Öyle birse demedi hafta pazartesi ye göre büyümüş kese sadece hafta içi tekrar bakılsın dedi büyürse sabırla bekleyeceğiz artık kalp atımını dedi ama şu an o boyut haftam ile uyumlu sanırım baktığıma göre 5+4Yolk sac görmedi mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle birse demedi hafta pazartesi ye göre büyümüş kese sadece hafta içi tekrar bakılsın dedi büyürse sabırla bekleyeceğiz artık kalp atımını dedi ama şu an o boyut haftam ile uyumlu sanırım baktığıma göre 5+4Yolk sac görmedi mi
Ya ben de bir acile mi gitsem diyorum her gece eşime bir bahane bulup14 Ağustos benim de randevum. Doktoruma yazdım 2 gün önce bir şeyin yok randevunu bekle demeye getirdi
2.trimester gel artık ya
![]()
Çoğaldı mı yoksa hafif mi devam ediyor?Kan devam ediyor doktorumu aradım düşük varsa önüne geçemeyiz dedi birkaç gün gözlemle dediadet kanamasi gibi olursa parça görürsen gel dedi
Azaldı canım hafifÇoğaldı mı yoksa hafif mi devam ediyor?
Öyle birse demedi hafta pazartesi ye göre büyümüş kese sadece hafta içi tekrar bakılsın dedi büyürse sabırla bekleyeceğiz artık kalp atımını dedi ama şu an o boyut haftam ile uyumlu sanırım baktığıma göre 5+4
Evet kese rahim içinde inşallah öyledir dualarınıza talibimRahim içinde kese gördüyse boş gebelik, kimyasal gebelik gibi ihtimaller olur bence, dış gebelik olmaz. Siz yine de içinizi ferah tutun, sabırla bekleyin umarım güzel yanıtlar alırsınız
Bende de 5+4 te sadece kese vardı canım karından mı yaptıRahim içinde kese gördüyse boş gebelik, kimyasal gebelik gibi ihtimaller olur bence, dış gebelik olmaz. Siz yine de içinizi ferah tutun, sabırla bekleyin umarım güzel yanıtlar alırsınız
Canım karından mı baktıÖyle birse demedi hafta pazartesi ye göre büyümüş kese sadece hafta içi tekrar bakılsın dedi büyürse sabırla bekleyeceğiz artık kalp atımını dedi ama şu an o boyut haftam ile uyumlu sanırım baktığıma göre 5+4
Evet kese rahim içinde inşallah öyledir dualarınıza talibim![]()
Tamam o zaman stres yapma benimde çarşamba akşamı kanamam olmuştu bugün kontrole gittim kanama alanı yok dedi gelenler ilk kanamanın kalanlarıymış artarsa yada pıhtı olursa gel dedi doktorunun verdiği ilaçları kullan özellikle progestanları ihmal etme çok önemliAzaldı canım hafif
Tamam kullanıyorumTamam o zaman stres yapma benimde çarşamba akşamı kanamam olmuştu bugün kontrole gittim kanama alanı yok dedi gelenler ilk kanamanın kalanlarıymış artarsa yada pıhtı olursa gel dedi doktorunun verdiği ilaçları kullan özellikle progestanları ihmal etme çok önemli
Sizinde mi dış gebelik kiBende de 5+4 te sadece kese vardı canım karından mı yaptı
Dış gebelik mi dedi sizeSizinde mi dış gebelik ki
Şehir hast hemen ultrason çekiyolar mıDünden beri benimde iştah artışı var. Yani daha rahat yemek yiyebiliyorum. Bulantım da sadece aşırı acıkınca hafif olmaya başladı.İnsan ister istemez strese giriyor gerçekten. Olsa bir dert olmasa bir dert.
Normalde 25 ağustosta gidecektim ama araya bir şehir hastanesi sıkıştırsam mı diye düşünüyorum
![]()
Şehir hast hemen ultrason çekiyolar mı![]()
Hayır vajinadan ama bi sonraki de vajinadan bakılsın yine dedi ama 29 nda karından bakılmıştır keseyeCanım karından mı baktı
Aaa ben de alayim annem gidecek bi baksinlarRandevu alıp gidersen çekiyorlar. Her oda da USG cihazı var. Şevkette öyle değil. O yüzden oranin kapısının önünden bile geçmiyorum
![]()
Ben anlamadim sıkıntı olan ne canım dış gebelik mi dediHayır vajinadan ama bi sonraki de vajinadan bakılsın yine dedi ama 29 nda karından bakılmıştır keseye
Benim önceki gebeliğim dış gebelikti sol tüpüm alındı. Bu gebeliğim 8+5 haftalık çok şükür kalp atışında duydum sağlıklıdaDış gebelik mi dedi size
Ay ben de 8+4 üm aynıyızHayatım ben 8+4 günlük,sen kaçtın![]()