- Konu Sahibi papatya3459
-
- #17.721
melteemmmmm istikrarlı bir üyemiz olaraktan topiği senin devralman bana da çok sempatik geldi ne dersinnn
merhabalar ben de yeni katılıyorum aranıza :) aranızda 2.düzey ultrasona giren var mı? hamileliğimin başlarında zeynep kamil hast.ne gitmiştim. 2.düzey usg için gün verdi doktor. acaba özel hastahanelerde olduğu gibi anne de ultrason görüntülerini izleyebiliyor mu. normalde devlet hastahanelerinde görüntüyü sadece doktor görüyor. bir de özel hastahaneler cdye kaydedip veriyormuş. devlette de verirler mi acaba?
merhabalar ben de yeni katılıyorum aranıza :) aranızda 2.düzey ultrasona giren var mı? hamileliğimin başlarında zeynep kamil hast.ne gitmiştim. 2.düzey usg için gün verdi doktor. acaba özel hastahanelerde olduğu gibi anne de ultrason görüntülerini izleyebiliyor mu. normalde devlet hastahanelerinde görüntüyü sadece doktor görüyor. bir de özel hastahaneler cdye kaydedip veriyormuş. devlette de verirler mi acaba?
Güzel yolculugumuza 19 + 5 günlk oğluşum kağan ile bende sizinleyim kızlar.Nasılsınız umarım güzel günler bizimledir
hoşgeldin aramıza bebişinde hayırlı olsun allah sağlıklı bir şekilde kucağına aldığın günleri göstersin inş. kızlar girdi detaylıya girmeyenlerimizde var mesela ben gibi ben henüz girmedim nasip olursa haftaya çarşamba gireceğim özel hastaneye gidiyorum orada gireceğim cd veriyorlar mı sormadım hiç ama devlet hastanesinde böyle bir hizmet sunacaklarını düşünmüyorum canım
teşekkür ederim. aminn. son dört ay özele gitmeyi düşünüyorum. oradaki ultrason görüntülerini verirler inş. devlet hastahanelerinin doktorları da gerçekten çok ilgisiz. konuşmaya bile tenezzül etmiyorlar.
sladi güncelliyordu sürekli gamzeli sağolsun sorumluğu üstlendi emme yoğun herhalde teee en eski bilgiler duruyo kalp atışları falan. meltem yapabilir gibi geldi bana:) yoksam ben alsam ben de becerememtopik zaten el değiştire değiştire bir hal olcak
sen de hoşgeldinnn muhasebe mi diyelim sana ismini söyler misin:)Güzel yolculugumuza 19 + 5 günlk oğluşum kağan ile bende sizinleyim kızlar.Nasılsınız umarım güzel günler bizimledir
teşekkür ederim. aminn. son dört ay özele gitmeyi düşünüyorum. oradaki ultrason görüntülerini verirler inş. devlet hastahanelerinin doktorları da gerçekten çok ilgisiz. konuşmaya bile tenezzül etmiyorlar.
Dilek :) kızlar 26 yaşındayım 15 aylık evliyim
ayyyyy kızlarrrrr bebeğin hareket etmesi çok güzel birşeymiş ya bam bam annem verim seni ben canım kızım benimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?