- 24 Ekim 2011
- 1.043
- 9
- 66
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #16.461
tugba5286 sende bendensin
cok sağolcanım allah sağlıkla kucagına lamayı nasıp etsın ınsallah
o zaman ben sıze bır sayfa acayım alınması gerekenler dıye ordan takıp edın
bu dr lar delirticek beni ya. dün kontrole gittim. 2gündür hiç kıpırtı yok. göbek deliğimin altı sertleşti dedim. öküz gibi ultrason aletiyle vurdu göbeğime rahim burası diyor. nasıl acıdı tak diye gürültü çıktı.bugün de göbek deliğim acıyor, beyazlamış dışarı çıkmışkendi canı değil tabi meymenetsiz şey. Allah dr un insaflısına denk getirsin.
şu yatak konusunda ben de kararsızım yaw :) aslında bugune kadar yataga montelenen beşiklerden almak istiodum yanıbasıma koyar yatarım dıe ama fiyatı cok uygun gelmedi onu alana kadar oyun parkı alırım daha uzun süre kullanırım die düşündüm biz de kiracıyız ev yaptırıp cıkmak istioruz oraya gönlümüzce alır ya da yaptırırız oda. biz tasınırken buzdolabımı çizdiler kara kışta tasındık subatta tayinim cıkınca :s tasındıgımıza sükrettik yatak odamın kapakları yamuk duruo eşim düzeltmeye calıstı biraz ama hala biraz eğri sinir oluorum o yüzden oda ve büyük mobilya düşünmuorum ben...
şu yatak konusunda ben de kararsızım yaw :) aslında bugune kadar yataga montelenen beşiklerden almak istiodum yanıbasıma koyar yatarım dıe ama fiyatı cok uygun gelmedi onu alana kadar oyun parkı alırım daha uzun süre kullanırım die düşündüm biz de kiracıyız ev yaptırıp cıkmak istioruz oraya gönlümüzce alır ya da yaptırırız oda. biz tasınırken buzdolabımı çizdiler kara kışta tasındık subatta tayinim cıkınca :s tasındıgımıza sükrettik yatak odamın kapakları yamuk duruo eşim düzeltmeye calıstı biraz ama hala biraz eğri sinir oluorum o yüzden oda ve büyük mobilya düşünmuorum ben...
sen her akşam özet geçsene bize yaa süpermiş bu iş valla okumuş kadar oldumyok yok gaz sancısı değil kasık ağrısı çeken bi ekip vardı aaa ben de böyleyim demiştim hatta
var tabikiben sabah 8.30 dan 11.00 e kadar gecmişi okudum çünküü sana o ez,yeti yapmak istemıorum
berine yeni hesap aldı çiğdemdem die bişidi sanırsamo da iyi cıktı hastaneden cok şükür :):) bi daha gereksiz polemiklere girmeme kararı aldı
Oda yapıcam inşallah ama eşyaların bi kısmını kaldırmak zorunda kalıcam..İlerleyen zamanda sende yaparsın inşallah canım ya sıkma canını..
ben de yapamıyorum canım üzülme benim de boş odam var ama eşim oturduğumuz yerde görevli temmuzda tayinimiz çıkacak boş odam olmasına rağmen yapamıyorum o kadar eşya kıbrıstan türkiyeye gemiyle ne gelir ne gider...ısınma sorunu vs de var...herkesin kendine göre sebebi var canım olsun biz de şimdilik oda yapmayız büyüyüp anlayacak kadar olunca kızımızla oğlumuzla gider seçer döşeriz nolcak en büyük sorunumuz o olsun
sadece inş. diorum kızlarfazla konuşunca moralim bozuluyor
bende kararsızdım yatak konusunda pusetler varya cıbnlıklı onlara cok heves edıodum herkes cok yatamaz falan daha kullanslı bısıler al dedı kafam karıstı snra dedım amannn ılk hevesım o sepetlerden alacam snrası allah kerım:)
benımde su an 3 , odam boşta 2 cekyat ve salıhın eskı dolab sıfonyerı koydum bebek odası yapmaya musaıt boşaltırsam ama ben yıne de 2 sene yanıma alıcam oğlusumu abısınıde 1 sene odamda yatırmıstım besıkte zaten 1 sene boyunce gece uyanıyolar bana dıger oda ezıyet olmustu yanımda olsun hemen emzırıp yatırayımben de yapamıyorum canım üzülme benim de boş odam var ama eşim oturduğumuz yerde görevli temmuzda tayinimiz çıkacak boş odam olmasına rağmen yapamıyorum o kadar eşya kıbrıstan türkiyeye gemiyle ne gelir ne gider...ısınma sorunu vs de var...herkesin kendine göre sebebi var canım olsun biz de şimdilik oda yapmayız büyüyüp anlayacak kadar olunca kızımızla oğlumuzla gider seçer döşeriz nolcak en büyük sorunumuz o olsun
odasınıda bebek odası degıl cocuk odası olarak duzenlerım o zaman yanı sonuc olarak grupca bebek odası yapmıyorz cogunluk:)
evet evet şimdi hatırladımonun sebebini bulamamıstı kimse sanırım
zuzumben hergun burda olsam keske :):) düzenli takıp edemıorum ki arada girip cıkıodum baktım öle olmuo sabah oturdum okudum kahvaltı sofrası ortada merak basa bela aslında okuyanlar hep böle okumayanlara anlatsa pek güzel olur biri özet gecsın dıorum ben hep ama kimse umursamıo :/:/ ben de küsüp gdierim valla bakın haaa
