2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

canım bırak o gitsin sen bozma düzenini

berinecimm güzel arkadaşım benim böyle konuşma

ama ben ağlıyodum zaten sen daha çok ağlattın...
artık gözümüzün yaşı dinsin....Rabbim bebeklerimizi koru Rabbimmm....

seninle birlikte ağlıyorum şimdi yapma böyle nereye gidiyosun arkadaşım b,zde seni çok sewiyoruz Rabbim yardımcın olsun inşallah hayırlı haberlerle dön herşey şaka olsun bizleri habersiz koyma bitanem

inanamıyorum ya hayat ne garip... çok şükür ki bebeğin ve sen sağlıklısın. hayat yeniden başlayack ne zaman istersen burdayız... kendine ve bebeğine çok iyi bak...

izmirde ayrıntılı ultrason için önerebileceğiniz bir yer var mı arkadaşlar??? isim ve fiyat nedir acaba?

bebişinde bir rahatsızlık mı görüldü.. yoksa sen mi istiyorsun baktırmayı....
mesela benim dr. um 4 boyutlu ultrasonu ancak gerek varsa baktırıyormuş.. ama ben merak ettiğim için özel gittim..
egepol-100tl.. 10 dakika felan sürüyor.. kadın doğumcu değil radyoloji uzmanı bakıyor...bir cd aldım.. dr unuza gösterirsiniz dediler.. ama benim dr. umun haberi bile yok gittiğimden.. ama bebeğinde bir şey çıktıysa(Allah korusun) kent hastanesi namık bey en iyisi.. ama randevu alabilir miisn bilmiyorum canım..

off kızlar çok üzülüyorum ya nedir insanların alıp veremediği... nasıl bu kadar kolay, düşüncesizce kırılabilir bi kalp

burda birçok kötü olay okuyoruz hep üzülüyorum ama ilk defa bu kadar çarpıntım oldu.en çok rüyanın gerçek olması beni etkiledi. ne kadar temiz kalpli bir insansın ki Rabbim seni uyarmış. hayatta herkesin başına herşey gelebilir. inş.Rabbim sana güç verir. evladınla sağlıklı mutlu bir ömrünüz olsun. Allah bizi ve sevdiklerimizi şeytanın şerrinden korusun.

vallahi alıntı yapıp geçmişi okuyodum ama son 2 sayfayı görnce şok oldum gerçekten ...

berine gitmiş bile ama inanamadım eşim de yanımda o gelir geri salak diye kızıo ama en hayırlısı neyse o olsn işte bişiler diiiiicem neysee kızgın bişler yazmak istemıorum umarım sıkıntısı tez zamanda geçer...

yazcak bişi yok kanımca artık ben gıdıom kıslar hadi ii aksamlar :/

defnecım kadıfe kale yada cengızhan tarafına mı cıktı ??? rapor falan alsan senın için zor bı durum olmus

Berinecim zaten zor bır donemden gecıyorsun bebegını saglıklı bır sekılde kucagına lmak ıstıyorsan stres yapma oturup saglıklı bır sekılde konusun ama zaman tanıyın bırbırınıze boşanma olayını bende yasamıstım o gunlerıme asla gerı donmek ıstemıyorum helekı bir evladım varken onun ıcın cekerım ne olursa dedım ve allaha sukur toparladık sonra durumu lutfen fevrı karar vermeyın ıkınızde klafa dınleyın hem daha dun d. gunu ıcın sana hedıye alan adam bugun enden boşanalım desın bence ortada bı sacmalık var sakın olun

acıma ortak olan canlarıma çok teşekkürler.. zaten boşanma süzgecinden daha önce de geçmiştik biz ama bi kadın değildi sebep.. belki geri döner evet ama ben olurmuyum bilmiyorum.. çocuğumu asla babasız büyütmek istemiyorum çünkü ben baba sevgisini görmedim.. ama babamı hep çok sevdim... bana hediye almasına gelince evlendıgımızde maddı durumumuz ıyı degıldı borc harc ödemek vs.. bulasık makınem yoktu hep dıyodumm koca gobegımle mı yıkıcam bunları aşkım diye.. onu almasının sebebi de beni son kez mutlu etmek istemesiymiş aaayy ne mutlu olmuştum ama kursağımda kaldı.. şimdi kendi kullansın sevgilisiyle.. sadece çocuğumu düşünüyorum ama bilmiyorum bi kadın varken çok zor hemde çok

berine ya bu yazdıkların şakamı kızım ne oluyor ya anlamadım ben şok oldum valla kızım sen ciddimisin ya

yaaaa bu işte bi gariplik var. inanamıyorum ben. belki son günlerde çok üstüne gittin , o da sana kötü bi şaka yapıodur falan gibime gelior.karısı böyle bir durumdayken böyle yapacak bir erkek çok çok çok vicdansız olmalı. ama senin eşin öyle değildir be berine. bence kötü bir şaka bu. hemen gemileri yakma bi dur hele

berine cim geçmiş olsun şoktayım ... eşin bunları sakin sakin nasıl konuşabildi seninle nasıl dayandın bişey demedin mi.... nasıl olur yaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…