2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Valla en güselini sen yapmışsın gözü senle açılmış.Benim eşimin eski kız arkadaşı daha düne kadar çiçek gönderiyodu ofisine ospa ya delimidir nedir..

Valla en güselini sen yapmışsın gözü senle açılmış.Benim eşimin eski kız arkadaşı daha düne kadar çiçek gönderiyodu ofisine ospa ya delimidir nedir..

oha aşkımdan ölsem gebersem taaa ne zamanki şu anda da evli olan eski sevgilime çiçek miçek yollamam...ay iyi ki eşim asker yaa işe bi yolluyorum kafam rahat bütün iş arkadaşları erkek askerler erkek hehehe

anaaaammm densize bak sen ! yolalım mı bacım kızı bi baskın da ona yapalım

oha aşkımdan ölsem gebersem taaa ne zamanki şu anda da evli olan eski sevgilime çiçek miçek yollamam...ay iyi ki eşim asker yaa işe bi yolluyorum kafam rahat bütün iş arkadaşları erkek askerler erkek hehehe

gııız benim ki de polis o da hep erkeklerle çalışıyo ama taksimde !

Oooh kafa rahat..benim eşimin kendi işi bissürü hatunla muhattap hergün kıskan kıskan bende bıktım kıskanmaya..sadece diorum ki bişiini hissedersem asla affetmem o kadarrr

gııız benim ki de polis o da hep erkeklerle çalışıyo ama taksimde !

aaa taksim işi olmamış ama kız bizim işyeri birliğin içinde yerinden kıpırdasa duyuyorum

Oooh kafa rahat..benim eşimin kendi işi bissürü hatunla muhattap hergün kıskan kıskan bende bıktım kıskanmaya..sadece diorum ki bişiini hissedersem asla affetmem o kadarrr

ben de affetmem eşim de bunu çok iyi bilir...zaten dışarıyı seven bi insan da değil bensiz maç izlemeye gitmeye bile ikna edemiyorum ne işim var bekarların yanında diyo...ben geleli 2 hafta oldu daha lojman dışına çıkmamış mesela

hemen anlatmazsam çatlarım
kocama mesaj attım napıyon aşkım dedim
çalışıyorum hayatım dedi
ben de onu biliyorum bılmedıgım bısey soyle dedım
verdiği cevaba bakın
5 VAKİT NAMAZ yazmış bide sırıtmış
haaa çok komık dedim

Geçmişten geliyorum kafam bi dünya oldu ne gevezesiniz:) sizi yakalamak zor ben akşamdan akşama zor yetişirim.
Öncelikle doğum günü olanların doğum gününü kutlarım. renkli ultrasyondan güzel sonuçlar alan arkadaşlara tebrikler. Bende 13 ekimde gireceğim merakla bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…