2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
anaamm başka kimin doğum günüymüş bugün ...
sağol canım aminnnn cümlemizinnnnn.....
ay eveeet yaa anneciğim benim ben biraz çıkmam demişim de... :52:aybaşını tutturnuşum...:1:

berinenin de doğumgünüymüş bugün ikilediniz valla :9:

berine ninde bugünmüş te ondan dedim.

ehee ben de var aynı durum ocak ta doğmam gerekirken nerdeyse şubat ı bitiriyomuşum :1:

ben de geç doğmuşum hatta bi süre erkek mi acaba ikiz mi acaba diye düşünmüşler :1: babam işyerinden 2 hafta izin almış ben doğacam da annemin yanında olacak diye adamcağızın izni bitmiş tam pazartesi günü işe gitmeye hazırlanırken annem sancılanmış ve ben doğmuşum :9:

berine ninde bugünmüş te ondan dedim.

ehee ben de var aynı durum ocak ta doğmam gerekirken nerdeyse şubat ı bitiriyomuşum :1:

valla ne zaman ne olacağı belli olmuyo kimi geliyoruuuuum diye erkenceden sinyalleri veriyo kimide çıkmam diyooo benim bebiş gelmem diye dursun sezeryanla garibimi alvericez...

yaaaa erkekten kıza döndü diye çok duydumduda bu bebiş nası pipiyi saklamış kine...:27: hınzır seni...:1:

o zaman ayrıntılı ultrasyondan sonra kesin net belli olur artık...

doğum günün kutlu olsun canım bebişinle mutlu huzurlu nice yıllara :1: benim ki erkek kıza falan dönerse bide

biz geldiiiiikk :1: babamızı yolladık bu arada ben yelkenler fora :9: oğlumla sabaha kadar yalnısız :1: GOKCEG bende oraya gidicektim bugun gidiceksen sorsanaa 19 haftalık bı arkadasım var detaylıya gırebılır mı dıyee bende gidicem yaa bananee özledimm

hoşgeldiiiiin sende mi aynı doktora gidiosun kızzzz :1: gidicem bugün sorarım senin için ben onu da ama 17-22 hafta arası yapılabiliyo diye biliyorum ben de kıbrısa dönünce 21. haftamda yaptırcam

kıjlaar doğum günümü kutlayan arkadaşlara teşekkür ediyorummmm... berine seninde doğum günün kutlu olsun biz doğum günü anneleriyiz bugün...:52:

evet biz doğum günü anneleriyiz :1: bu akıntı benim ıyıce sınırımı bozdu artık ya ! eşimle cinsel hayatım bitti bu yüzden yaklaşamıyorum adama sürekli akıntım var napıcam ben :26:

doğum günün kutlu olsun canım bebişinle mutlu huzurlu nice yıllara :1: benim ki erkek kıza falan dönerse bide

sağol canım seninde... valla benim bebişte erkek biz ilk başlarda kız istemiştik ne yalan söyliyim ama artık insan alışıyo oğluşum diye konuşuyorum kız derse çok şaşırırım :53:

evet biz doğum günü anneleriyiz :1: bu akıntı benim ıyıce sınırımı bozdu artık ya ! eşimle cinsel hayatım bitti bu yüzden yaklaşamıyorum adama sürekli akıntım var napıcam ben :26:

sırf akıntı yüzünden mi? niye ki? bende de akıntı var ama bana engel olamaz :9: hatta allah korusun düşük riski falan olmadıkça ve eşim yanımda oldukça hiç bir şey beni engelleyemez :9:

sırf akıntı yüzünden mi? niye ki? bende de akıntı var ama bana engel olamaz :9: hatta allah korusun düşük riski falan olmadıkça ve eşim yanımda oldukça hiç bir şey beni engelleyemez :9:

kız ben rahat edemiyorum sürekli çamaşır değiştiriyoorum genital şampuan aldım ama geçmiyo dr gittim antıbıyotık verım dedi istemedim ne gerek var zaten bı ton ılac ıcıyorum.. eşimle ilişkiye girince onada bulasıyo nefret edıyorumm ııyhh napcam ya ne kadar temızlersen temızle

kız ben rahat edemiyorum sürekli çamaşır değiştiriyoorum genital şampuan aldım ama geçmiyo dr gittim antıbıyotık verım dedi istemedim ne gerek var zaten bı ton ılac ıcıyorum.. eşimle ilişkiye girince onada bulasıyo nefret edıyorumm ııyhh napcam ya ne kadar temızlersen temızle

