- 27 Şubat 2012
- 17.000
- 28.781
- 798
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #17.021
aaa taksim işi olmamış amakız bizim işyeri birliğin içinde yerinden kıpırdasa duyuyorum
ben de affetmem eşim de bunu çok iyi bilir...zaten dışarıyı seven bi insan da değil bensiz maç izlemeye gitmeye bile ikna edemiyorum ne işim var bekarların yanında diyo...ben geleli 2 hafta oldu daha lojman dışına çıkmamış mesela
hemen anlatmazsam çatlarım
kocama mesaj attım napıyon aşkım dedim
çalışıyorum hayatım dedi
ben de onu biliyorum bılmedıgım bısey soyle dedım
verdiği cevaba bakın
5 VAKİT NAMAZ yazmış bide sırıtmış
haaa çok komık dedim
Geçmişten geliyorum kafam bi dünya oldu ne gevezesiniz:) sizi yakalamak zor ben akşamdan akşama zor yetişirim.
Öncelikle doğum günü olanların doğum gününü kutlarım. renkli ultrasyondan güzel sonuçlar alan arkadaşlara tebrikler. Bende 13 ekimde gireceğim merakla bekliyorum.
bu arada aranıza yeni katıldım. Beni de dışlarsanız küser giderim
ben kociş kız olmayan yerde çalışsın diye tttaaaaaa istanbullara gelmişem gardiyan etmişem amma ne fayda ordada kızlar varmış ya gerçi bazıları bze baş sağlığına gelince görmüştüm yaşlı ve evliler allahtan görmediklerimde var ama ne yapalım bide ben istemiyorum ya kız tam tersine kızların çalıştığı yere vermişler kocacımı ya
hoşgeldiiiiin kaç haftalık hamilesin? yok canım ne dışlaması öyle şey olmaz burda...
alıntılar kafamı karıştırdı yaawww..gökçecim ortada bi yerde buluşabiliriz.mesela incirli?
alıntılar kafamı karıştırdı yaawww..gökçecim ortada bi yerde buluşabiliriz.mesela incirli?
kız insan yapmak istese heryerde yapar.. ama BENİM KOCAM YAPMAZyani heryerde yapmaz gizli kapaklı yapar belki yaparsa
kız insan yapmak istese heryerde yapar.. ama BENİM KOCAM YAPMAZyani heryerde yapmaz gizli kapaklı yapar belki yaparsa
e incirli yerine madem bakırköyde buluşalım hem hepimizin bilidği yer hem bebiş eşyası bakarız
o doğru işte yapmak isteyen gerçekten her yerde yapıyo...ama benim kocam da yapmaz
nasıl becerdin bu kıvama getirmeyi bacım
seçe seçe bakırköyü mü seçtinhey Allahım yaa bakırköy tam bize layık zaten
bakırköy tam bizlik zaten biraz daha böyle devam edersek bizi anca bakırköy temizler
valla bişey yapmadım fabrika çıkışı öyle kayınvalidem sağolsun
niye kız sosyetik beğenemedin mi
valla bişey yapmadım fabrika çıkışı öyle kayınvalidem sağolsun
niye kız sosyetik beğenemedin mi
hoşgeldiiiiin kaç haftalık hamilesin? yok canım ne dışlaması öyle şey olmaz burda...
yalan söylemeyin kıza ben dışlarımhehehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?