Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    8
Mide bulantısı en yaygın belirti tabi kişiden kişiye göre de değişiyor. Azalmasına sevindim🫠🫠bol su icmeye de çalış. Okadar tuhaf bisey ki belirtiler bi bakıyorsun çok iyisin ertesi gün modun herseyin düşmüş. 12 15. Haftaya kadar belirtiler farklı şekillerde devam edebiliyomus sonrası daha rahat diyolarda bakalım 🤣🥰napalım herseye değer minnoşlarımız💕💕
İşte azalınca da niye azaldı diyor insan. Aynen öyle iyi olsunlar da🙏🙏

Ayy amin inşallah canım 💕💕doktor kontrolüne vs ne zaman gidiyosun
Dün gittim en son kalp atışını duyduk daha net USG ile verdiler kalp ritimlerinin görüntüsünü, şimdi tekrar 1 Eylül gel dedi. Cinsiyeti erken teşhis koyan bir doktor bu doktor ona gideceğim😇

Dün gittim en son kalp atışını duyduk daha net USG ile verdiler kalp ritimlerinin görüntüsünü, şimdi tekrar 1 Eylül gel dedi. Cinsiyeti erken teşhis koyan bir doktor bu doktor ona gideceğim😇
Ayy hadi gözünüz aydın kalp atışını duymuşsunuz🧿🥰 1 ay beklemesi var şimdi ama🤭🤭anladım canım hadi bakalım hayırlısı. NIPT testi yaptıracak mısın?? Orda da cinsiyeti gösteriyor

Sen ne yaptın ne zaman gittin en son ne zaman da bir çağırdı, bana bir sıkıntın olmadığı müddetçe 1 ay sonra gel dedi
Bende 6. Haftada gitmiştim doktoruma en son kalp atışlarını görmüştük. 3 hafta sonra gel demişti. Geçen hafta başka bi doktora gittim kalp atışlarını dinlemek için 🤭🤭yarında kendi doktoruma randevum var bakalım ne diyecek nezaman çağıracak tekrardan. Aslında en güzeli sorun olmadan gelsin geçsin yeterki 🙏🏻🙏🏻🧿

Açıkçası o testi yaptırıp yaptırmamak konusunda kararsızim. Eğer çocuk için düzelecek önlem alınacak ise sonuç sonrası evet yaptırayım ancak zaten allahh korusun aksi böyle birşey varsa Rabbim ne derse o..

Bende 6. Haftada gitmiştim doktoruma en son kalp atışlarını görmüştük. 3 hafta sonra gel demişti. Geçen hafta başka bi doktora gittim kalp atışlarını dinlemek için 🤭🤭yarında kendi doktoruma randevum var bakalım ne diyecek nezaman çağıracak tekrardan. Aslında en güzeli sorun olmadan gelsin geçsin yeterki 🙏🏻🙏🏻🧿
Kolaylıklar diliyorum bize, çokta sık sık gidip rahatsız etmek istemiyorum bebişi 🤣🤣

8.haftadayım. Sürekli kendimi dinliyorum. Mide bulantılarım 7.haftada çok yoğundu sonra bir anda hafifledi çok moralim bozuldu. Mesela dün çok bulanıyordu. Bugün sabah yok gibi
Dünden beri benimde iştah artışı var. Yani daha rahat yemek yiyebiliyorum. Bulantım da sadece aşırı acıkınca hafif olmaya başladı. 🫠 İnsan ister istemez strese giriyor gerçekten. Olsa bir dert olmasa bir dert. 😅 Normalde 25 ağustosta gidecektim ama araya bir şehir hastanesi sıkıştırsam mı diye düşünüyorum 🫠😅

Dünden beri benimde iştah artışı var. Yani daha rahat yemek yiyebiliyorum. Bulantım da sadece aşırı acıkınca hafif olmaya başladı. 🫠 İnsan ister istemez strese giriyor gerçekten. Olsa bir dert olmasa bir dert. 😅 Normalde 25 ağustosta gidecektim ama araya bir şehir hastanesi sıkıştırsam mı diye düşünüyorum 🫠😅
Ya ben de bir acile mi gitsem diyorum her gece eşime bir bahane bulup😂 14 Ağustos benim de randevum. Doktoruma yazdım 2 gün önce bir şeyin yok randevunu bekle demeye getirdi😂😂 2.trimester gel artık ya😂

Back
X