2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

nasıl becerdin bu kıvama getirmeyi bacım

ben kociş kız olmayan yerde çalışsın diye tttaaaaaa istanbullara gelmişem gardiyan etmişem amma ne fayda ordada kızlar varmış ya gerçi bazıları bze baş sağlığına gelince görmüştüm yaşlı ve evliler allahtan görmediklerimde var ama ne yapalım bide ben istemiyorum ya kız tam tersine kızların çalıştığı yere vermişler kocacımı ya

hehehe bizim orda da derler o lafı bi bilmediği 5 vakit namaz diye

bu akşam öyle oldu galiba yaa çenemiz mi düştü nedir

kız insan yapmak istese heryerde yapar.. ama BENİM KOCAM YAPMAZ yani heryerde yapmaz gizli kapaklı yapar belki yaparsa

alıntılar kafamı karıştırdı yaawww..gökçecim ortada bi yerde buluşabiliriz.mesela incirli?

seçe seçe bakırköyü mü seçtin hey Allahım yaa bakırköy tam bize layık zaten

alıntılar kafamı karıştırdı yaawww..gökçecim ortada bi yerde buluşabiliriz.mesela incirli?

e incirli yerine madem bakırköyde buluşalım hem hepimizin bilidği yer hem bebiş eşyası bakarız

kız insan yapmak istese heryerde yapar.. ama BENİM KOCAM YAPMAZ yani heryerde yapmaz gizli kapaklı yapar belki yaparsa

o doğru işte yapmak isteyen gerçekten her yerde yapıyo...ama benim kocam da yapmaz

valla bişey yapmadım fabrika çıkışı öyle kayınvalidem sağolsun

niye kız sosyetik beğenemedin mi

yok kız ne begenmıceem begendım tabıı taksımde bulusaydık barııı

hoşgeldiiiiin kaç haftalık hamilesin? yok canım ne dışlaması öyle şey olmaz burda...

yalan söylemeyin kıza ben dışlarım hehehehe

geçmişte dışlamışsınız zaten vukaatlarınız var öğrendim şaka tabi 21 haftalık hamileyim şu ana kadar bi prenses bekliyorum ama okuduklarım kadarıyla her an değişebilir renklide emin oluruz artık gerçi 14. haftadan beri doktorum kız olduğunu söylüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…