2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Bizim şaka gerçek oldu desene..ya hayatımda birimi var dedi inanamıyorum berine ya.hiç bişii demedinmi?

ne deyim ya da ne denir.. bütüüüüün mutluluklar seninle olsun hatta benimkileride al dedim ve gitti.. bitti.. şimdi bir ev bakıyorum çocuğumla kendime yeni bir hayat kurucam.. bana yaşattığı bir tramva var şuan toparlamam lazım kendimi zaten anlamıştım yaa farkındaydım ben.. rüyalarıma dahi giriyordu ve hep hissederim başıma gelecekleri ben..

Ya rüyanla dalga geçtik o kadar güldük bunların gerçek olması benim bile çok canımı acıttı tatlım yaa..Bencede acilen toparlanman lazım sakın böyle bi adamın ardından gözyaşı dökme noolur canım hiç bişii senden be bebeğinden önemli değil..

ve lütfen arkadaşlar neden çocuk yapmış yapmasaymış demeyin şimdiden açıklıyorum kaybettiğim ikizlerimin acısını ancak yeni bir bebek dindirirdi o yüzden istedim ve yaptm iyiki de yapmışım.. şimdi güçlü duruyorsam evladım için..

canım şoktayım ya nasıl böyle bişey yapabilir sen onun çocuğunu taşırken onca sıkıntıya göğüs gererken nasıl ama yaaaa

Rabbime hiç isyan etmedim bugüne kadar ama beni o kadar ağır sınavlardan geçirdi ki.. bekarken de evlendiğimde de.. umarım bu sondur ve umarım artık sınavımı vermişimdir.. çünkü taakatim kalmadı artık.. çok yorgunumm çookk

canım seni üzmek istememiştim özür dilerim

canım şoktayım ya nasıl böyle bişey yapabilir sen onun çocuğunu taşırken onca sıkıntıya göğüs gererken nasıl ama yaaaa

yaptıı işte nedenlerin niçinlerin nasılların cevabı yok sabahtan beri soruyorum yok hayırlısı böyleymiş demek ki.. bunun bedelini evladıyla ödücek göze almış demek ki.. ama ben o kadar iyiyim ki evladımın babasız büyümesine gönlüm razı olmaz.. ne zaman isterse görücek çocugunu...

görcez bakalım kuzum yarın tabiki tedavi olcam şu saattn sonra ne kdr etki ederse artık ama en başta hiçbişey yapmadılar tahlil ile ilgili((

canım arkadaşım takma kafana sonuçta ortada bi bebek var yapmasaydına takılma.sen zaten güçlü bi kızsın bebişinde öyle ve herşeyin üstesinden geliceksiniz ve biz hep senin yanında olucas ben senin üzülmene dayanamıorum

zaten rahatsızsın sakın kendini üzme değmicek bi insana sakınnn bebeğide kendinide üzme kuzum sen güçlü olman lazımmm

Allah ım.. kendi derdime ağlarken...Rabbim yardımcımız olsun güzelim.. bebeklerimizi korusun...

bunu diyen çok kişi olacak topikten değil gerçek hayatında da.. sakın kimseye kulak asma...Rabbim hayırlısını böyle eylemiş...bebişinle çok güzel bir hayatın olsun dilerim.. gerisi boş zaten.. şimdi şeref----sizin arkasından söylensen ne olacak ki...güzel bir başlangıç olur insallah senin ve bebeğin için...

Son düzenleme:
topıcte en neşelilerden biri de bendim belki.. şimdi en acılınız en durgununuz en mutsuzunuz ve en yaralınız.. bende arkadaşlarım gibi inanamadım ama doğru böyle tek celse de boşanıcaz davayı açmasını bekliyorum.. bu süreçte belki aranızda olamam çünkü beni çooook iş bekliyor.. belki alperenim doğduktan sonra katılırım aranıza ama bilin ki ben hep iyi olucam.. şiz yine de beni en neşeli en matrak olarak hatırlayın.. sizii çoook seviyorum iyi ki tanışmışım.. hepinizi ayrı ayrı öpüyorum.. teyzesinin kuzucuklarına iyi bakın.. minnaklarımı üzmeyin sakın hepinize hayırlı doğumlar diliyorum Allahım sağ sağlim kucagınza almanızı nasıp etsın ınsallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…