- Konu Sahibi papatya3459
- #17.181
nabıyonuuuuzzzzzzzzzz kızlaaaarrr.. bu adam beni sonun da delirtecek valla demedi demeyin
tımarhanede dogururum ben bu cocuuu![]()
noldu delüü kızzz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nabıyonuuuuzzzzzzzzzz kızlaaaarrr.. bu adam beni sonun da delirtecek valla demedi demeyin
tımarhanede dogururum ben bu cocuuu![]()
Bu gun benim doğum günümmmmmmmmmmmm Rabbimin hediyesiyle giriyorumm çok şükürrrrr![]()
eşim uyuyo ona soracaktım ist tam bilmiyorum ama yarım yamalak tarif edeyim BKM nin oralarda zaten turşucu dediğinde söylüyolar arada bi yerde bide büyük bi çamaşır markasına çok yakınyardımcı olamadım k. bakma
![]()
Bu gun benim doğum günümmmmmmmmmmmm Rabbimin hediyesiyle giriyorumm çok şükürrrrr![]()
mutluu yıllaaarr ıyıkııııııııııııı dogduuuuuuuuuuuuuuuuuun canımmmmmmmmm bebegınle esınle mutlu mesut olun heeeeep![]()
Ay bildim bildimkompedanin karsisindaki sokak. Besiktas koftecisinin yaninda hani. Ay kiz senin ozellikle onun suyunu mu cekti canin
ben besiktasta oturuyom ama hic denemedim orayi. Du bakim ben de bi iciim carsiya inince.
![]()
Üçünüzünki de kutlu olsun canlar
Evlatlariniz ve eslerinizle nice nice guzel yillara insallah![]()
mutlu yıllar canımmanam ne çok terazimiz varmış topikte benim kocamında 30 eylül pasta yaptıydım muhteşem oldu pastası duruyo daha üstüne mum dikelimde üfleyin toptan
![]()
aybükeee kızını oğluma istiyorumm![]()
Ne o kizlar bizden habersiz bulusuyo musunuz?
Ask olsun insan bi davet eder..![]()
kızlar uyanın ya moralim çok bozuuk![]()
kızlar uyanın ya moralim çok bozuuk![]()
Günaydııınn..ben uyandım canım hayırdır :44: