- 27 Şubat 2012
- 17.000
- 28.781
- 798
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #16.881
geçen gün süper özet geçen bi arkadaş vardı yok mu bugün geçmişi okuyamıcam yaa
var mı sıkıntılı bi durum önemli bir olay, dedikodu falan
ben bazen bi fırt çekiyorum dayanamayıpresmen aşeriyorum yaa...doktoruma söyledim daha en başta..o da dedi ki aslında hiç içmemenin vereceği strestense 2-3 tane en az nikotinli olanlardan içebilirsin ama tutuyom kendimi bi arkadaşa da hiç duramıyo strese giriyo bebeğe de yansıtıyo diye 7 tane sigara hakkı karşı komşumuza da öyle vermiş çüşşşş dedim...gerçi çocukları maşallah taş gibi ama bana da zarar
ooff moralim çok bozuk yaaiki gündür bebeğimde hareket etmıyor bugün belimde çok agrıyor :18:
kızımd a aşağıdaydı benim 39da sezaryanla alındı hanımın gelmeye niyeti yoktu
38de doğuran birsürü arkadaşım oldu halbuki hiç takma
eşi de yukarda olursa hele ki hepten rahatla
detaylın iyiyse en önemli şey ogerçekten
atıl hoca kaç paraya bakıyo? 4lü kaç çıkmıştı senin canım sorup duruyorum daha önce sordum mu bilmem ama
geçen gün süper özet geçen bi arkadaş vardı yok mu bugün geçmişi okuyamıcam yaa
var mı sıkıntılı bi durum önemli bir olay, dedikodu falan
amaaan ne farkeder canım ha 5 ha 6 boşver kafana göre takıl
işte ben de ona güvendim ha tiksindim ha tiksincem diye beklerdim durdum ama en ufak bi mide bulantısı yaşamadım tamam çok iyi çok hoş geçti ilk 3 ayım ama sırf sigara için isterdim midemin bulanmasını...emzirirken hamileyken geçtiğinden daha az geçiyo canım..gerçi zaten içmem ama
Yok canım cidden o risk aklımı başıma getirdi, sağlıklı olsun da yok evden çıkamıyorum, çabuk yoruluyorum vs diye kendimi üzmicem..
2Lİ testim 1/29000, 4lü testim 1/431 çıktı. Aslında 1/350 nin altı riskli diyorlar ama yine de sınıra yakın olunca endişelenmiştim ben. Atıl Hoca para almadı benden, test ve detaylı sonuçlarıma bakıp sana tekrar bakmama gerek yok bebeişin bişiyi yok dedi, baya ikna etti beni..Bi de Recep Has ve Cihat Şen var bu konuda uzman.. Hepsi çok yoğun olmalarına rağmen bir sorun olduğunda gerçekten çok ilgililer.. Bi daha hamile kalırsam öğrenir öğrenmez 21. haftama Atıl Yüksel den randevu alıcam ya bütün taze hamilelere de tavsiyem bu olcak
ayşeeee nerdesin gel hadi bekliyoruzAYSEYLUL dü o yaa ilk geldiğimde benim de gözlerim aradı ama yok
yok anacım herkes iyi maşallah
bana da dediki eğer içersen bütün hastane görevlilerinin vebali üstünde sıkıyosa iç hadi
yok artık 7 sigara mı kafa ypıyodur o bebiş içerde o ne beee:)))
çocukları taş gibi deme astım bronşit, alerji vs çok daha yatkın olurlar
bağışıklıkları daha düşük olur, kimisi düşük kilolu doğar
kimisinde algılama güçlüğü olur tak diye sigara içti bu oldu değil de uzun vadede çıkıyor etkiler
Abooo herkes burda aksam aksam
Sabahtan beri temizlik yapiyom daha yeni oturdum. Yarin misafir gelcek. O da hamile
Kocis de daha gelmiyecekmis 9 gibi gelirim dedi. Zaten hep ruyalarima giriyo beni aldattigini goruyom uyuz oluyom
Bi de fark ettim ki gelip gecerken hep aynaya karnima kalcama bakiyom begenmiyomsanirsam komplekse girdim kizlar
Disarda da baska kadinlarin popolarina bakip kendimiykiyle kiyasliyom. Off offf... Dogumdan sonra eski halime donerim di mi? Kiz bebek kalca genisletiyomus(?) sporla duzelir miii?
