- 25 Mart 2011
- 2.101
- 106
- 163
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #17.001
aslında olabilir yaa bi istanbul ekibi yapabiliriz ortada bi yerde zaten bi yayla vardı bi küçükçekmece benim şirinevler yakın sayılırız...sadece pendik vardı o kimdi yaa kafam karıştı :44: bi tek pendik biraz uzak...
pendik benim ya
aslında olabilir yaa bi istanbul ekibi yapabiliriz ortada bi yerde zaten bi yayla vardı bi küçükçekmece benim şirinevler yakın sayılırız...sadece pendik vardı o kimdi yaa kafam karıştı :44: bi tek pendik biraz uzak...
biraz mıııı naptın bacım pendik dünyanın öbür ucu nerdeysehele o trafik hiç çekilmez mawusbebek tam bogaz köprüsünn ortasında bulusalım
ne komik olur yaa 4 hamile işyerinin kapısına dayanmışız
onun derdi başka
kız benden önce öyle ciddi bi ilişkisi olmamış ki hatta ilişkisi bile olmamış sadece 2 tanecik o da biri 15 gün biri 2 ayteyzemin deyimiyle gözü açılmadan kapakladım
pendik benim ya
kuzum sen pek uzak kalmışsın yaa atla metrobüse gel dicem ama hamile hamile yol fazla gelmesin sonra...
biraz mıııı naptın bacım pendik dünyanın öbür ucu nerdeysehele o trafik hiç çekilmez mawusbebek tam bogaz köprüsünn ortasında bulusalım
kız sen de varya güya doktor dinlen dedi ama gözün gezmede maşallaholabilir cidden yaa
pendik de çok uzak bacım yaaay dört şişik kadın taksimde sinema filmlerine konu olcak cinsteniz haa[/Q
nasılsınız kıslar:)
iyiyiz canım baskın yapıcaz da onu kararlastırıyoz.. atı alan üsküdarı geçti biz halaa karar vermediksen yenisin galibaa boy yaş kilo çabık deee bize özgeçmişini de anlat
Valla en güselini sen yapmışsın gözü senle açılmış.Benim eşimin eski kız arkadaşı daha düne kadar çiçek gönderiyodu ofisine ospa ya delimidir nedir..
Gökçe sen dönmeden berinede işe başlamadan süper olur falla
iyiyiz canım baskın yapıcaz da onu kararlastırıyoz.. atı alan üsküdarı geçti biz halaa karar vermediksen yenisin galibaa boy yaş kilo çabık deee bize özgeçmişini de anlat
kız şu alıntıları yapamadın bi türlü kime yazdığını anlayana kadar çatlıyorum burda
Valla en güselini sen yapmışsın gözü senle açılmış.Benim eşimin eski kız arkadaşı daha düne kadar çiçek gönderiyodu ofisine ospa ya delimidir nedir..
olmaz mıııı....ama nerde?
oha aşkımdan ölsem gebersem taaa ne zamanki şu anda da evli olan eski sevgilime çiçek miçek yollamam...ay iyi ki eşim asker yaa işe bi yolluyorum kafam rahat bütün iş arkadaşları erkek askerler erkek hehehe
oha aşkımdan ölsem gebersem taaa ne zamanki şu anda da evli olan eski sevgilime çiçek miçek yollamam...ay iyi ki eşim asker yaa işe bi yolluyorum kafam rahat bütün iş arkadaşları erkek askerler erkek hehehe
sen iste ben istifada ederimmsırf görüşmek için
gııız benim ki de polis o da hep erkeklerle çalışıyo ama taksimde !
okey ortada buluşalım
sen iste ben istifada ederimmsırf görüşmek için[/QUOt
Ayy canıımmmmm beniiimmm..
gııız benim ki de polis o da hep erkeklerle çalışıyo ama taksimde !
Oooh kafa rahat..benim eşimin kendi işi bissürü hatunla muhattap hergün kıskan kıskan bende bıktım kıskanmaya..sadece diorum ki bişiini hissedersem asla affetmem o kadarrr
anaaaammm densize bak sen ! yolalım mı bacım kızıbi baskın da ona yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?