- Konu Sahibi papatya3459
-
- #16.221
off ben endişelenmeye başladım şimdi Esin ya bebiş açısından bişi olmasında kendimde herşeye razıyım gerçi eksik dua etmemek lazım ama çok üzgünüm şimdi Şubat anneleri hakikaten sıkıntılı oldu buay hepimizde bişi çıktı ağlamaklıyım resmen şuan
hayır anlamadığım 6.ayımıza giriyoruz ve benim doktorum bulunduğum yerin en iyisi ama benim kan sayımım ıvır zıvır hiç yapılmadı bugüne kdr burda okuyunca dün ben istedim sağlık ocağında(
canım ztn yaptrdım artık ha bide düşüğe sebep oluyo diyolar tetanoz aşısı için duymuştum ama kulak ardı etmiştim bugün burdada muhabbeti olunca ondanda tırstım açıkçası Allahım korusun bebeklerimizi bizlere bağışlasın(bizleride onlara.
canım salıh haftalıkken 525 gr dı 4350 gr 53 cm dogdu
ruzgarda 20+5 te 430 gr 16, haftada 3750 dogar dedi bu ay thmın yapmadı
Hamileleikte kesinlestikten sonra bakılıyor doktorunun yaptirmamaisna şaşırdım yarın sor bunu doktoruna gerekirse testi başka bı hastanede tekrarlattir
Düşük olayını bende duydum yaptirmayacaktim ki benim normal hamilelere oranla erken dogum yapma riskim cok yüksek ona gorede doktora gidiyorum doktoruma sordum yaptırmamın bı sakıncası yok dedi saglik bakanlığının elinde tetonoz aşısı yok o bildigmiz cocuklara yapılan karma ası dedi icinde cok az tetonoz varmış öyle dedi doktorum yaptirmayacaktim ama geçenlerde nette sezeryan dogum izledim fikrim değişti iyi düşünelim kotu bisey getirme aklına
off ben endişelenmeye başladım şimdi Esin ya bebiş açısından bişi olmasında kendimde herşeye razıyım gerçi eksik dua etmemek lazım ama çok üzgünüm şimdi Şubat anneleri hakikaten sıkıntılı oldu buay hepimizde bişi çıktı ağlamaklıyım resmen şuan
hayır anlamadığım 6.ayımıza giriyoruz ve benim doktorum bulunduğum yerin en iyisi ama benim kan sayımım ıvır zıvır hiç yapılmadı bugüne kdr burda okuyunca dün ben istedim sağlık ocağında(
canım ztn yaptrdım artık ha bide düşüğe sebep oluyo diyolar tetanoz aşısı için duymuştum ama kulak ardı etmiştim bugün burdada muhabbeti olunca ondanda tırstım açıkçası Allahım korusun bebeklerimizi bizlere bağışlasın(bizleride onlara.
kızlar ben de tetanoz aşısı yaptırdım ama kadın doğum doktorum gerek yoktu dedi sağlık ocağında yaptırmak zorundasın demişlerdi bende sonrakileri yaptırmıcam dedim sağlık ocağındaki doktora kabul etmek zorunda kaldı.boşuna ağrı çektim ona yanıyorum.
kızlarr bu tetanoz aşısı ne zaman hangi haftalarda yapılıyo.sağlık ocagı biz sizi arıcaz dedi aşı zamanı.2 doktora gidiyorum biri tetenozu önerdi diğeri önermedi kafam karıstı yaptırsam mı yaptırmasam mı
öfff ama böyle olmaz ki bi standart belirlesinler madem yaa((
valla canım ben 19 da oldum bugün 22 den önce olmuyomuş dediler o bile muallak yani
tamam kuzum yarına kadar dokuz doğurcam ama gidicem sizede yazarım sonra sonuçları
Meltem canım illaki doktro ister diye düşünüyorum yeni tahliller ama benm hatırlıyorum daha öncede böyle bişey olmuştu tiroidlerinize baktırın fln diyede pek sallamamıştım o dönemlerde dua edin banada
berine nasılmış bugün merak ettim onuda
kızlarr bu tetanoz aşısı ne zaman hangi haftalarda yapılıyo.sağlık ocagı biz sizi arıcaz dedi aşı zamanı.2 doktora gidiyorum biri tetenozu önerdi diğeri önermedi kafam karıstı yaptırsam mı yaptırmasam mı
cnm ben her ay tahlıl yaptırıp ılac dozumu ayarlatıyrum ılk haftalarda solemıstım burda dıkkat edın yaptırın.bazı doktorlar atlıyo unutuyo.ben hamıle kalmadan oncede tedavı gordugum ıcın hamıle kalınce doktor her ay takıbe aldı her ay ılac dozu arttırıldı.ıkı aydır bebekte hormon uretmeye baslayınca ılac ozum hep aynı.ıhmal etmeyın.yaptırın.Allaha emanet allah evlatlarımızı korusun.
kizlar bbisey soracam sizin dr erkekmi kadinmi bide altanmi bakiyorlar. ben gecen hastaneye gittim agrim vardi esimde geldi iceri giremedi benimlen ben cikaana kadar dokuz dogurdu telefon üstüne telefon mesajlar dr erkek sandi. dedim dogumda erkek dr
olsa ne yapacam yok ben dogurmiyomu dicem dr sonucda ama anlamiyor erkek kesinlikle olamaz. annemde bende hamileyken dr erkeekmis babam bisey dememis bunu anlamiyorum
kizlar bbisey soracam sizin dr erkekmi kadinmi bide altanmi bakiyorlar. ben gecen hastaneye gittim agrim vardi esimde geldi iceri giremedi benimlen ben cikaana kadar dokuz dogurdu telefon üstüne telefon mesajlar dr erkek sandi. dedim dogumda erkek dr
olsa ne yapacam yok ben dogurmiyomu dicem dr sonucda ama anlamiyor erkek kesinlikle olamaz. annemde bende hamileyken dr erkeekmis babam bisey dememis bunu anlamiyorum
Kızlar benim doktorum da çok gerek yok ama istiosan 23. haftanda vurul tetenozu dedi. Sağlık ocağını aradım 20. hafta bitince vurulman gerek dedi..Allahım böyle basit konularda bile her doktor farklı bişi söylüyor, bütün karar yine bize ait, sonra da benim doktorum interntten çok şey okuyosun diye kızıyor, okumadan nasıl karar vereceksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?