- 27 Şubat 2012
- 17.000
- 28.779
- 798
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #17.301
neeeeeeeeeeeeee ciddimisin....inanmiyorum ya cok üzüldüm hamilesin sen ama ne ara baskasi olmus
eski sevgilisine dönmüş.. unutamamış.. ama 1 yıldır da beni iyi uyutmuş
Bizim şaka gerçek oldu desene..ya hayatımda birimi var dedi inanamıyorum berine ya.hiç bişii demedinmi?
peki neden çocuk yapmış canım?
ne deyim ya da ne denir.. bütüüüüün mutluluklar seninle olsun hatta benimkileride al dedim ve gitti.. bitti.. şimdi bir ev bakıyorum çocuğumla kendime yeni bir hayat kurucam.. bana yaşattığı bir tramva var şuan toparlamam lazım kendimi zaten anlamıştım yaa farkındaydım ben.. rüyalarıma dahi giriyordu ve hep hissederim başıma gelecekleri ben..
Ya rüyanla dalga geçtik o kadar güldük bunların gerçek olması benim bile çok canımı acıttı tatlım yaa..Bencede acilen toparlanman lazım sakın böyle bi adamın ardından gözyaşı dökme noolur canım hiç bişii senden be bebeğinden önemli değil..
Ya rüyanla dalga geçtik o kadar güldük bunların gerçek olması benim bile çok canımı acıttı tatlım yaa..Bencede acilen toparlanman lazım sakın böyle bi adamın ardından gözyaşı dökme noolur canım hiç bişii senden be bebeğinden önemli değil..
ve lütfen arkadaşlar neden çocuk yapmış yapmasaymış demeyin şimdiden açıklıyorum kaybettiğim ikizlerimin acısını ancak yeni bir bebek dindirirdi o yüzden istedim ve yaptm iyiki de yapmışım.. şimdi güçlü duruyorsam evladım için..
canım şoktayım ya nasıl böyle bişey yapabilir sen onun çocuğunu taşırken onca sıkıntıya göğüs gererken nasıl ama yaaaa
hemde ne bunalım daha önce bukadarını görmedim.. boşanıyoruz biz.. konuştuk öyle karar almış.. başkası varmış.. çocuğumu da sonra alıcakmış.. nah alırsın dedim
cnm gebeliğin belli olduğunda kan tahlilleri idrar tahlillleri
yapılmadı mı çünkü ona göre varsa bi sıkıntı hemen kontrol altına alıyolar
ama korkma inşallah bişey olmaz hem sen yine de tedavi ol zararn
neresinden dönülse kardır.
ve lütfen arkadaşlar neden çocuk yapmış yapmasaymış demeyin şimdiden açıklıyorum kaybettiğim ikizlerimin acısını ancak yeni bir bebek dindirirdi o yüzden istedim ve yaptm iyiki de yapmışım.. şimdi güçlü duruyorsam evladım için..
yaptıı işte nedenlerin niçinlerin nasılların cevabı yok sabahtan beri soruyorum yok hayırlısı böyleymiş demek ki.. bunun bedelini evladıyla ödücek göze almış demek ki.. ama ben o kadar iyiyim ki evladımın babasız büyümesine gönlüm razı olmaz.. ne zaman isterse görücek çocugunu...
canım babalar kızlarına düşkün olur derler. Sen babanla olan ilişkine bak. başkalarının müdahale etmesine izin verme. Bi de sakin ol sinirli bi velet sahibi olmak istemezsin her haldediyene bak sınıfta terör estirdim bugün benim kız kesin sinirli olacak
sağol canım ya arada bi çıldırıp sıçrıyo işte...
hiç şaka yapar gibi bi hali yoktu.. keşke dedim Allah ım hadi şaka desin nolur diye bekledim ama anlattı anlattı o anlattıkça ben gözlerinin içine baktım hiç kıpırdamadan.. ama gerçekler acı işte her bir lafı ok gibi saplandı kalbime.. ama hiç gözyaşı dökmedim karşısında taa kii 2 3 parça eşyasını alıp çıkana kadar o çıktı gözlerim başladı.. kan çanağına döndü.. şuan mal gibiyim sadece gözlerim ellerim hareket ediyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?