2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
tugba5286 sende bendensin

niyeki kız:)))

cok sağolcanım allah sağlıkla kucagına lamayı nasıp etsın ınsallah

o zaman ben sıze bır sayfa acayım alınması gerekenler dıye ordan takıp edın

super olur valla ...

allahım ne .... doktorlar var yaaa

bende kararsızdım yatak konusunda pusetler varya cıbnlıklı onlara cok heves edıodum herkes cok yatamaz falan daha kullanslı bısıler al dedı kafam karıstı snra dedım amannn ılk hevesım o sepetlerden alacam snrası allah kerım:)

cnm bende park yatak düşünüyodum bugün komşu kahveye çağırdı
ona gittim onunda 9 aylık bi bebeği var, beşiği mobilyadan büyüyen
yataktan kadın bebeği içine koydu bebiş oynarken parmaklıklarından
tutunup ayağa kalktı, komşumla da konuştum gerçekten o park yataklar
çok hafif yani benim bebeğim de ayağa kalkarsa öyle o hafiflikle
park yatak devrilirse ölürüm valla, kafam çok karıştı :18::18:

bence de doğru düşünmüşsünüz ev alınca ooooh mis gibi döşersiniz istediğiniz gibi

sen her akşam özet geçsene bize yaa süpermiş bu iş valla okumuş kadar oldum yok yok gaz sancısı değil kasık ağrısı çeken bi ekip vardı aaa ben de böyleyim demiştim hatta

evet evet şimdi hatırladım onun sebebini bulamamıstı kimse sanırım

zuzum ben hergun burda olsam keske :):) düzenli takıp edemıorum ki arada girip cıkıodum baktım öle olmuo sabah oturdum okudum kahvaltı sofrası ortada merak basa bela aslında okuyanlar hep böle okumayanlara anlatsa pek güzel olur biri özet gecsın dıorum ben hep ama kimse umursamıo :/:/ ben de küsüp gdierim valla bakın haaa
haaaaaaaaaaaaaaa unuttum aaayyy bi de küsüp giden bi kız varddıııı o da lökosit oranı mı ne bişi sormus kimse cevap yazmayınca sabah saatrıymıs küsmüş gitmiş biz subat anneleri gruplaşmısız bazılarına yokmus gibi davranılıomus falan terk ettti hoşçakalın yazmıs gitmiş adını sanını bilmiom valla :):) diğerleri de ona sabahları bos olur bilmediğimiz sey hakkında yazmayız falan demişler bi de diş cektirecek bi arkadaş vardı ya o da ısrarla cektirmemek istiodu biz de git cektır dedik

Süpersin canım ya bundan sonra sıkı takipçinim :

kaca ki o sepetler hesaplıysa ben de onlardan alabilirim ya benm eşim ticaretle ugrasınca her an ev alıp gidebilirz ya da yıllarca oturabilirz aynı yerde bi de sallanan ya da titreyen bişi olsa dıorum ama bilemiorum kullananlar yardımcı olsa daha ii :):) ben bi de elektrik carparsa dıe krkuorum :):) o titreyenler carpmaz dimi

heee kuşum bi tek onu okumuştum isilay mıydı
neydi biri de ona "güle güle" yazmıştı ben de oh iyi etmiş
demiştim içimden

ooooh ellerine sağlık canım ben de diyorum bu kız konuda gözüküyo niye yazmıyo iki dakkada konu açmışsın şipşak maşallah

dimiii bi de onlar vardı sahi hatta o gideni ben hiç görmedim sitede geldi soru sordu söylendi çıktı gitti herşey çok ani oldu

Süpersin canım ya bundan sonra sıkı takipçinim :

aynen nolur her akşam gir

nasıl monte ediliyormuş hiç duymamıştım model aresi var mı bakabilirmiyim

canım bak resminin linkini yollayım güzel ama pahalı yani zaten kirada oturuom ev küçk sıgamıom nereye koycam bunu cocuk az büyüdü mü nerde yatacak die vazcaydım :) bi de pahalıymıs eşimin marangoz arkadası var ona da sorarım pahalı derse oyun parklarının su agır olanları var alt degıstırme yerli hani su pahalı olanlarından onlardan alıcamm

EBEVEYN YATAĞINA MONTE EDİLEBİLEN BABYBAY KARYOLA (İMPEKS) (BEYAZ, DOĞAL, KAHVE)

yok kız ne çarpması elektrikli değil ki onlar pilli ama pek faydası olmuyomuş çocuğu avutacak kadar titreştirmiyomuş yani

valla uygun 250ye falan cok guzel modeller bulmustum ..

cihicconunkini yakından gördüm elledim gerçekten çok kaliteli kumaşı falan da ben de ondan almayı düşünüyorum..intten alacaklar varsa kalitesi konusunda garanti verebilirim
joker magazasında her ıkısı yanyanaydı ınceleme fırsatım oldu benımde 2 sıde cok kalırelı ve agır yataklar devrılmez kumaşları ıyı gracco olan bı tık daha buyuk ve genıs

kızlar park yatağın hafif olması konusunda ne düşünüyosunuz
yani bebek kenarına tutunup ayağa kalktığında hafifliğinden
dolayı yatak devrilir mi?

heeee calışkan gebışım ben cocukta yaparım karıyerde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…