Abooo herkes burda aksam aksam
Sabahtan beri temizlik yapiyom daha yeni oturdum. Yarin misafir gelcek. O da hamile
Kocis de daha gelmiyecekmis 9 gibi gelirim dedi. Zaten hep ruyalarima giriyo beni aldattigini goruyom uyuz oluyom
Bi de fark ettim ki gelip gecerken hep aynaya karnima kalcama bakiyom begenmiyomsanirsam komplekse girdim kizlar
Disarda da baska kadinlarin popolarina bakip kendimiykiyle kiyasliyom. Off offf... Dogumdan sonra eski halime donerim di mi? Kiz bebek kalca genisletiyomus(?) sporla duzelir miii?
ben günde 1 tane içerdim şükür içenin yanında bile duramıyorum
öyle tiksindim ki
daha emzirirken içmemek daha önemli direk süte geçiyor
sütümüz bol olursa 2 yıl daha sigara falan unutun siz
kızlar... bak ne soracaktım unuttum... ben geceleri bir uyanıyorum çok sıkışık vaziyette böbreklerim bir ağrıyor allahım kendimi tuvalete zor atıyorum. ağrıyla boşaltıyorum mesaneyi yatağa gidiyorum 1-2 dk içinde geçiyor. normal di mi yani sıkıştığımdan mı acıyor acaba? sizde var mı böyle bişey... bir de çok tuvaletim geliyor çok su içiyorum eskiden pek su içmezdim bu günlerde allahım içim yanıyor bir içmeye 3 er bardak içiyorum. okulda tuvalette yatacak duruma geldim. derste zor duruyorum. sıkışınca bir de tutardım eskiden artık tutamıyorum, bastırıyor.... sizde de var mı? bazen de alta doğru baskı hissediyorum allahım çocuk mu düşüyor allah korusun diyorum :) ay bir doğsaydı allahım...
ya bu aşağıdaki takvimde boyuna 16 17 demiş benimki 1 hafta önce 25 cm 400 gr çıktı????
yok o aşağıdakini bugün yazdı, benim 1 hafta önce bugün yazanla aynıydı. 1 hafta önden mi geliyor acaba?Yok tatlim 26.7 yaziyo. Tuvalete gelince ilk aylar her gece kalkiyodum sonra gecmisti. Simdi de sabaha karsi bi geliyo uyaniyom ama useniyom gitmeye sonra bi susuzluk bende de iki koca bardak dikiyom her sbh
kızlar... bak ne soracaktım unuttum... ben geceleri bir uyanıyorum çok sıkışık vaziyette böbreklerim bir ağrıyor allahım kendimi tuvalete zor atıyorum. ağrıyla boşaltıyorum mesaneyi yatağa gidiyorum 1-2 dk içinde geçiyor. normal di mi yani sıkıştığımdan mı acıyor acaba? sizde var mı böyle bişey... bir de çok tuvaletim geliyor çok su içiyorum eskiden pek su içmezdim bu günlerde allahım içim yanıyor bir içmeye 3 er bardak içiyorum. okulda tuvalette yatacak duruma geldim. derste zor duruyorum. sıkışınca bir de tutardım eskiden artık tutamıyorum, bastırıyor.... sizde de var mı? bazen de alta doğru baskı hissediyorum allahım çocuk mu düşüyor allah korusun diyorum :) ay bir doğsaydı allahım...
yok o aşağıdakini bugün yazdı, benim 1 hafta önce bugün yazanla aynıydı. 1 hafta önden mi geliyor acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?