2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

aynı şeyi bende düşünüyorum. ama sanırım uzayan beşikler varmış tam araştırmadım ama onlardan alacam gibi???

aboooo 2 gün girmedim 45 sayfa ilerlemiş nasıl okuyacam ben şimdi hepsini
valla oku oku bitmez en başından vazgeçeyim
bu arada benim bebişim içerde parti veriyo ama kociş bi türlü
hissedememişti dün gece tam duşa giriyodu gel dedim oynuyo hep
kaçırıyosun sonra elini uzattı dokunduğu an bi tekme vurdu
kocişimin çok hoşuna gitti ama esprili kocamdan güzel laflar beklerken
o "kafasına vur bi tane edebiyle otursun içerde" dedi

kızlar sagolun valla sızın yuzunuzden kısır yaptım sımdı de yaprak sarıcam. bır de cheesecake yaptım. geberdım yorgunluktan. tam 7 kılo aldım. ay Allahım kendıme engel olamyorummm

ooohhh döktürmüşsün falla afiyet olsun yaptıklarını yiince yorgunluğunu unutursun canım Benimde şu son bi kaç gündür iştahım acaaip açıldı 2 kilo aldım ama fazla almamam lazım

slm Arkadaslar hemen hemen bir haftadan beri kasik agrisi var bende bide vaginamin üstünde agri var acaba ne olabilir bilgizi olan varmi, bide sizdede oluyormu bilmiyorum ama karnimin sol tarafinda agri hissediyorum sürekli ama bugün agri bise yok. cuma günü dr gitcem kontrolüm var ins cinsiyetini bende ögrenecem bu cuma eger allah izniyle hersey yollundaysa. bide ben kacinci haftamdayim bilmiyorum bebegimide hissetmiyorum halen dogum tarihi 23 subat

kızlar tsh ı yüksek çıkan oldumu gebelikte? yarın sabah doktora gidicem dua edinde sonuçlarım güzel çıksınnn hepinizin duasına ihtiyacım var

http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/gun-gun-hamilelik-gebelik-takvimi
hamilelik takvimine bak kaçıncı haftanda olduğunu bulursun canım..

Hmm ajitasyon haa..bence şansını dene getirebilirler

sağolun kızlar, kargoyu arayamadım uyudum butun gun

kızlar tsh ı yüksek çıkan oldumu gebelikte? yarın sabah doktora gidicem dua edinde sonuçlarım güzel çıksınnn hepinizin duasına ihtiyacım var

cnm benim tsh taaaa en başında yüksek çıkmıştı hemde
6, ondan sonra doktora gittim hap verdi hergün içiyorum ayda bir
tekrar kan tahlili yaptırıyorum şimdilik 1,6 ya düştü bi sıkıntı olmaz cnm
merak etme.

canım ben 6.ayıma girdim artık çok geç oldu gibi geliyo tedavi için açıkçası korkuyorum çünkü bebeğin zeka gelişimini düşürüyomuş yada düşüğe sebep oluyomş yarın tahlil vericem bi hafta önce sağlık ocağında verdiğim 5,04 çıktı ama senin en baştan buyana farkına varılmış tedavin devam ediyomuş kuzum ya

Maalesef..kadın olmak ne zor şey ya.Bende gidicektim geçen gün ama kimi hamilelikte iyi değil falan dio kafam karıştı sen mutlaka bu konuda bizden daha tecrübelisin her hangi bi sakıncası yoktur herhalde :44:
bı sakıncası olacagını sanmıyorum hıjyenık bı yerde yaptırdıktan sonra
bırde son aylara dogru kendı basınıza yapmanız ımkansız zaten gobegınızden goremezsenız o yuzden dısarda yaptırmak mantıklı

Ya ben şimdide zor görüorum son 2 haftada göbeğim büyüdü göremez oldum bende bi sakınca görmüorum ama bi kaç bişii okumuştum acaba dedim.

cnm gebeliğin belli olduğunda kan tahlilleri idrar tahlillleri
yapılmadı mı çünkü ona göre varsa bi sıkıntı hemen kontrol altına alıyolar
ama korkma inşallah bişey olmaz hem sen yine de tedavi ol zararn
neresinden dönülse kardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…