- Konu Sahibi papatya3459
-
- #16.421
almadım ciddenhiç mi bişey almadın kız nasıl tutuyosun kendini? ben cinsiyeti belli olana kadar bekledim de kafayı yiyodum..ista geldiğim ilk gün bizim kapının önündeki pazardan 2 tane çıtçıtlı badi aldım da rahatladım yoksa patlardımo büyüyenlerden kuzenim aldı ama maalesef yatıramadı hemen çünkü başka odada yatmak istemedi oğlu zaten başlarda kullanmak da zor oluyo kalk diğer odaya git emzir geri yatır yatak odasına dön gecede 5 kere bezdim demişti küçük sepet alıp odasına koydu,6 aydan sonra aldı yatağına...onları da düşün çünkü o büyüyen yataklar baya bi büyük oluyo yatak odasına sığmaz bi tane de küçük sepet tarzı bişey alman gerekebilir...
Hımm ben aldıkça fotolarını yüklerim sanada fikir olur.Ama o arada listeni yap ki alman daha kolay olur neler alıcağını bilirsin en azındanBende eşime gidelim diorum ama benle alışverişe çıkmaktan nefret ettiği için duymuyo bile beni hıı mııı deyip geçiştiriyo..
işte eşim önceden yollamıyor kendisi benle gelse gelmezo yuzden beklicem bende o zaman geldiğinde şunu şunu hatta şunuda alıcaz derim oda paşa paşa parasını öderrr
he birde o yataklar sanırım sallanıyorda...
Çok kolay bi yerde havuzlu han bende hiç gitmemiştim yıllarcada önünden geçmişim hiçte görmemişim..Mahmutpaşada yol kenarında herkese bişii satmaya çalışan adamlardan birine sordum o tarif etti pat diye buldumBebek arabasıda gracco diye bi marka var biz ondan alıcaz havuzlu handa da satıyolar gerçi ama saraçhane en güzeli..
Sana ve bebişe bişii olucak diye korkuyo demekki..Olsun herşeyi bi kerede alırsın sende
dün akşam bizim bahçeye ineceğim kiracının oğlunun doğum gununu yapacaklardı bahçede neyse ben iniyorum dedim eşimeeşimde dior ki merdivenlerden dikkat li in
bütün yataklar sallanıyo artık yaa hatta park yataklara bakarken titreşimlisini gördümeee olacak olan o zaten..çok da geçe kalmayın iyice ağırlaşmadan gidin yapın alışverişinizi zorlanırsın bak sonra yağmurda çamurda...
herkese bişi satmaya çalışan adamlar mı kız allah iyiliğini versin gece gece iyi güldümamaaan buluruz canım ist da bulunmayacak yer yok ki gracco bana pahalı geldi ama ucuzları da güzel değil...annemler illa park yatağı biz alcaz siz seçin sadece dedi..eşim de diyo ki bebek arabasını da pahalı seçelim ablamla annemler de bebek arabasına girsinler beraber diyo çatlak yaa sanki kurbanda toplanıp danaya gircekler
olmadı 1 ay daha geçsinde sıkıştırırım
bence de sıkıştır karnım iyice büyüyecek daha çok çarpan olur de
daha henuz bısıler almadım herkes sureklı alıo ama ben daha almdm yalnz unnado trendyol ve markafonıden sureklı baknyrumbugün bebek kıyafetlerine baktım biraz ama çok pahalı.. bende internetten alışveriş yapmak istiyorum ama her siteye güvenemiyorum.. sizler hangi sitelerden alışveriş yapıyorsunuz...??
sen tecrubelısın kız valla aslnda bıze alınması gerekenlerı lıste yapsan ınternette lısteler var ama ıcınde cok gereksız seyler var aslen gereklı seyler neler sen bıze yardmcı olkızlar ben oglumda her banyoda 2 havlu kullanıyordum banyodan cıkarken havluya sarıyordum bebegın suyunu alıp kuru havluya sarıyordum tekraar hemen emzırıyordum malum banyodan aglayarak cıkıyor cogu bebek o panıkle hemen emzırıyorsınız:)
aklınızda olsun
hamıledr o ayy ne guzell abla krdes super valla:):)az once kardesımle konustum test yapmıs 2. çizgi silik cıkmıs hamılesın dedım ama yanılma payı varmıdır
bütün yataklar sallanıyo artık yaa hatta park yataklara bakarken titreşimlisini gördümeee olacak olan o zaten..çok da geçe kalmayın iyice ağırlaşmadan gidin yapın alışverişinizi zorlanırsın bak sonra yağmurda çamurda...
herkese bişi satmaya çalışan adamlar mı kız allah iyiliğini versin gece gece iyi güldümamaaan buluruz canım ist da bulunmayacak yer yok ki gracco bana pahalı geldi ama ucuzları da güzel değil...annemler illa park yatağı biz alcaz siz seçin sadece dedi..eşim de diyo ki bebek arabasını da pahalı seçelim ablamla annemler de bebek arabasına girsinler beraber diyo çatlak yaa sanki kurbanda toplanıp danaya gircekler
annem teyzemı oluyorum bennnnnn:)
annem teyzemı oluyorum bennnnnn:)
olmadı 1 ay daha geçsinde sıkıştırırım
Şaka bi yanada benim karnım henüz çok yok ama havuzlu hana gittik herkesin karnı burnunda zor yürüyolar birilerinin kollarına girmişler herkes sallana sallana gidiyo haliyle her an bi hamileyle çarpışabiliyosun.Gökçeninde dediği gibi sen şimdiden sıkıştırmaya başla yoksa son anda çok zorlanıp yorulma bari..
cok sağolcanım allah sağlıkla kucagına lamayı nasıp etsın ınsallahdaha henuz bısıler almadım herkes sureklı alıo ama ben daha almdm yalnz unnado trendyol ve markafonıden sureklı baknyrum
sen tecrubelısın kız valla aslnda bıze alınması gerekenlerı lıste yapsan ınternette lısteler var ama ıcınde cok gereksız seyler var aslen gereklı seyler neler sen bıze yardmcı ol
hamıledr o ayy ne guzell abla krdes super valla:):)
bu dr lar delirticek beni ya. dün kontrole gittim. 2gündür hiç kıpırtı yok. göbek deliğimin altı sertleşti dedim. öküz gibi ultrason aletiyle vurdu göbeğime rahim burası diyor. nasıl acıdı tak diye gürültü çıktı.bugün de göbek deliğim acıyor, beyazlamış dışarı çıkmışkendi canı değil tabi meymenetsiz şey. Allah dr un insaflısına denk getirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?