurada bazen yazılanları ağzım acik okuyorum bu devirde hala kadın dr ,erkek dr ayrımı yapılıyor !!! Benim babam da kadın dogumcu. İnanin kimse kimsenin mantarli yada boklu seyine meraklı değil. İnsanin fikri neyse zikri de oymuş. Onlar doktor , sapık değiller , o gözle de bakmıyorlar. Ben hiç bir zaman doktoruma cinsiyet gozeterek bakmadım , sadece doktorumdu. Milletin akli nerede? Bu zihniyettekiler bari kızlarını okutup doktor yapsınlar.
Şurada bazen yazılanları ağzım acik okuyorum bu devirde hala kadın dr ,erkek dr ayrımı yapılıyor !!! Benim babam da kadın dogumcu. İnanin kimse kimsenin mantarli yada boklu seyine meraklı değil. İnsanin fikri neyse zikri de oymuş. Onlar doktor , sapık değiller , o gözle de bakmıyorlar. Ben hiç bir zaman doktoruma cinsiyet gozeterek bakmadım , sadece doktorumdu. Milletin akli nerede? Bu zihniyettekiler bari kızlarını okutup doktor yapsınlar.
Bu fikir zikir meselesi değil tamamen tercih meselesi.
Ve herkesin fikirlerine ve tercihlerine saygı duymamız gerekmiyomu?
Saglık konusunda nasıl tercih yapılıyor ? Önemli olan iyi bir Dr olması. Cehalete saygı duymamam. Bazı yerlerde kadın doktor yok diye hamileleri evde dogurtuyorlar. Ölen kadınlar var bu yüzden. Doktora o gözle bakmak yanlış bir kere. Doktorun kadını erkeği olmaz.
Saglık konusunda nasıl tercih yapılıyor ? Önemli olan iyi bir Dr olması. Cehalete saygı duymamam. Bazı yerlerde kadın doktor yok diye hamileleri evde dogurtuyorlar. Ölen kadınlar var bu yüzden. Doktora o gözle bakmak yanlış bir kere. Doktorun kadını erkeği olmaz.
günaydın kızlar nasılsınız bebişler nasıl
hem bu benim tercihim saygılı olun deniliyo hem de erkek doktora gidene neresini gösterirse göstersin deniliyo var mı böyle çamur atmak biz oramızı buramızı göstermeye mi gidiyoruz çok büyük devletimiz 100 bin nüfuslu ilçeye sadece 1 doktor göndersin o da erkek olsun ama ben tercih etmiş olayım hem de oramı buramı göstermeye gideyim üstüne bi de bana laf edilsin rica ederim biraz üsturuplu konusun
günaydın canım
ben iyiyim ama bebek nasıl bilmiyorum
içerde çocuk dolanıp duruyo ama anası hissedemiyo ki maşallah nasıl bir karın varsa bende yağlarım duvar örmüş çocugum aşamıyo engellerihaftaya doktora gidince sorucam bakalım ne dicek
benim rahmim gerideydi sanırım onun da etkisi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?