haaaaaaaaaaaaaaa unuttum aaayyy bi de küsüp giden bi kız varddııııo da lökosit oranı mı ne bişi sormus kimse cevap yazmayınca sabah saatrıymıs küsmüş gitmiş biz subat anneleri gruplaşmısız bazılarına yokmus gibi davranılıomus falan terk ettti hoşçakalın yazmıs gitmiş adını sanını bilmiom valla :):) diğerleri de ona sabahları bos olur bilmediğimiz sey hakkında yazmayız falan demişler bi de diş cektirecek bi arkadaş vardı ya o da ısrarla cektirmemek istiodu biz de git cektır dedik
kızlar sızın ıcın calıstım ve yenı konuyu actım
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...quotalinmasi-gerekenlerquot.html#post26670928,
evet evet şimdi hatırladımonun sebebini bulamamıstı kimse sanırım
zuzumben hergun burda olsam keske :):) düzenli takıp edemıorum ki arada girip cıkıodum baktım öle olmuo sabah oturdum okudum kahvaltı sofrası ortada merak basa bela aslında okuyanlar hep böle okumayanlara anlatsa pek güzel olur biri özet gecsın dıorum ben hep ama kimse umursamıo :/:/ ben de küsüp gdierim valla bakın haaa
haaaaaaaaaaaaaaa unuttum aaayyy bi de küsüp giden bi kız varddııııo da lökosit oranı mı ne bişi sormus kimse cevap yazmayınca sabah saatrıymıs küsmüş gitmiş biz subat anneleri gruplaşmısız bazılarına yokmus gibi davranılıomus falan terk ettti hoşçakalın yazmıs gitmiş adını sanını bilmiom valla :):) diğerleri de ona sabahları bos olur bilmediğimiz sey hakkında yazmayız falan demişler bi de diş cektirecek bi arkadaş vardı ya o da ısrarla cektirmemek istiodu biz de git cektır dedik
Süpersin canım ya bundan sonra sıkı takipçinim:
sadece inş. diorum kızlarfazla konuşunca moralim bozuluyor
Anlatmak sana iyi gelmiyosa eğer kendini üzme canım bebeğinide tabi..Herşeyin hayırlısını iste Rabbim'den.
nasıl monte ediliyormuş hiç duymamıştım model aresi var mı bakabilirmiyim
kaca ki o sepetler hesaplıysa ben de onlardan alabilirim ya benm eşim ticaretle ugrasınca her an ev alıp gidebilirz ya da yıllarca oturabilirz aynı yerde bi de sallanan ya da titreyen bişi olsa dıorum ama bilemiorum kullananlar yardımcı olsa daha ii :):) ben bi de elektrik carparsa dıe krkuorum :):) o titreyenler carpmaz dimi
benımde su an 3 , odam boşta 2 cekyat ve salıhın eskı dolab sıfonyerı koydum bebek odası yapmaya musaıt boşaltırsam ama ben yıne de 2 sene yanıma alıcam oğlusumu abısınıde 1 sene odamda yatırmıstım besıkte zaten 1 sene boyunce gece uyanıyolar bana dıger oda ezıyet olmustu yanımda olsun hemen emzırıp yatırayım
odasınıda bebek odası degıl cocuk odası olarak duzenlerım o zaman yanı sonuc olarak grupca bebek odası yapmıyorz cogunluk:)
ya çok özeniyorum aslında kuzenim yapmış bembeyaz o kadar tatlı ki ama olmayınca olmuyo işte napalım...gerçekten yapabilecek olsam da daha büyük olduğu zamana yönelik yapardım zaten orda yatırmıcam ki yanımızda yatacak senin de dediğin gibi geceleri kafayı yememek için
kaca ki o sepetler hesaplıysa ben de onlardan alabilirim ya benm eşim ticaretle ugrasınca her an ev alıp gidebilirz ya da yıllarca oturabilirz aynı yerde bi de sallanan ya da titreyen bişi olsa dıorum ama bilemiorum kullananlar yardımcı olsa daha ii :):) ben bi de elektrik carparsa dıe krkuorum :):) o titreyenler carpmaz dimi
CONTOUR PRESTIGE (POP ART) | Graco
bunu yada
Chicco Lullaby LX Oyun Parkı - e-bebek.com
bunu alacagım
joker magazasında her ıkısı yanyanaydı ınceleme fırsatım oldu benımde 2 sıde cok kalırelı ve agır yataklar devrılmez kumaşları ıyı gracco olan bı tık daha buyuk ve genıscihicconunkini yakından gördüm elledim gerçekten çok kaliteli kumaşı falan da ben de ondan almayı düşünüyorum..intten alacaklar varsa kalitesi konusunda garanti verebilirim
joker magazasında her ıkısı yanyanaydı ınceleme fırsatım oldu benımde 2 sıde cok kalırelı ve agır yataklar devrılmez kumaşları ıyı gracco olan bı tık daha buyuk ve genıs
heeee calışkan gebışım ben cocukta yaparım karıyerde:)ooooh ellerine sağlık canım ben de diyorum bu kız konuda gözüküyo niye yazmıyo iki dakkada konu açmışsın şipşak maşallah
dimiii bi de onlar vardı sahi hatta o gideni ben hiç görmedim sitede geldi soru sordu söylendi çıktı gitti herşey çok ani oldu
aynennolur her akşam gir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?