2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
almadım cidden ben yatağımın yanına koyucam yerim varbende yanıma almayı düşünüyorum odası olamayacak şimdilik buyunce yapıcaz inş. odasını

tamam bekliorum resimleribenimkide benle gidince sinir oluyor ama kendi öyle istiyor napalım

bütün yataklar sallanıyo artık yaa hatta park yataklara bakarken titreşimlisini gördüm eee olacak olan o zaten..çok da geçe kalmayın iyice ağırlaşmadan gidin yapın alışverişinizi zorlanırsın bak sonra yağmurda çamurda...

herkese bişi satmaya çalışan adamlar mı kız allah iyiliğini versin gece gece iyi güldüm amaaan buluruz canım ist da bulunmayacak yer yok ki gracco bana pahalı geldi ama ucuzları da güzel değil...annemler illa park yatağı biz alcaz siz seçin sadece dedi..eşim de diyo ki bebek arabasını da pahalı seçelim ablamla annemler de bebek arabasına girsinler beraber diyo çatlak yaa sanki kurbanda toplanıp danaya gircekler

Sana ve bebişe bişii olucak diye korkuyo demekki..Olsun herşeyi bi kerede alırsın sende

dün akşam bizim bahçeye ineceğim kiracının oğlunun doğum gununu yapacaklardı bahçede neyse ben iniyorum dedim eşimeeşimde dior ki merdivenlerden dikkat li in

olmadı 1 ay daha geçsinde sıkıştırırım

bugün bebek kıyafetlerine baktım biraz ama çok pahalı.. bende internetten alışveriş yapmak istiyorum ama her siteye güvenemiyorum.. sizler hangi sitelerden alışveriş yapıyorsunuz...??
daha henuz bısıler almadım herkes sureklı alıo ama ben daha almdm yalnz unnado trendyol ve markafonıden sureklı baknyrum

sen tecrubelısın kız valla aslnda bıze alınması gerekenlerı lıste yapsan ınternette lısteler var ama ıcınde cok gereksız seyler var aslen gereklı seyler neler sen bıze yardmcı ol

az once kardesımle konustum test yapmıs 2. çizgi silik cıkmıs hamılesın dedım ama yanılma payı varmıdır
hamıledr o ayy ne guzell abla krdes super valla:):)

Valla öyle ama Alıcak biri varsa eğer iyisini aldırmak banada mantıklı geldi ortak mortak..Bebek arabaları ciddi pahalı ya benim beğendiğim havuzlu handa 945 liraydı hepsiburadada 1.377 lira bide kocamanlar katlanmış halleri bile.Eşimde diyoki bebeğin arabasını taşımak için daha büyük bi araba mı alıcas.Ben büyüyen beşik istiyorum ama ilk 6 ay için sepet beşiklerden beğendim gecede 50 kere diğer odaya gidene kadar yanımda olur en azından..

ay kuşlar 2 gün pc başına geçemedim 40 sayfa ilerlemiş
nasıl okuyacam ben şimdi, arada önemli bi gelişme oldu mu herkes iyimi
peki ?

olmadı 1 ay daha geçsinde sıkıştırırım

Şaka bi yanada benim karnım henüz çok yok ama havuzlu hana gittik herkesin karnı burnunda zor yürüyolar birilerinin kollarına girmişler herkes sallana sallana gidiyo haliyle her an bi hamileyle çarpışabiliyosun.Gökçeninde dediği gibi sen şimdiden sıkıştırmaya başla yoksa son anda çok zorlanıp yorulma bari..

haklısınız denicem bakalım

cok sağolcanım allah sağlıkla kucagına lamayı nasıp etsın ınsallah

o zaman ben sıze bır sayfa acayım alınması gerekenler dıye ordan takıp edın

bu dr lar delirticek beni ya. dün kontrole gittim. 2gündür hiç kıpırtı yok. göbek deliğimin altı sertleşti dedim. öküz gibi ultrason aletiyle vurdu göbeğime rahim burası diyor. nasıl acıdı tak diye gürültü çıktı.bugün de göbek deliğim acıyor, beyazlamış dışarı çıkmışkendi canı değil tabi meymenetsiz şey. Allah dr un insaflısına denk getirsin.

aalla alla kendi doktorun değilmiydi neden öyle davrandıki:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…