2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
geçen gün süper özet geçen bi arkadaş vardı yok mu bugün geçmişi okuyamıcam yaa
var mı sıkıntılı bi durum önemli bir olay, dedikodu falan

yok anacım herkes iyi maşallah

bana da dediki eğer içersen bütün hastane görevlilerinin vebali üstünde sıkıyosa iç hadi

ooff moralim çok bozuk yaa iki gündür bebeğimde hareket etmıyor bugün belimde çok agrıyor :18:

Canım bebeğin ve senin için her şey yoluna girer umarım üzülerek hem kendinin hem bebeğinin enerjisini düşürme.Bak sana bi hayat arkadaşı daha geliyor.Onunla babasını yola getirsin inşallah

Yok canım cidden o risk aklımı başıma getirdi, sağlıklı olsun da yok evden çıkamıyorum, çabuk yoruluyorum vs diye kendimi üzmicem..

2Lİ testim 1/29000, 4lü testim 1/431 çıktı. Aslında 1/350 nin altı riskli diyorlar ama yine de sınıra yakın olunca endişelenmiştim ben. Atıl Hoca para almadı benden, test ve detaylı sonuçlarıma bakıp sana tekrar bakmama gerek yok bebeişin bişiyi yok dedi, baya ikna etti beni..Bi de Recep Has ve Cihat Şen var bu konuda uzman.. Hepsi çok yoğun olmalarına rağmen bir sorun olduğunda gerçekten çok ilgililer.. Bi daha hamile kalırsam öğrenir öğrenmez 21. haftama Atıl Yüksel den randevu alıcam ya bütün taze hamilelere de tavsiyem bu olcak

yok artık 7 sigara mı kafa ypıyodur o bebiş içerde o ne beee:)))
çocukları taş gibi deme astım bronşit, alerji vs çok daha yatkın olurlar
bağışıklıkları daha düşük olur, kimisi düşük kilolu doğar
kimisinde algılama güçlüğü olur tak diye sigara içti bu oldu değil de uzun vadede çıkıyor etkiler

Abooo herkes burda aksam aksam
Sabahtan beri temizlik yapiyom daha yeni oturdum. Yarin misafir gelcek. O da hamile
Kocis de daha gelmiyecekmis 9 gibi gelirim dedi. Zaten hep ruyalarima giriyo beni aldattigini goruyom uyuz oluyom
Bi de fark ettim ki gelip gecerken hep aynaya karnima kalcama bakiyom begenmiyom sanirsam komplekse girdim kizlar
Disarda da baska kadinlarin popolarina bakip kendimiykiyle kiyasliyom. Off offf... Dogumdan sonra eski halime donerim di mi? Kiz bebek kalca genisletiyomus(?) sporla duzelir miii?

emzirirken sarımsak yesen bebiş tiksinip emmeyebiliyor canım öylesine geçiyor süte..tadı çirkin şeyler yenmiyor o yüzden lahana falan hatta:) sigara da çok daha zararlı hamileyken iç emzirirken içme demişti doktorum bana

e ikilin süper dörtlü de detaylı sayesinde hiç sorun olmaz bence de hiiiç bişeyi yok canım...ikili iyiyse 4lüye gerek yok işte yaaa...

AYSEYLUL dü o yaa ilk geldiğimde benim de gözlerim aradı ama yok
ayşeeee nerdesin gel hadi bekliyoruz

yok anacım herkes iyi maşallah

bana da dediki eğer içersen bütün hastane görevlilerinin vebali üstünde sıkıyosa iç hadi

eee haklılar canım o kadar riskli geçen zamandan sonra...

valla çocuklarının biri 18 diğeri 23 yaşında ikisi de maşallah at gibiler hele kızını öğrendiğinde 4 aylık hamileymiş o zamana kadar hiç bilmediğinden günde 1 paket devam etmiş 4 aylığa kadar ama fıstık gibi kızı var şimdi anlamadım gitti hiç içmeyen arkadaşlarımın bebekleri bronşitler geçirdi 7.5 aylık doğan oldu ama nerde fosur fosur sigara içen var çocukları turp gibi acaba fazla rahatlıktan mı böyle oluyo

anuuu ben tam tersine baktıkça seviniyorum
naapcan kalçayı şunu bunu genişleme sebebin dünyanın en güzel şeyi canım takmaaaaa
aldatma rüyası ben de gördüydüm cinsellik azalıyo falan yaa bilinçaltı herhalde..
eski haline de dönersin ayrıca şimdi koca göbüşün tadını çıkar:)

eşim geldi biz yemeğeee öperim herkesii

aynısı bende de var yaa hatta bugün bi baktım popomda selülitler oluşmaya başlamış hamile kalmadan önce sıkmasan görünmeyecek seviyedelerdi şimdi maşallah ayna gibi...sinir oldum kendime...bi yandan bebişime feda olsun kilo değil mi verilir diyorum ama selülit gibi kalıcı şeyleri de gördükçe de moralim bozuluyo

kızlar... bak ne soracaktım unuttum... ben geceleri bir uyanıyorum çok sıkışık vaziyette böbreklerim bir ağrıyor allahım kendimi tuvalete zor atıyorum. ağrıyla boşaltıyorum mesaneyi yatağa gidiyorum 1-2 dk içinde geçiyor. normal di mi yani sıkıştığımdan mı acıyor acaba? sizde var mı böyle bişey... bir de çok tuvaletim geliyor çok su içiyorum eskiden pek su içmezdim bu günlerde allahım içim yanıyor bir içmeye 3 er bardak içiyorum. okulda tuvalette yatacak duruma geldim. derste zor duruyorum. sıkışınca bir de tutardım eskiden artık tutamıyorum, bastırıyor.... sizde de var mı? bazen de alta doğru baskı hissediyorum allahım çocuk mu düşüyor allah korusun diyorum :) ay bir doğsaydı allahım...

