Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    8
Ya ben de bir acile mi gitsem diyorum her gece eşime bir bahane bulup😂 14 Ağustos benim de randevum. Doktoruma yazdım 2 gün önce bir şeyin yok randevunu bekle demeye getirdi😂😂 2.trimester gel artık ya😂
😁 Kesinlikle yaa. Neyse az kaldı sabır 🥴🫠

Rahim içinde kese gördüyse boş gebelik, kimyasal gebelik gibi ihtimaller olur bence, dış gebelik olmaz. Siz yine de içinizi ferah tutun, sabırla bekleyin umarım güzel yanıtlar alırsınız
Öyle birse demedi hafta pazartesi ye göre büyümüş kese sadece hafta içi tekrar bakılsın dedi büyürse sabırla bekleyeceğiz artık kalp atımını dedi ama şu an o boyut haftam ile uyumlu sanırım baktığıma göre 5+4

Yolk sac görmedi mi
Öyle birse demedi hafta pazartesi ye göre büyümüş kese sadece hafta içi tekrar bakılsın dedi büyürse sabırla bekleyeceğiz artık kalp atımını dedi ama şu an o boyut haftam ile uyumlu sanırım baktığıma göre 5+4
Rahim içinde kese gördüyse boş gebelik, kimyasal gebelik gibi ihtimaller olur bence, dış gebelik olmaz. Siz yine de içinizi ferah tutun, sabırla bekleyin umarım güzel yanıtlar alırsınız
Evet kese rahim içinde inşallah öyledir dualarınıza talibim 😖

Evet kese rahim içinde inşallah öyledir dualarınıza talibim 😖
Canım karından mı baktı

Azaldı canım hafif
Tamam o zaman stres yapma benimde çarşamba akşamı kanamam olmuştu bugün kontrole gittim kanama alanı yok dedi gelenler ilk kanamanın kalanlarıymış artarsa yada pıhtı olursa gel dedi doktorunun verdiği ilaçları kullan özellikle progestanları ihmal etme çok önemli

Tamam o zaman stres yapma benimde çarşamba akşamı kanamam olmuştu bugün kontrole gittim kanama alanı yok dedi gelenler ilk kanamanın kalanlarıymış artarsa yada pıhtı olursa gel dedi doktorunun verdiği ilaçları kullan özellikle progestanları ihmal etme çok önemli
Tamam kullanıyorum

Dünden beri benimde iştah artışı var. Yani daha rahat yemek yiyebiliyorum. Bulantım da sadece aşırı acıkınca hafif olmaya başladı. 🫠 İnsan ister istemez strese giriyor gerçekten. Olsa bir dert olmasa bir dert. 😅 Normalde 25 ağustosta gidecektim ama araya bir şehir hastanesi sıkıştırsam mı diye düşünüyorum 🫠😅
Şehir hast hemen ultrason çekiyolar mı😂😂😂

Back
X