2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
merhabalar ben de yeni katılıyorum aranıza :) aranızda 2.düzey ultrasona giren var mı? hamileliğimin başlarında zeynep kamil hast.ne gitmiştim. 2.düzey usg için gün verdi doktor. acaba özel hastahanelerde olduğu gibi anne de ultrason görüntülerini izleyebiliyor mu. normalde devlet hastahanelerinde görüntüyü sadece doktor görüyor. bir de özel hastahaneler cdye kaydedip veriyormuş. devlette de verirler mi acaba?

hoşgeldin aramıza bebişinde hayırlı olsun allah sağlıklı bir şekilde kucağına aldığın günleri göstersin inş. kızlar girdi detaylıya girmeyenlerimizde var mesela ben gibi ben henüz girmedim nasip olursa haftaya çarşamba gireceğim özel hastaneye gidiyorum orada gireceğim cd veriyorlar mı sormadım hiç ama devlet hastanesinde böyle bir hizmet sunacaklarını düşünmüyorum canım

Bildiğin detaylı işte, daha ayrıntılı bir cihaz ve izleyebiliyosun normal ultrason. Ama devlet hastanesinde cd verirler mi bilmiyıorum canm:)

teşekkür ederim. aminn. son dört ay özele gitmeyi düşünüyorum. oradaki ultrason görüntülerini verirler inş. devlet hastahanelerinin doktorları da gerçekten çok ilgisiz. konuşmaya bile tenezzül etmiyorlar.

o ultrasonu azıcık anneye çevirseler incileri mi dökülür...tamam anne izlemeyince bir şey olmaz ama heves denen bişi var sanki kendi bebeklerini hç görmek istemeyecekler...güzel ülkemde paran kadar konuşuyorsun malesef
hoşgeldin bu arada canım

topik zaten el değiştire değiştire bir hal olcak
sladi güncelliyordu sürekli gamzeli sağolsun sorumluğu üstlendi emme yoğun herhalde teee en eski bilgiler duruyo kalp atışları falan. meltem yapabilir gibi geldi bana:) yoksam ben alsam ben de beceremem

Güzel yolculugumuza 19 + 5 günlk oğluşum kağan ile bende sizinleyim kızlar.Nasılsınız umarım güzel günler bizimledir
sen de hoşgeldinnn muhasebe mi diyelim sana ismini söyler misin:)

son aylar yüzü gözü daha belli olur zaten cd olmazsa olmaz bişi değil boşver canım

teşekkürler cevaplarınız için:) buraya yazmak güzelmiş gerçekten:) uzun zamandır sadece yazılanları okuyordum ve üyeler arasındaki samimiyet de abartılı gelmişti. normalmiş şimdi anlamaya başladım:)

nabıyonuz beyaaa ???? bu ara çok yoğun oluyo işler bakıp bakıp kaçıyorum özledim siziiii

bi sürü yeni gebiş gelmiş hoş geldiler

şubatta tüm türkiye bebiş kaynıcakkkk oh oh ne güzellll

ya kızlar canım kızım falan yazdığınız yer var ya oaraya onu nerden yazıyonuz ben bulamadım ya

ayyyyy kızlarrrrr bebeğin hareket etmesi çok güzel birşeymiş ya bam bam annem verim seni ben canım kızım benimmmm

dimi süper valla benim sıpa da topçu olcek herhal (tipik erkek bebek annesi )

hissedemeyenler sakın üzülmesin ben de çok geç hissettim.

ben kaçtım kızlar kocam bekler öptüm hepiciğiniziiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…