- Konu Sahibi papatya3459
-
- #16.721
anaamm başka kimin doğum günüymüş bugün ...
sağol canım aminnnn cümlemizinnnnn.....
ay eveeet yaa anneciğim benim ben biraz çıkmam demişim de...aybaşını tutturnuşum...
berine ninde bugünmüş te ondan dedim.
ehee ben de var aynı durum ocak ta doğmam gerekirken nerdeyse şubat ı bitiriyomuşum
berine ninde bugünmüş te ondan dedim.
ehee ben de var aynı durum ocak ta doğmam gerekirken nerdeyse şubat ı bitiriyomuşum
yaaaa erkekten kıza döndü diye çok duydumduda bu bebiş nası pipiyi saklamış kine...hınzır seni...
o zaman ayrıntılı ultrasyondan sonra kesin net belli olur artık...
biz geldiiiiikkbabamızı yolladık bu arada ben yelkenler fora oğlumla sabaha kadar yalnısız GOKCEG bende oraya gidicektim bugun gidiceksen sorsanaa 19 haftalık bı arkadasım var detaylıya gırebılır mı dıyee bende gidicem yaa bananee özledimm
doğum günün kutlu olsun canım bebişinle mutlu huzurlu nice yıllarabenim ki erkek kıza falan dönerse bide
evet biz doğum günü anneleriyizbu akıntı benim ıyıce sınırımı bozdu artık ya ! eşimle cinsel hayatım bitti bu yüzden yaklaşamıyorum adama sürekli akıntım var napıcam ben :26:
sırf akıntı yüzünden mi? niye ki? bende de akıntı var ama bana engel olamazhatta allah korusun düşük riski falan olmadıkça ve eşim yanımda oldukça hiç bir şey beni engelleyemez
evet biz doğum günü anneleriyizbu akıntı benim ıyıce sınırımı bozdu artık ya ! eşimle cinsel hayatım bitti bu yüzden yaklaşamıyorum adama sürekli akıntım var napıcam ben :26:
kız ben rahat edemiyorum sürekli çamaşır değiştiriyoorum genital şampuan aldım ama geçmiyo dr gittim antıbıyotık verım dedi istemedim ne gerek var zaten bı ton ılac ıcıyorum.. eşimle ilişkiye girince onada bulasıyo nefret edıyorumm ııyhh napcam ya ne kadar temızlersen temızle
sebamedin şampuanını kullanıyorum tatlım yok mantar değil kaşıntı idrar yaparken yanma yok.. ama benim akıntım beyaz peynir kesiği gibişeffaf olsa bende takmıcam da bariz beyaz yani ben burdayım diyo
heee tamam o zaman onu kullanabilirsin izin verdimvalla şu durumda doktorun antibiyotik kullan derse yapacağın bişey yok kullanacaksın yoksa öööyle gider o..
yok canım yaa esininkinin cinsiyeti kız demişlerdi erkekmiş ya ondan dedimbenim doktor emindi kendinden ama şimdi alışveriş olayına gireceğim için bi kontrol ettirme ihtiyacı duydum hem de geleli 2 hafta oldu bebişimi özledim hem annem de yanımda gelcek en son 6 haftalıktı kesecikti annem gördüğünde sadece kalp atışlarını duymuştu..o da görmüş olur ne güzel...çok amaçlı yani
Bizimki de 17. haftada kızdı, 20. hafta detaylı ultrasonda erkek oldu :) bütün pembeleri değiştirmek zorunda kaldım
berine ve egzantrikressam doum gününüz kutlu olsun fıstıklar nice mutlu mesut yaşlara bebiklerinizle
esin oğluşun hayırlı olsun minnak pipisi görülmemiş fındıkın demekki
gecmişi hep okudum bebişle ilgili kötü haber yok cok şükür. benimde annem geliyo 2 gün sonra yaşadımmmdetaylıya annemle birlkte gitcem inşşş
bu arada oluşuma ilk el emeim göz nurum battaniyemin örgü kısmı bitti. model tamamen bitarafımdan uydurmadır, patenti bana aitbakalım beğenecekmisiniz
Eki Görüntüle 521563
yorumlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?