ben günde 1 tane içerdim şükür içenin yanında bile duramıyorum
öyle tiksindim ki
daha emzirirken içmemek daha önemli direk süte geçiyor
sütümüz bol olursa 2 yıl daha sigara falan unutun siz

Benim hem midem bulandi hem ictim kizlar İcip icip kustum her defasinda ustelik bi de pisman olup agliyodum bebigime zarar verdim yine diye.
Sonra druma sorayim dedim gunde 4-5 tane oluyomus gak guk derken bi azarladi beniiii 1 tane bile icmiceksin diye yemin ederim o gun bugundur agzima surmedim.
İcenin de yanindan kaciyom artik. Yemek sonrasi cok cani ceker ya insanin, ben ilk 5 dk icinde cay sigara yapmazsam krize giriyodum. Simdi aklima bile gelmiyo. Disinizi sıkın alisiyo unutuyo insan. Hos dogumdan snr cat diye yakicam bitane ama bi de kocislere de cok buyuk gorev dusuyo, kesinlikle kokutmamalari lazim.:)

canım hiç korkma bana o kadar çok oluyo ki ben de başlarda korkuyodum düşürüyorum heralde diye ama zaman geçtikçe baktım kanama bile olmuyo çok şükür..sanırım gece tuvaletini tutmaktan oluyo artık çok sık tuvalete gittiğimiz için...ben de çok su içiyorum ama eskiden de çok içerdim böbreklerim rahatsız olduğu için..tek fark eskiden günde 3 defa idrara çıkıyosam şimdi 7-8 kere çıkıyorum heralde mesanelerimiz baskılanmaya başladı

ya bu aşağıdaki takvimde boyuna 16 17 demiş benimki 1 hafta önce 25 cm 400 gr çıktı????

Yok tatlim 26.7 yaziyo. Tuvalete gelince ilk aylar her gece kalkiyodum sonra gecmisti. Simdi de sabaha karsi bi geliyo uyaniyom ama useniyom gitmeye sonra bi susuzluk bende de iki koca bardak dikiyom her sbh

Yok tatlim 26.7 yaziyo. Tuvalete gelince ilk aylar her gece kalkiyodum sonra gecmisti. Simdi de sabaha karsi bi geliyo uyaniyom ama useniyom gitmeye sonra bi susuzluk bende de iki koca bardak dikiyom her sbh
yok o aşağıdakini bugün yazdı, benim 1 hafta önce bugün yazanla aynıydı. 1 hafta önden mi geliyor acaba?

Ben gece o kadar sıkışmış uyanıyorum ki tuvalete tam dik ayakta gidemiyorum ağrıdan kambur gidiyorum :))

benim de sabaha karşı çok geliyo tuvalete gitmeye eriniyorum ama mecbur kalkınca da çap çup ayagımı heryere vuruyorum odama lazımlık alıcaamm hihihihhihi

Selam kızlar topiği gormusken yazayım dedim çünkü hamileyken merak ettigim cok şey vardı herkezin bebisleri hayırlı olsun bende 2012 Haziran annesiyim ki temmuz annesi olmayi beklerken 3 hafta erken geldi oglus sezeryanmi normal dogummu derseniz ben epidural normal dogum yaptim epiduralden olsa gerek 15 gun bel agrisi cektim dogumun her turlusu zor siz kendinizi nasil iyi hissetcekseniz oyle dogum yapin kimseyi dinlemeyin hamilelikte kilo aldirici gıdalar yerine sut yapıcı seyler yiyin tavsiyem dogumdan sonra yenen gıdalar genelde anneden eksilenleri doldurmaya yetio kilo aldım die dert etmeyin ama hamileyim diede abur cubur yemeyin emzirme donemindede diet yapilmio mecbur 6. Aydan sonra diet spor verirsiniz inşallah
ben daha veremedim :) herseyin bası moral moralinizi hep yüksek tutun ki mutlu bı bebeğiniz olsun bebeğin ölçümleri hastanedekilerle uyusmuo genelde ki ben 3 ayrı yere gidiodum eksik yada fazla ölçüyorlar bebeğimin kilosu az yada fazla die dert etmeyin ben kontrolumden 1 gun sonra dogum yaptim 300 gram eksik olcmuslerdi mide 6. Aydan sonraki mide bulantisi doktorlar ne kadar alakası yok desede saclardan kaynaklanıo mideniz cok bulanırsa saçlı bı bebeğiniz olcak demektir renkli ultrason cektirmenizi tavsiye ederim çünkü bebeğinizi kucağınıza aldığınızda ne kadar benzediğini fark ediceksiniz hem Doğan'a kadar videosuyla oyalaniosunuz tekrardan hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…