2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

benim kocişte bekarken az fındık kırmamış hatta bir kaç öncesine kadar kız mesaj atmıştı faceden beni neden bıraktığını anlamadım diye ayrıllı 7 sene mi ne olmuş biz 4 bucuk senlik evliyiz düşün yani bu soruyu sormak için çok acele etmiş

benide alın da kuru kalabalık olsun ama ben pendikteyim ordada buluşalım

ne komik olur yaa 4 hamile işyerinin kapısına dayanmışız

korktun mu sen ay eşinede kıyamazmış

onun derdi başka

kız benden önce öyle ciddi bi ilişkisi olmamış ki hatta ilişkisi bile olmamış sadece 2 tanecik o da biri 15 gün biri 2 ay teyzemin deyimiyle gözü açılmadan kapakladım

bencede alakası yok benmde kızım olcak mıllete gore kızı olanın cırkınlemesı lazım karnının yayık olması lazım benm yuzum tam tersıne guzellestı karnım da top gıbı:9

anam ne iyi kız seninkinin geçmişi temiz bide size bi sır veriyim miiii ben kocamla kaçarak evlendiim çok aşığım babam da vermedii polise vermem dedi sanki kendi kızı neyse tabi affetti de

ne cesaret valla sende de ben hayatta cesaret edemezdim heralde annemler vermese

sizinkilere baskına gidebiliriz ama benimkine gidemeyiz ceza evine gitmişken bizide içeri atmasınlar hazır gelmişsiniz deyip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…