mantar falan değilse eğer akıntın olsun nolcak sonunda hamileliktense eşine bulaşacak bişey yok..bence sen titizlenip kafana fazla takıyosun rahat ol canım adamın işi gücü yok ona mı dikkat edicek farkında bile olmazlar bence :9: ...o genital şampuanları da şu sıralar kullanma bence (tıbbiyse yani doktor verdiyse ketoral vs gibi onları kullan tabi..benim kullanma dediğim avon oriflame falan ben onlardan birini kullanıp mantar olmuştum da )

sebamedin şampuanını kullanıyorum tatlım yok mantar değil kaşıntı idrar yaparken yanma yok.. ama benim akıntım beyaz peynir kesiği gibi :17:şeffaf olsa bende takmıcam da bariz beyaz yani ben burdayım diyo

sebamedin şampuanını kullanıyorum tatlım yok mantar değil kaşıntı idrar yaparken yanma yok.. ama benim akıntım beyaz peynir kesiği gibi :17:şeffaf olsa bende takmıcam da bariz beyaz yani ben burdayım diyo

heee tamam o zaman onu kullanabilirsin izin verdim :9::9::9: valla şu durumda doktorun antibiyotik kullan derse yapacağın bişey yok kullanacaksın yoksa öööyle gider o..

heee tamam o zaman onu kullanabilirsin izin verdim :9::9::9: valla şu durumda doktorun antibiyotik kullan derse yapacağın bişey yok kullanacaksın yoksa öööyle gider o..

heh saoll canıımm :1: senden ızın cıktıysa devam :1:

yok canım yaa esininkinin cinsiyeti kız demişlerdi erkekmiş ya ondan dedim :1: benim doktor emindi kendinden ama şimdi alışveriş olayına gireceğim için bi kontrol ettirme ihtiyacı duydum hem de geleli 2 hafta oldu bebişimi özledim :9: hem annem de yanımda gelcek en son 6 haftalıktı kesecikti annem gördüğünde sadece kalp atışlarını duymuştu..o da görmüş olur ne güzel...çok amaçlı yani :9:

Bizimki de 17. haftada kızdı, 20. hafta detaylı ultrasonda erkek oldu :) bütün pembeleri değiştirmek zorunda kaldım :27:

Bizimki de 17. haftada kızdı, 20. hafta detaylı ultrasonda erkek oldu :) bütün pembeleri değiştirmek zorunda kaldım :27:

clemm hoşgeldin kuzum.. seninde bebiş aşağıdaydı dimi şimdi nasıl ??

berine ve egzantrikressam doğum gününüz kutlu olsun fıstıklar nice mutlu mesut yaşlara bebiklerinizle:71::71::71::71:

esin oğluşun hayırlı olsun minnak pipisi görülmemiş fındıkın demekki :1::1::1:

gecmişi hep okudum bebişle ilgili kötü haber yok cok şükür. benimde annem geliyo 2 gün sonra yaşadımmm:8::8::8: detaylıya annemle birlkte gitcem inşşş

bu arada oğluşuma ilk el emeğim göz nurum battaniyemin örgü kısmı bitti. model tamamen bitarafımdan uydurmadır, patenti bana ait :9::9::9: bakalım beğenecekmisiniz:32:

$20121001_143817.webp

yorumlarınızı bekliyorum:17::17:

Son düzenleme:
berine ve egzantrikressam doum gününüz kutlu olsun fıstıklar nice mutlu mesut yaşlara bebiklerinizle:71::71::71::71:

esin oğluşun hayırlı olsun minnak pipisi görülmemiş fındıkın demekki :1::1::1:

gecmişi hep okudum bebişle ilgili kötü haber yok cok şükür. benimde annem geliyo 2 gün sonra yaşadımmm:8::8::8: detaylıya annemle birlkte gitcem inşşş

bu arada oluşuma ilk el emeim göz nurum battaniyemin örgü kısmı bitti. model tamamen bitarafımdan uydurmadır, patenti bana ait :9::9::9: bakalım beğenecekmisiniz:32:

Eki Görüntüle 521563

yorumlarınızı bekliyorum:17::17:

bayıııııllllllllllllllldıııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmm :46: güle güle eskitsin yıvruunnn

Back
X